Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, καλώς σας βρίσκω..

Έχω σύνδεση hol στο σπίτι για μήνες όπου έμπαινα με wifi απ' το λαπτοπ μου κανονικά.

Πριν 3-4 μέρες ανοίγω το λαπτοπ και μου βγάζει περιορισμένη σύνδεση.

Κάνω restart το ρουτερ, κάνω και το λαπτοπ... τίποτα..

Μιλάω με τη hol και μου λένε ότι το ρουτερ δεν έχει θέμα και όντως σε άλλα λαπτοπ συνδέεται κανονικά.

Οπότε παίζει θέμα με το λαπτοπ μου το οποίο βρίσκει το δίκτυο αλλά δε μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ.

Δοκίμασα και με καλώδιο ethernet και πάλι τα ίδια...

Καμιά ιδέα ρε παιδιά;

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, καλώς σας βρίσκω..

Έχω σύνδεση hol στο σπίτι για μήνες όπου έμπαινα με wifi απ' το λαπτοπ μου κανονικά.

Πριν 3-4 μέρες ανοίγω το λαπτοπ και μου βγάζει περιορισμένη σύνδεση.

Κάνω restart το ρουτερ, κάνω και το λαπτοπ... τίποτα..

Μιλάω με τη hol και μου λένε ότι το ρουτερ δεν έχει θέμα και όντως σε άλλα λαπτοπ συνδέεται κανονικά.

Οπότε παίζει θέμα με το λαπτοπ μου το οποίο βρίσκει το δίκτυο αλλά δε μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ.

Δοκίμασα και με καλώδιο ethernet και πάλι τα ίδια...

Καμιά ιδέα ρε παιδιά;

ευχαριστώ προκαταβολικά

Στατικές IP  δοκίμασες να βάλεις στο δίκτυο του λάπτοπ; Γιατί υπάρχει περίπτωση το DHCP να τα έχει παίξει.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιο firewall στο pc σου που μπλοκάρει την επικοινωνία με το router?

ναι πιθανώς γιατί μου βγάζει ειδοποιήσεις ότι και άλλα προγράμματα μπλοκάρονται από το firewall.

πώς μπορώ να το τσεκάρω; καθότι ψιλο-ασχετος...

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση το firewall φιλε, δες για frimware στο ρουτερ και driver στη καρτα δικτυου.

Δημοσ.

Επίσης πες μας εαν χρησιμοποιείς στατικές ip ή dhcp. Καλύτερα αν βάλεις στατικες ip για να αποκλείσεις κάποια θέματα. Επίσης δες εαν τυχόν εχει βγει καινούργιο firmware, αλλα και να εχει βγει, αυτο δεν είναι λόγος να σταματήσει η υπάρχων επικοινωνία!

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση το firewall φιλε, δες για frimware στο ρουτερ και driver στη καρτα δικτυου.

Φυσικά έχει σχέση το firewall αν έχει μπει rule να μπλοκάρει την ΙP του router.. Αυτά γίνονται πολύ εύκολα από απροσεξία στον ορισμό των policies.. Έχω τύχει ακόμα και σε περίπτωση να μπλοκάρεται ο router κατά την ανάθεση ΙΡ (DHCP) γιατί το firewall το ε'ιδε ως επίθεση..

Σε τέτοια περίπτωση όσα restart/upgrade και να κάνεις δεν θα δεις internet ποτέ.

Καλό είναι να δηλωθεί η ΙΡ του router ως "Safe"..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...