stergi17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Έκανα κάποιες μικροαλλαγές και με την αγορά του domain Site: GreekDC.gr Η κοινότητα είναι πλέον έτοιμη να δεχθεί κόσμο και υλικό προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική. Εφόσον το site έχει πάρει μία τελική μορφή, αποφάσισα πως χρειάζομαι άτομα να γράφουν άρθρα αποκλειστικά για developers και designers. Οπότε όποιος είναι πρόθυμος και θέλει να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται ελληνικά άρθρα γύρω από τον χώρο αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, περιμένω και άλλες παρατηρήσεις! Επίσης δημιούργησα και σελίδα στο facebook
geomagas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ήθελα να ρωτήσω και πριν αλλά δεν το έκανα: Όταν λες developers εννοείς web developers ή γενικά; Επίσης, καλό θα ήταν να πεις πιο πολλά σχετικά με τη θεματολογία που περιμένεις.
stergi17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εννοώ γενικά για developers. Απλά επειδή είναι της "μοδας" το web Πιστεύω ότι τέτοιου είδους θέματα θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Θα μπορούσαν στα άρθρα να μπουν κατηγορίες του στυλ: Front Developement (html,css,javascript,ajax) Back End Developement (php,mysql,asp) Software Developement (c,java,python) Design(Photoshop, illustrator, Graphics)
George b Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 καλο θα ηταν παντως ενα forum...θα εκανε το σαιτ πιο ενδιαφερων...
stergi17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 καλο θα ηταν παντως ενα forum...θα εκανε το σαιτ πιο ενδιαφερων... Προτιμάς forum αντί για το στυλ του stackoverflow? Το σκέφτηκα απλά το θεωρώ πιο άμεσο τον τρόπο αυτό.
geomagas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 @stergi17: Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις υποστήριξη για code tags στις ερωτήσεις/απαντήσεις!
lionheart82 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα με το καλό το νέο σιτε! Προτείνω στο footer τα 4-5 aside απο width:20% που έχουν όταν η οθόνη παει σε μικρή ανάλυση (mobile) να γίνονται 100% ώστε να διαβάζονται Επίσης το θέμα για να τραβήξει κόσμο είναι να περιέχει tutorials και γενικότερα κοσμο και υποστήρηξη σε αρκετά θέματα της αγοράς.
thomas5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αμα ενδιαφερεσαι μπορω να βοηθησω κ εγω με το developing του site
Maxalos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Συγχαρητήρια και καλορίζικο το σιτε σου φίλε stergi17, πολύ καλή ιδέα. Άμα χρειαστείς τίποτα και εγώ είμαι πρόθυμος για ένα χεράκι βοηθείας . Έκανα και εγώ εγγραφή :cool:
stergi17 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Το greekdc.gr επιστρέφει ανανεωμένο και πρωτού βγει για τα καλά στο αέρα θέλουμε ενδιαφερόμενους για να γράφουν άρθρα πάνω στο αντικείμενο τους ή developers για την βελτίωση της πλατφόρμας. H κοινότητα είναι απλά μία πρωτοβουλία μιας ομάδας developers και designers και είναι ελεύθερη για όλους, δίχως περιορισμούς και συμφωνίες. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου pm ή mail στο: [email protected] Το νέο greekdc.gr θα έχει: Τελευταία νέα και tips για: Web design, UX design, Graphic design, Web development, Mobile Development, Τεχνολογία Οργάνωση events και meetups στην Ελλάδα! Κανάλι στο slack.com για όσουν θέλουν βοήθεια σε κομμάτι κώδικα ή project Forum Free design resources & code snippets
Giorgos65ert Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, έχω δημιουργήσει το Site: GreekDC.gr (Greek Developers & Designers Community). Προς το παρόν είναι δοκιμαστικό και σύντομα θα μεταφερθεί σε κανονικό domain. Θα ήθελα τις δικές σας απόψεις έτσι ώστε να μπορέσω να το βελτιώσω. Ευχαριστώ πολύ !!! καλή επιτυχία!
Hyphen Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλη προσπαθεια θα το παρακαλουθω οσο προλαβαινω ειναι ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα