stergi17 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω δημιουργήσει το Site: GreekDC.gr (Greek Developers & Designers Community). Προς το παρόν είναι δοκιμαστικό και σύντομα θα μεταφερθεί σε κανονικό domain. Θα ήθελα τις δικές σας απόψεις έτσι ώστε να μπορέσω να το βελτιώσω. Ευχαριστώ πολύ !!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από stergi17
cyclo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ενδιαφέρουσα κίνηση, συγχαρητήρια από μένα, ελπίζω να πάει καλά. Ενημέρωσέ μας όμως και τι ακριβώς χρειάζεσαι να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. 1
nucleus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Στην Εγγραφή τα πάντα είναι στα αγγλικά υποθέτω θα γίνει στα ελληνικά αλλά στο υπενθυμίζω. Στο Ερωτήσεις & Απαντήσεις οι κατηγορίες είναι στα αγγλικά και ένα μικρό ορθογραφικό "Development" όχι Developement Στο footer το hover effect στις Πρόσφατες θέσεις εργασίας δεν φαίνεται ωραίο μιας και τα υπολοιπα links εκεί δεν έχουν hover effect.Για το ίδιο σημείο μήπως να δόσεις παραπάνω χώρο στις αγγελίες αφαιρώντας πχ το Newest/Active members?Μήπως το newest/active members πρέπει να υπάρχει μόνο στην σελίδα με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις? Στην αρχική σελίδα θα προστεθούν και άλλα slides? Επίσης δεν θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχουν και οι 3 τελευταίες αναρτήσεις από τα νέα στην κεντρική?Γενικά η κεντρική σελίδα θέλει εμπλουτισμό με περιεχόμενο. Τέλος υπάρχει το Είσοδος στο navbar που σε παραπέμπει σε μια σελίδα με διαφορετικό layout.Και υπάρχει και φόρμα σύνδεσης στο footer?Γιατί σε 2 σημεία? 2
geomagas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ελπιδοφόρο! Από τις προσπάθειες που χρήζουν υποστήριξης. Είναι βέβαια "φτωχό" ακόμα, και θέλει μπόλικο εξελληνισμό, αλλά σιγά σιγά. Επίσης το theme μου φέρνει κάτι σε πολύ "corporate" (σε αντίθεση με το "social"), αλλά είναι απλά η γνώμη μου. 1
alou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλή επιτυχία! Είναι λίγο ξενέρωμα το έτοιμο CMS + theme ειδικά για τέτοιο αντικείμενο ή έχω γίνει περίεργος? 1
stergi17 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 @nucleus ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, θα διορθώσω αυτά που είπες γιατι τα είχα παρατηρήσει κι εγω κάποια από αυτά. Μερικά πράγματα επαναλαμβάνονται γιατι ακόμα δεν έχω προσθέσει αρκετό υλικό. @geomagas @alou επέλεξα το wordpress και free plugins επειδή το στήνω μόνος μου και δεν παίζουν λεφτά, οπότε προσπαθώ να το κάνω να φαίνεται όσο πιο premium γίνεται μιας και όλα τα templates για communities κοστίζουν αρκετά. Όσο αφορά την μετάφραση, την προχωράω σιγά σιγά. Το έκανα με σκοπό να ενδιαφερθεί ο κόσμος και όποιος θέλει να συμμετάσχει στην ανάπτυξή του και να μεγαλώσει αυτό που ξεκίνησα, έτσι κι αλλιώς όλα ξεκινάνε από κάτι μικρό. Τέλος είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις συνεργασίας όπως και σε προτάσεις άλλου template ή plugins που μπορεί να με βοηθήσουν! Χάρηκα που ανταποκριθήκατε, περιμένω κι άλλους!!!
geomagas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Είναι λίγο ξενέρωμα το έτοιμο CMS + theme ειδικά για τέτοιο αντικείμενο ή έχω γίνει περίεργος? Γεροντοκόρη! @geomagas @alou επέλεξα το wordpress και free plugins επειδή το στήνω μόνος μου και δεν παίζουν λεφτά, Ξέρω ακριβώς τι εννοείς... οπότε προσπαθώ να το κάνω να φαίνεται όσο πιο premium γίνεται μιας και όλα τα templates για communities κοστίζουν αρκετά. Όσο αφορά την μετάφραση, την προχωράω σιγά σιγά. Το έκανα με σκοπό να ενδιαφερθεί ο κόσμος και όποιος θέλει να συμμετάσχει στην ανάπτυξή του και να μεγαλώσει αυτό που ξεκίνησα, έτσι κι αλλιώς όλα ξεκινάνε από κάτι μικρό. Τέλος είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις συνεργασίας όπως και σε προτάσεις άλλου template ή plugins που μπορεί να με βοηθήσουν! Κατ' αρχάς δεν είναι ανάγκη να φαίνεται premium. Αρκεί να φαίνεται... πιο "παρεΐστικο". Εδώ να πω ότι ο alou έχει εν μέρει δίκιο στα "ψιλά". Εντάξει, να βάλεις ένα cms για τα βασικά, και μερικά plugins που θα βρεις να ταιριάζουν ακριβώς σ' αυτό που θέλεις, ίσα ίσα για να μην ανακαλύψεις τον τροχό από την αρχή. Αλλά από κεί κι έπειτα, αν θέλεις να αποκτήσει το site προσωπικότητα, θα πρέπει να γράψεις πολύ custom κώδικα. Ειδικά στο theme! Δάσκαλε που δίδασκες... Οκ, οκ, το ξέρω, μην αρχίζετε!
stergi17 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 θα το ψαξω λίγο περισσότερα με το design να βάλω πιο χαρούμενα χρώματα και να γίνει πιο user-friendly, επειδή δείχνει πολύ σοβαρό. Ωστόσο να πω ότι είμαι περισσότερο designer παρά developer οπότε για αυτό ψάχνω για έτοιμες λειτουργίες και οχι custom. Όποιος ψήνεται να βοηθήσει βέβαια καλοδεχούμενος
geomagas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Όποιος ψήνεται να βοηθήσει βέβαια καλοδεχούμενος Πρέπει να πεις πρώτα τι χρειάζεσαι. Εγώ δηλώνω πρόθυμος όσον αφορά το dev (για το "ικανός", θα δείξει... )
stergi17 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γενικά θέλω να γίνει πιο custom και πιο φιλικό όπως είπανε κ οι υπόλοιποι. Από design μπορώ να το καταφέρω μόνος μου από custom plugin και λειτουργίες δύσκολο. Προς το παρόν όμως μπορεί να λειτουργήσει κ όπως είναι δεν μου φαίνεται κακό για αρχή.
te0ne Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πρoσωπικα μαρεσε πολυ το UI !YΓ. σβησε το "Α siteOrigin Theme" απο το footer!
bost7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Και εγω με την σειρα μου να προσθεσω κ'αλλα καλα λογια στην ηδη πολυ θετικη κριτικη που αποσπασες, απλα με μια συμβουλη. Μην ξεχαστει. Αυτο θεωρω θα ειναι το κλειδι για να μεινει και για να πετυχει αυτη η κινηση..! Εκτος απο αυτο, μ'αρεσει πολυ! Καλη τυχη και θα σε στηριξουμε οσο μπορουμε.
vacilis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλή η ιδέα σου αλλά ακόμα θέλει δουλειά. Επισης θα σου πρότινα να το έκανες καπως σαν το stackoverflow και πρόσθεσε ενημερώσεις με email.
stergi17 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι η σελίδα με τις Ερωτήσεις & Απαντήσεις μοιάζει ήδη αρκετά στο stackoverflow, έχει votes, replies,tags και follow στα θέματα απλά θέλει υλικό για να γεμίσει λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα