aret1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) .... απορία . . ., όταν εννοείς επαγγελματική χρήση, δεν θα έπρεπε να προσανατολιστείς σε ταμπλέτα τύπου windows ή έστω hybrid? (χωρίς διάθεση ειρωνίας), το λέω επείδή έχω φίλους που αγοράσαν ακριβότερα tablet με android (Samsung Sony) επειδή αγνοούσαν το πόσο έχουν πέσει οι τιμές στα windows Tablets. Τόσα tablets από Asus, Toshiba, Pipo, είναι φτηνότερα, εφάμιλλης ποιότητας, δίνουν πλήρες λειτουργικό, όπως επίσης και το Office 2013 full version. Τέλος υπάρχει και το blue stacks "emulator" για πειραματισμό με Android. Όσο για LTE και Ιντερνετ παίρνεις απλά ιντερνετ στικάκια και τα λειτουργείς από τις θύρες USB micro ή full USB ανάλογα την ταμπλέτα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από aret1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εκτός απο το ωραίο design που έχει το tablet Z2 είναι και αδιάβροχο . Επίσης παίζει και ρόλο η sony που είναι μια πολύ καλή εταιρεία και για αυτό θέλω κάτι πολύ καλό όπως το tablet Z2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εκτός απο το ωραίο design που έχει το tablet Z2 είναι και αδιάβροχο . Επίσης παίζει και ρόλο η sony που είναι μια πολύ καλή εταιρεία και για αυτό θέλω κάτι πολύ καλό όπως το tablet Z2 Το σημαντικό είναι αν το android σε καλύπτει για τη χρήση που θέλεις να κάνεις. Αν όχι, τι να το κάνεις που είναι όμορφο, αδιάβροχο και sony? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το σημαντικό είναι αν το android σε καλύπτει για τη χρήση που θέλεις να κάνεις. Αν όχι, τι να το κάνεις που είναι όμορφο, αδιάβροχο και sony? Αυτό ξερεις τι μου θυμιζει....? Λεει ενας.....πηρα iPhone! απανταει ο άλλος κανει αυτό ? κανει εκεινο ? κανει το άλλο ? απανταει ο ευτυχης κατοχος εεεε δεν ξερω αλλα είναι iPhone! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Οταν λέμε σήμερα,θέλω ένα ταμπλετ για επαγγελματικούς λόγους,δεν εννοούμε να τρέχει τα προγράμματα του γραφείου,ούτε να ξεσκιζουμε τα office on the go! Ο st θελει κάτι καλό σε ποιότητα,αντοχή και να είναι όσο το δυνατό απροβληματιστο στη χρήση του έστω και αν η χρήση περιορίζεται περισσότερο σε απλή ιντερνικη χρήση! Γι'αυτο ρωτάμε πρώτα τι θελει ακριβως να κανει με το tablet του,πριν να προτινουμε εναλλακτική! Νομίζω ότι,ο st γνωρίζει καλα τι μπορεί να κανει με ένα Android tablet και απλά ενδιαφέρεται να μάθει για το συγκεκριμένο μοντέλο! Εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ ακριβο ακομη και αν δε βιάζεται,μπορεί να περιμενει λίγο να πέσει η τιμή σε πιο λογικά πλαίσια! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παρόλο που είμαι κάτοχος του πρώτου sony tablet s που δεν εισήχθη ποτέ στην Ελλάδα, και παίζει σχετικώς απροβλημάτιστα ακόμη και σήμερα, μάλλον δεν θα αγόραζα πάλι sony. Κάτι λείπει πάντα. Θα κοιτούσα προς Samsung μεριά στη σειρά pro μιας και λες για επαγγελματική χρήση, αν και θα προτιμούσα σε windows έτσι όπως έχουνε εξελιχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apeiro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μπορεί να πέρασε καιρός από την ημέρα που βγήκε, σήμερα όμως κατάφερα και το αγόρασα. Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trashmimikos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Είναι από αυτά που φοβάσαι να τα ακουμπήσεις. Σίγουρα δεν φοβάσαι να ρίξεις κάτι επάνω ,ειδικά όσοι ήμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Ελαφρύ κοντά 400 γραμμάρια αν δεν κάνω λάθος.και με οθόνη 16.777.216 χρώματα, 1920x1200 pixel. Αστεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Το έχω βάλει στο μάτι καιρό αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Το 3g δεν δικαιολογεί τα χρήματα του μιας και πανεύκολα κάνεις tethering από το κινητό. Σε σχέση με το note 10.1 2014 που στην ίδια τιμή προσφέρει και 3g και stylus, πάλι το Sony θα επέλεγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα