Προς το περιεχόμενο

Tablet Z2 sony

kostantinos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το απλο κανει 470€,αλλα σ'αυτη την κατηγορια ταπλετ και χρηματων δεν κοιτας τιποτα χωρις LTE ;)

Ας μην το βλέπουμε αυτό ως πανάκεια....

Σχεδόν παντου υπαρχει free wifi και οπου δεν υπαρχει δινω από το Note2 μου στο asus t100 μου.... ;)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξη,........ολοκληρος πρωθυπουργος ειχε πει για free wifi παντου.......ποιος ειμαι εγω για να διαφωνησω και με εσας;.. :-D

αλλα οταν θα πατε διακοπες και (ισως) χρειαστητε το ιντερνετ για καποια πληροφορια...............θα θυμητε να ψαχνετε το free wifi spot :P

anyway, στο θεμα μας ειναι παρα πολλα τα λεφτα προς το παρον ακομα και για το απλο!Σωστα υπαρχουν και αλλα καλυτερα και με περισσοτερα GB ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξη,........ολοκληρος πρωθυπουργος ειχε πει για free wifi παντου.......ποιος ειμαι εγω για να διαφωνησω και με εσας;.. :-D

αλλα οταν θα πατε διακοπες και (ισως) χρειαστητε το ιντερνετ για καποια πληροφορια...............θα θυμητε να ψαχνετε το free wifi spot :P

anyway, στο θεμα μας ειναι παρα πολλα τα λεφτα προς το παρον ακομα και για το απλο!Σωστα υπαρχουν και αλλα καλυτερα και με περισσοτερα GB ..

Διαβαζεις τα υπολοιπα ποστ εκτος από τα δικα σου....?

Εχεις καθολου υποψιν τις εννοιες mobile hotspot - tethering ?

Μεγαλο νταβατζιλικι η διαφορα τιμης ενός wifi με ένα 3G-4G model....ας είναι καλα τα smartphone μας....

Ελπιζω τωρα να καταλαβες ετσι?

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Όλα τα smartphones πλέον μοιράζουν ίντερνετ. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει wifi δίνεις από το κινητό σου και κάνεις τη δουλειά σου :-)  Για ποιο λόγο να πληρώσεις και το tablet πιο ακριβά και να έχεις μια σύνδεση δεδομένων επιπλέον? (εκτός αν μιλάμε για ειδικές καταστάσεις που είσαι συνέχεια σε χώρο χωρίς wifi κλπ)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και απαντω οτι εν ετη 2014 ,οταν εχεις τη δυνατοτητα να επενδυσεις αυτο το ποσο σε ταμπλετα....πρεπει (αν οχι επιβαλεται) να εχει 3/4G.

Τωρα ολα αυτα που ειπατε ειναι σωστα(τα ηξερα),δεν καταλαβατε το αστειο ισως(δεν πειραζει)για το free wifi..........και τελιωνω λεγοντας οτι, αυτος που θα δωσει 400€+ σε ταμπλετα (με οποιοδηποτε λειτουργικο) σιγουρα το θελει για δουλεια και οχι για youtube &facebook ή για μοστρα στο γκομενακι.....αλλιως περνεις ενα των 100€ κανεις share και τελος!

ειναι ακριβο προς το παρον(και με και  χωρις LTE)

ΥΓ.δεν διαφωνουμε.....ισως να βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα

(χαμογελατε,κανει καλο)

Επεξ/σία από dobro
  • Like 2

Όχι και 600. Με 16 GB μνήμη αποθήκευσης μπορείς να το βρεις και 470.

Ναι τόσο έχει και είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ με πολύ καλή οθόνη και γρήγορο 

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας . Αν και έχει 476 ευρώ με καλύπτει γιατί το θέλω επαγγελματική χρήση και θεωρώ ότι είναι γρήγορο tablet με πολύ καλή οθόνη. θα πάω να το δω από κοντά και λογικά θα το πάρω εκτός απροόπτου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...