temeteron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα εξωτερικό δίσκο Seagate 2TB freeagent usb 2.0 μπορώ να τον κάνω εσωτερικό ; Δηλαδή αν ανοίξω τα πλαστικά του μπορεί να χαλάσει ; Επίσης αυτός συνδέεται σε ένα docking station της seagate μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως docking station σε άλλους δίσκους ;
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 νομιζω ναι..μπορεις να το κανεις χωρις προβλημα..100% ο εξωτερικος γινεται εσωτερικος..απλα ξεβιδωνεις τα πλαστικα τον βγαζει και τον τοποθετης μεσα στον υπολογιστη.λογικα σταθερος θα ναι , λογικα και το dockstation σου θα εχει 3,5αρη διςκο αρα κομπλε. τωρα για το αν μπορεις να βαλεις αλλο δισκο στο dockstation και να λειτουργησει λογικα αυτο θα γινεται.. εγω θα πονταρα σε ποιο safe κατασταση και αν ηταν να εβαζα αλλο δισκο θα εβαζα εναν seagate στα 2gb ξανα.
temeteron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 νομιζω ναι..μπορεις να το κανεις χωρις προβλημα..100% ο εξωτερικος γινεται εσωτερικος..απλα ξεβιδωνεις τα πλαστικα τον βγαζει και τον τοποθετης μεσα στον υπολογιστη.λογικα σταθερος θα ναι , λογικα και το dockstation σου θα εχει 3,5αρη διςκο αρα κομπλε. τωρα για το αν μπορεις να βαλεις αλλο δισκο στο dockstation και να λειτουργησει λογικα αυτο θα γινεται.. εγω θα πονταρα σε ποιο safe κατασταση και αν ηταν να εβαζα αλλο δισκο θα εβαζα εναν seagate στα 2gb ξανα. Ναι ο δίσκος είναι 3,5 ιντσών οπότε θα το κάνω μιας και ο δίσκος είναι μόνιμα συνδεδεμένος και όταν θέλω να κάνω μεταφορά αρχείων από δίκτυο με καθυστερή το usb 2.0 τώρα καλή φάση θα ήταν το docking station να μπορούσε να υποστηρίζει διάφορους δίσκους.
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 98% θα γινεται...δεν μπορεςα να βρω κατι σχετικο στο ιντερνετ με μια γρηγορη ματια που εριξα..
temeteron Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 98% θα γινεται...δεν μπορεςα να βρω κατι σχετικο στο ιντερνετ με μια γρηγορη ματια που εριξα.. Σε ευχαριστώ για τον κόπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα