Προς το περιεχόμενο

Update σε Samsung S4 mini LTE (GT-i9195)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το προαναφερθέν κινητό αγορασμένο τον φεβρουάριο, ακόμα στην αρχίκη του εκδοση 4.2.2. Στον gsmarena και σε διαφορα site βλεπω οτι του έχουν δώσει 4.3 και θα πάει και σε 4.4. Μόνο που σε εμένα ουτε με ota ουτε με το kies βλεπει να υπάρχει αναβάθμιση.

Όσοι είστε κάτοχοι της παρούσας συσκευής, σας έχει έρθει update...? Μου φαινεται πολυ περιεργο το οτι ολα δειχνουν να το εχει δωσει η samsung αλλα να μην μπορω να το κατεβασω.

Δημοσ.

απο οτι βλεπω αν ειναι ελληνικης εισαγωγης ειναι ακομα στο 4.2.2 , εε απο οτι διαβαζω μεσα στον ιουνιο θα παει σε 4.4 , αλλα ειναι και θεμα των παροχων...σε αλλες χωρες η αναβαθμιση ερχεται νωριτερα.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Όσο το ψάχνω βλέπω οτι επικρατεί ενα γενικό μπαχαλο με τις αναβαθμίσεις... Η συσκευή μου ειναι ισπανίας (αγορασμενη απο skroutzομαγαζο).

Δημοσ.

Προς ενημέρωση όσων παρακολουθουν το εν λόγω άρθρο και έχουν την ίδια συσκευή, στην βόρεια Αμερική βγήκε από την verizon η 4.4.2 για το s4m lte. Δεδομένου ότι είναι ακριβώς ίδιο hardware λογικά σε λίγο θα πρέπει να βγει και την διεθνή ξεκλείδωτη έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...