orck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μαλλον εχουν πηξει απο αντριλα στα γραφεια και θελουν και γυναικες στο γραφειο γιατι μια ερευνα εχει δειξει οτι οι υπαλληλοι ειναι πιο αποδοτικοι εαν υπαρχει λιγο και το φλερτ μεσα στο εργασιακο περιβαλλον.
Galaxia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ακόμα κι εγώ που είμαι κορίτσι το βρίσκω ξεκαρδιστικό όλο αυτό....
orck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ακόμα κι εγώ που είμαι κορίτσι το βρίσκω ξεκαρδιστικό όλο αυτό.... Πες μου αληθεια ποσα ΠΜ ελαβες μετα απο την δηλωση που εκανες οτι εισαι κοριτσι; 1
Cowboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εδω μερικες εχουν σταματησει να κανουν και τα βασικα: 1. Cooking2. Cleaning3. Sex Και μιλαμε για προγραμματισμο με Blocky Visual Coding... pfff 1
ektor7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εδω μερικες εχουν σταματησει να κανουν και τα βασικα: 1. Cooking 2. Cleaning 3. Sex Και μιλαμε για προγραμματισμο με Blocky Visual Coding... pfff Το 3. το σταματισαν μόνο με τον άντρα τους! 3
Galaxia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πες μου αληθεια ποσα ΠΜ ελαβες μετα απο την δηλωση που εκανες οτι εισαι κοριτσι; Ούτε ένα! Ν' αλλάξω φωτογραφία προφίλ; :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα