Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 αισθητηρες?

Θα προσπαθησω να τους μετρησω

Τα σιγουρα πρωτα

1. καρδιακοι παλμοι

2. φωτεινότητας χωρου, για να ρυθμιζει την φωτεινότητα της οθονης

3. γυροσκοπιο

4. accelerometer

5. πυξιδα

6. bluetooth

παμε στα οχι και τοσο σιγουρα

gps?

camera?

υγρασια?

υψομετρο?

βαρομετρο?

πιεσομετρο? (το μαμησα και γω, ακου πιεσομετρο..)

WiFi?

Θα εχει μεσα τον co-processor M7 της Apple που η δουλεια του ειναι αποκλειστικα να χειριζεται τους αισθητηρες για να μην κουραζεται ο επεξεργαστης.

Παρουσιαστηκε για πρωτη φορα μαζι με τον Α7 64bit 

Wi-Fi

GPS

+1 και από εμένα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το σημαντικότερο πιστεύω είναι η μπαταρία. Αν έχει διάρκεια μιας ημέρας και δεν ξέρω εγώ τι και θα θέλει συχνή φόρτιση, τότε μετά θα καθόμαστε να φορτίζουμε κινητά, tablets και ρολόγια!?!?!

Λογικά θα έχει πολλές δυνατότητες αλλά το θέμα είναι να σου κρατάει χρόνια ή και μήνες για να μην εξαρτιώμαστε όλη την ώρα με το ρεύμα.

Και αν πάει κάποιος στο εξωτερικό και δεν βρίσκει πρίζα ή δεν έχει το κατάλληλο βύσμα για τη δική τους τοπική πρίζα, τι γίνεται; ...

Πρακτικά θέματα που συναντιώνται σε όλα τα smart ρολόγια.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν φτιάχνουν οθόνες και front plates-back plates που να είναι ηλιακοί συσσωρευτές. Δεν είναι @@ριά αυτό που λέω. Θα έχουμε τη δυνατότητα τουλάχιστον να κρατάει η μπαταρία τον διπλάσιο χρόνο από ότι τώρα λόγω του ότι θα βρίσκεται συνεχώς σε μία ημι-κατάσταση φόρτισης.

http://spectrum.ieee.org/tech-talk/green-tech/solar/selfcharging-cell-phone-screens-coming-soon

• Like 2
Δημοσ.

2.5ιντσες μονο???

Θα περιμενω να βγαλουν τα android 6ιντσες να μπορω να σερφαρω ανετα κ να βλεπω κ τις ταινιες μου

Όχι, μόνο 2.5 για να φτάνει το δάκτυλο από τη μία άκρη της οθόνης στην άλλη.

Θέλω να δω που θα χωρέσουν οι 10 αισθητήρες σε άνα ρολόι... και τώρα που το σκέφτομαι : τί τους χρειάζεται 10 αισθητήρες ένα ρολόι;

Δημοσ.

ακούγονται φήμες για μετρητή σακχάρου που, εάν ισχύει και εάν είναι ακριβείς οι μετρήσεις, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να τρυπιούνται οι διαβητικοί για να κάνουν τη μέτρηση, αλλά και για να έχουν μία συνεχή μέτρηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα τους.

• Like 1
Δημοσ.

ακούγονται φήμες για μετρητή σακχάρου που, εάν ισχύει και εάν είναι ακριβείς οι μετρήσεις, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να τρυπιούνται οι διαβητικοί για να κάνουν τη μέτρηση, αλλά και για να έχουν μία συνεχή μέτρηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα τους.

Θα δείξει... η νεκροψία. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν φτιάχνουν οθόνες και front plates-back plates που να είναι ηλιακοί συσσωρευτές. Δεν είναι @@ριά αυτό που λέω. Θα έχουμε τη δυνατότητα τουλάχιστον να κρατάει η μπαταρία τον διπλάσιο χρόνο από ότι τώρα λόγω του ότι θα βρίσκεται συνεχώς σε μία ημι-κατάσταση φόρτισης.

http://spectrum.ieee.org/tech-talk/green-tech/solar/selfcharging-cell-phone-screens-coming-soon

υποθέτω πως είναι επειδή ανεβάζει την τιμή και επειδή δεν είμαστε όλοι έξω στο ήλιο με το κινητό στο τραπέζι, περισσότερο το πρώτο πάντως. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τα ηλεκτρικά αμάξια που εκείνα είναι όλη την ώρα έξω αλλά δεν... 

Δημοσ.

Εγω πάλι το βλέπω πολύ χρήσιμο ειδικά για αυτους που έχουν παντοφλοτηλέφωνα...

Απλά πρέπει να δέχεται και να παίρνει τηλέφωνα (ίσως και χωρίς να ειναι συνδεμένο με κινητό)

Να μεταφέρει τις ειδοποιήσεις απο το κινητό

Να έχει μεγάλη μπαταρία

Να ειναι διακριτικό

Δημοσ.

Εάν βγάλουν καλό smartwatch με e-paper οθόνη(ή κάποια ανάλογη τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης-υψηλής αναγνωσιμότητας υπό τον ήλιο) και σε λογική τιμή εκεί θα ψηθώ.

Τώρα να προσπαθείς να δεις την οθόνη στον ήλιο κι να θέλει φόρτισμα κάθε μισή ώρα,όχι ευχαριστώ θα μείνω με το κλασσικό.

Δημοσ.

Εάν βγάλουν καλό smartwatch με e-paper οθόνη(ή κάποια ανάλογη τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης-υψηλής αναγνωσιμότητας υπό τον ήλιο) και σε λογική τιμή εκεί θα ψηθώ.

Τώρα να προσπαθείς να δεις την οθόνη στον ήλιο κι να θέλει φόρτισμα κάθε μισή ώρα,όχι ευχαριστώ θα μείνω με το κλασσικό.

Pebble https://getpebble.com/

Δημοσ.

Είχε βγάλει κάποιο κάποτε η Samsung, δεν θυμάμαι το όνομα (πάντως δεν είχε μέσα γαλαξίες ακόμα!), όπως και η Sagem (ναι, η Sagem."το Mega θυμάται!") σε συνεργασία με την Puma, που διέθεταν ηλιακούς συσσωρευτές στην πλάτη. Σίγουρα όχι για 100% αυτονομία, αλλά αν είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση που θα χρειαστείς να πραγματοποιήσεις μια κλήση έκτακτης ανάγκης πχ, να σε βγάζει. Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα χρήσιμο έξτρα καλούδι που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε όλοι. Όχι ότι σνομπάρω τον καρδιακό παλμογράφο, no offence. Αλλά μπορώ να τρέξω κι έτσι :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

offtopic

Εγω θα προτιμουσα το πίσω μέρος να είναι φωτοβολταική διάταξη.

Λιγότερο r&d από τις οθόνες για να ενσωματωθεί.

Δημοσ.

Αν δεν απατώμαι το iWatch ηταν κατοχυρωμένο εδώ και καιρό απο άλλη εταιρεία τι έγινε εκανε παλι τα κλασικα μαγικά της η Apple?

Δημοσ.

Αν δεν έχει την δυνατότητα προβολής ολογράμματος του χρήστη στον χώρο, τότε δεν με συγκινεί. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο. Διαφορετικά, προτιμώ τα κλασικής σχεδίασης ωρολόγια που απλώς μετρούν το χρόνο ή και μονάδες μέτρησης υγρασίας κλπ.

Παραδοσιακή αξία! Για την μέτρηση στοιχείων υγείας, προτιμώ τα ιατρικά όργανα για ευνόητους λόγους.

Όπως και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να δω όσους μέχρι σήμερα κυκλοφορούν κοιτώντας την οθόνη του κινητού "κυρίως όλα τα άλλα & λίγο από τηλέφωνο" να έχουν τέτοιο μαραφέτι ρολόι.

Και η αποξένωση συνεχίζεται...

Δημοσ.

Από τα 6-8 χρόνια μπαταρία που έχει το μέχρι τώρα ρολόι μου θα πρέπει να χαίρομαι αν έχει μια μέρα για να το φορτιζω κάθε βράδυ με το κινητό μου, το tablet μου και το bt μου; και όλα αυτά για να μη βγάλω το κινητό από τη τσέπη;

Φοβερές "καινοτομίες" που θα έχουν ξεχαστεί σε μερικά χρόνια και θα της θυμόμαστε μόνο για να τις κοροϊδεύουμε

Δημοσ.

Φανταζομαι στοχευουν στην αγορα των gadgetακηδων , των αθλητων και οσων εχουν παρει παντοφλες κινητα και εχουν συνειδητοποιησει οτι δεν ειναι πρακτικο να εχεις κινητο πανω απο 5".

Παρολα αυτα λογω
της τιμης του
της αυτονομιας του
της εμφανισης του
του οτι τελικα δεν προσφερει κατι απαραιτητο
και του πιο βασικου οτι το ρολοϊ πρωτα απ ολα ειναι κοσμημα
ΕΚΤΙΜΩ οτι δεν θα πιασει σαν προιον.

Εκτος αν κανει παλι το θαυμα της η apple και βγαλει μια συσκευη που θα λειτουργει οπως πρεπει να λειτουργει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...