Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, αγορασα το δεκεμβρη μια τηλεοραση f&u απο τον κωτσοβολο η οποια τωρα μετα απο 5 φορες το πολυ χρησης, δεν ανοιγει καν. Τηλεφωνησα στον κωτσοβολο κ μου ειπαν πως πρεπει να την παω στην αντιπροσωπεια στο μοσχατο. Κανονικα δεν πρεπει να την παω στο καταστημα κ να τα βρουνε αυτοι με αυτους;;;

Δημοσ.

Καλυτερα στην αντιπροσωπεια οπως και να χει.Παιζει να γινει πιο γρηγορα η δουλεια σου ετσι.

Δημοσ.

Με βάση την κείμενη νομοθεσία εντός εγγύησης ο πωλητής ειναι υποχρεωμένος να αναλάβει το φορτίο και το κόστος να τη στείλει στην αντιπροσωπία. Το μειονέκτημα ειναι οτι συνήθως παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με το να την πας εσυ στην αντιπροσωπεία. Κρίνεις κατά περίπτωση. Αν έμενα μακριά απο Μοσχάτο ή μου κόστιζε πολύ να την στείλω απευθείας στην αντιπροσωπεία και παράλληλα δεν βιαζόμουν θα την πήγαινα στο κατάστημα πώλησης κι ας κόψουν το λαιμό τους. 

Κλασσικοί διάλογοι:

-Χαίρεται, η τηλεόραση εχει πρόβλημα και πρέπει να πάει service

-Πρέπει να τη στείλετε εσείς απευθείας στο service

-Λάθος, είστε υποχρεωμένοι να την στείλετε εσείς, εκτός αν εγώ επιθυμώ κάτι διαφορετικό

-Ξέρετε αν το αναλάβουμε εμείς μπορεί να πάρει πάνω απο μήνα.

-Δεν εχω πρόβλημα, άλλωστε ο νόμος ορίζει οτι αν καθυστερήσει πολύ (εύλογο διάστημα) πρέπει να μου παρέχετε ανταλλακτική συσκευή, οπότε διαλέξτε αν θα κάνει πάνω απο μήνα ή αν θα την στείλετε γρήγορα

-Ξέρετε πρέπει να επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά από το κατάστημα μέχρι την αντιπροσωπεία.

-Και πάλι κάνετε λάθος. Το μόνο κόστος που ειμαι υποχρεωμένος να καλύψω είναι να σας τη φέρω ή στείλω. Τα υπολοιπα ειναι δική σας ευθύνη

Κουβέντα να γίνεται

• Like 2
Δημοσ.

Εγω οσες φορες εχει χρειαστεί ποτε δεν εχω ρωτησει το κατάστημα παντα επικοινωνώ με την αντιπροσωπεία και οτι μου που αυτοι.

Οπως πρόσφατα με ενα πριντερ HP απο την αντιπροσωπεία μου είπαν να τον παω στο public παρόλο που τον ειχα πάρει ατα άλλο κατάστημα

Δημοσ.

Πως γινετε να μ ειπαν σωστα; Το λογικο ειναι πως εγω εχω να κανω με το καταστημα οχι με την αντιπροσωπεια..

η εγγύηση δίνεται απο την αντιπροσωπεία και όχι απο τον μεταπωλητή.

Κάποια καταστήματα διευκολύνουν τους πελάτες και την πανε αυτοι. Το έκανε η mediamarkt δεν ξέρω αν το κάνει ακόμη.

Δημοσ.

Με βάση την κείμενη νομοθεσία εντός εγγύησης ο πωλητής ειναι υποχρεωμένος να αναλάβει το φορτίο και το κόστος να τη στείλει στην αντιπροσωπία. Το μειονέκτημα ειναι οτι συνήθως παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με το να την πας εσυ στην αντιπροσωπεία. Κρίνεις κατά περίπτωση. Αν έμενα μακριά απο Μοσχάτο ή μου κόστιζε πολύ να την στείλω απευθείας στην αντιπροσωπεία και παράλληλα δεν βιαζόμουν θα την πήγαινα στο κατάστημα πώλησης κι ας κόψουν το λαιμό τους. 

Κλασσικοί διάλογοι:

-Χαίρεται, η τηλεόραση εχει πρόβλημα και πρέπει να πάει service

-Πρέπει να τη στείλετε εσείς απευθείας στο service

-Λάθος, είστε υποχρεωμένοι να την στείλετε εσείς, εκτός αν εγώ επιθυμώ κάτι διαφορετικό

-Ξέρετε αν το αναλάβουμε εμείς μπορεί να πάρει πάνω απο μήνα.

-Δεν εχω πρόβλημα, άλλωστε ο νόμος ορίζει οτι αν καθυστερήσει πολύ (εύλογο διάστημα) πρέπει να μου παρέχετε ανταλλακτική συσκευή, οπότε διαλέξτε αν θα κάνει πάνω απο μήνα ή αν θα την στείλετε γρήγορα

-Ξέρετε πρέπει να επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά από το κατάστημα μέχρι την αντιπροσωπεία.

-Και πάλι κάνετε λάθος. Το μόνο κόστος που ειμαι υποχρεωμένος να καλύψω είναι να σας τη φέρω ή στείλω. Τα υπολοιπα ειναι δική σας ευθύνη

Κουβέντα να γίνεται

θεουλης.

Δημοσ.

η εγγύηση δίνεται απο την αντιπροσωπεία και όχι απο τον μεταπωλητή.

Κάποια καταστήματα διευκολύνουν τους πελάτες και την πανε αυτοι. Το έκανε η mediamarkt δεν ξέρω αν το κάνει ακόμη.

Ο νόμος ορίζει ρητά οτι υπεύθυνος ειναι ο πωλητής. Το πελάτη δεν τον αφορά ποιος θα κάνει τη μαστοριά. Δεν είναι θέμα διευκόλυνσης αλλά θέμα εφαρμογής. Εννοείται οτι αν βολεύει η αντιπροσωπεία πάω απευθείας, αλλά οχι να μου το πασάρουν ως εξυπηρέτηση.

Μια φορά ένα τοπικό skroutzομάγαζο ήταν απολυτα αρνητικό στην εξυπηρέτηση και λόγω του μικρού κόστους του προϊόντος δεν άξιζε η φασαρία με ΓΓ καταναλωτή. Το έστειλα μόνος μου και αφου γύρισε φτιαγμένο (απο την αντιπροσωπεία) έριξα μια αρνητικότατη κριτική στο skroutz profile τους που τους μαμησα την εικόνα. 

Δημοσ.

έριξα μια αρνητικότατη κριτική στο skroutz profile τους που τους μαμησα την εικόνα. 

Μπράβο, μήπως και αλλάξουν μυαλά και νοοτροπία.

Χλωμό, δυστυχώς. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...