Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa  windows 8 και αλλα 5 προγραμματα  ... δεν καταλαβενο κατι  γιατι ο ssd diskos  που εχω μου τρωει  80  γιγα ακομα απο τα  παιχνιδια και ταινιες  τα οποια ολα αυτα τα  εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3΄΄΄΄΄΄΄;;;;

αφου στον ssd disko δεν εχω εγκαταστισει ουτε παιχνιδια αλλα  ουτε ταινιες  πος γινετε να μου τρωει giga΄΄;;;;;

μπορει  καπιος να μου πει τι να κανω σε αυτο το προβλημα;;;;

o ssd diskos μου εινε 120 giga..  και εχω αυτη την στιγμη μονο  45 giga απο τα 120  και εχω μονο μεσα στον ssd τα windows και αλλα 5  προγραματα....  δεν μπορω να  το καταλαβω......

Δημοσ.

Τι SSD είναι; Τα προγράμματα αυτά πόσο πιάνουν; 

Δες εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ και κυρίως στο  Free up disk space: κομμάτι του νήματος

Επίσης, πάτα Win+Q, στο search πάτα 
%temp% και θα σου βγάλει C:\users:\xxxx\AppData\Local\ .... μπες εκεί και σβήστα όλα, όσα δε σε αφήνει άστα.

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa  windows 8 και αλλα 5 προγραμματα  ... δεν καταλαβενο κατι  γιατι ο ssd diskos  που εχω μου τρωει  80  γιγα ακομα απο τα  παιχνιδια και ταινιες  τα οποια ολα αυτα τα  εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3΄΄΄΄΄΄΄;;;;

Αυτό από που το συμπέρανες; πως το κατάλαβες;

Με το spacesniffer πάντως μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις ποια αρχεία ή φάκελοι σου τρώνε πολλά gb. 

pos ginete na mou troei tosa giga apo ta paixnidia ta  opoia exoun ginei to setup tous se alous diskous;;;;

Α,οκ τώρα το είδα,πολλά επί μέρους αρχεία των παιχνιδιών περνάνε στους φακέλους τον windows αλλά ιδίως τα saves που γράφονται στον προσωπικό σου φάκελο που είναι μαζί με τα windows στον c μπορεί να φτάσουν μεγάλο μέγεθος.

Δημοσ.

Α,οκ τώρα το είδα,πολλά επί μέρους αρχεία των παιχνιδιών περνάνε στους φακέλους τον windows αλλά ιδίως τα saves που γράφονται στον προσωπικό σου φάκελο που είναι μαζί με τα windows στον c μπορεί να φτάσουν μεγάλο μέγεθος.

οποτε εγω τι κανω σε αυτην την περίπτωση ;

Δημοσ.

μπορει  καπιος να με βοηθήσει στο προβλημα που έχω;

γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa  windows 8 και αλλα 5 προγραμματα  ... δεν καταλαβενο κατι  γιατι ο ssd diskos  που εχω μου τρωει  80  γιγα ακομα απο τα  παιχνιδια και ταινιες  τα οποια ολα αυτα τα  εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3 ;

Δημοσ.

Μετακίνησες τα περιεχόμενα του φακέλου Users (Documents, Pictures, Videos κλπ) στον HDD από την αρχική του θέση (ssd)?

Πχ αν δεν έχεις μετακινήσει τον φάκελο desktop και γεμίζεις την επιφάνεια εργασίας με αρχεία θα γεμίσει και ο ssd.

Πιθανόν να γίνεται μετακίνηση και των φακέλων με τα saves των παιχνιδιών (ή κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης ή με αλλαγή στις ιδιότητες, όχι με αποκοπή-επικόλληση) ώστε να μην γεμίζουν τον ssd

Δημοσ.

που ακριβος να τον μετακινισο.;;

αυτιν τιν στιγμι για να καταλαβετε κατεβαζο ενα παιχνιδι  που εινε 18  giga με το utorent το παιχνιδι αυτο  το εχο βαλει να κατεβενει στον 2 δισκο που εχο  στο υτορεντ... αλλα  βλεπω οτι στον  ssd   τα  giga  μου κατεβενουνε πος γινετε αυτο;;...

αφου το παιχνιδι  το εχω βαλει να κατεβαινει στον δευτερο δισκο σατα 3  πος γινετε να μου τροει  10 giga απο  τον ssd disko mou΄΄΄΄;;;;

αυτιν τιν στιγμι για να καταλαβετε κατεβαζο ενα παιχνιδι  που εινε 18  giga με το utorent το παιχνιδι αυτο  το εχο βαλει να κατεβενει στον 2 δισκο που εχο  στο υτορεντ... αλλα  βλεπω οτι στον  ssd   τα  giga  μου κατεβενουνε πος γινετε αυτο;;...

αφου το παιχνιδι  το εχω βαλει να κατεβαινει στον δευτερο δισκο σατα 3  πος γινετε να μου τροει  10 giga απο  τον ssd disko mou΄΄΄΄;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...