plusios2033 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa windows 8 και αλλα 5 προγραμματα ... δεν καταλαβενο κατι γιατι ο ssd diskos που εχω μου τρωει 80 γιγα ακομα απο τα παιχνιδια και ταινιες τα οποια ολα αυτα τα εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3΄΄΄΄΄΄΄;;;; αφου στον ssd disko δεν εχω εγκαταστισει ουτε παιχνιδια αλλα ουτε ταινιες πος γινετε να μου τρωει giga΄΄;;;;; μπορει καπιος να μου πει τι να κανω σε αυτο το προβλημα;;;; o ssd diskos μου εινε 120 giga.. και εχω αυτη την στιγμη μονο 45 giga απο τα 120 και εχω μονο μεσα στον ssd τα windows και αλλα 5 προγραματα.... δεν μπορω να το καταλαβω......
selianx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι SSD είναι; Τα προγράμματα αυτά πόσο πιάνουν; Δες εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ και κυρίως στο Free up disk space: κομμάτι του νήματοςΕπίσης, πάτα Win+Q, στο search πάτα %temp% και θα σου βγάλει C:\users:\xxxx\AppData\Local\ .... μπες εκεί και σβήστα όλα, όσα δε σε αφήνει άστα.
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa windows 8 και αλλα 5 προγραμματα ... δεν καταλαβενο κατι γιατι ο ssd diskos που εχω μου τρωει 80 γιγα ακομα απο τα παιχνιδια και ταινιες τα οποια ολα αυτα τα εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3΄΄΄΄΄΄΄;;;; Αυτό από που το συμπέρανες; πως το κατάλαβες; Με το spacesniffer πάντως μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις ποια αρχεία ή φάκελοι σου τρώνε πολλά gb. pos ginete na mou troei tosa giga apo ta paixnidia ta opoia exoun ginei to setup tous se alous diskous;;;; Α,οκ τώρα το είδα,πολλά επί μέρους αρχεία των παιχνιδιών περνάνε στους φακέλους τον windows αλλά ιδίως τα saves που γράφονται στον προσωπικό σου φάκελο που είναι μαζί με τα windows στον c μπορεί να φτάσουν μεγάλο μέγεθος.
plusios2033 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Α,οκ τώρα το είδα,πολλά επί μέρους αρχεία των παιχνιδιών περνάνε στους φακέλους τον windows αλλά ιδίως τα saves που γράφονται στον προσωπικό σου φάκελο που είναι μαζί με τα windows στον c μπορεί να φτάσουν μεγάλο μέγεθος. οποτε εγω τι κανω σε αυτην την περίπτωση ;
plusios2033 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 μπορει καπιος να με βοηθήσει στο προβλημα που έχω; γεια σας εχω ενα ssd δισκο χωριτικοτητας 120 giga... εκει μεσα εχω μονο τa windows 8 και αλλα 5 προγραμματα ... δεν καταλαβενο κατι γιατι ο ssd diskos που εχω μου τρωει 80 γιγα ακομα απο τα παιχνιδια και ταινιες τα οποια ολα αυτα τα εχω βαλει στους αλλους δισκους μου σατα3 ;
chicken32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μετακίνησες τα περιεχόμενα του φακέλου Users (Documents, Pictures, Videos κλπ) στον HDD από την αρχική του θέση (ssd)? Πχ αν δεν έχεις μετακινήσει τον φάκελο desktop και γεμίζεις την επιφάνεια εργασίας με αρχεία θα γεμίσει και ο ssd. Πιθανόν να γίνεται μετακίνηση και των φακέλων με τα saves των παιχνιδιών (ή κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης ή με αλλαγή στις ιδιότητες, όχι με αποκοπή-επικόλληση) ώστε να μην γεμίζουν τον ssd
plusios2033 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 που ακριβος να τον μετακινισο.;; αυτιν τιν στιγμι για να καταλαβετε κατεβαζο ενα παιχνιδι που εινε 18 giga με το utorent το παιχνιδι αυτο το εχο βαλει να κατεβενει στον 2 δισκο που εχο στο υτορεντ... αλλα βλεπω οτι στον ssd τα giga μου κατεβενουνε πος γινετε αυτο;;... αφου το παιχνιδι το εχω βαλει να κατεβαινει στον δευτερο δισκο σατα 3 πος γινετε να μου τροει 10 giga απο τον ssd disko mou΄΄΄΄;;;; που ακριβος να τον μετακινισο.;; που ακριβος να τον μετακινισο.;; αυτιν τιν στιγμι για να καταλαβετε κατεβαζο ενα παιχνιδι που εινε 18 giga με το utorent το παιχνιδι αυτο το εχο βαλει να κατεβενει στον 2 δισκο που εχο στο υτορεντ... αλλα βλεπω οτι στον ssd τα giga μου κατεβενουνε πος γινετε αυτο;;... αφου το παιχνιδι το εχω βαλει να κατεβαινει στον δευτερο δισκο σατα 3 πος γινετε να μου τροει 10 giga απο τον ssd disko mou΄΄΄΄;;;; που ακριβος να τον μετακινισο.;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα