Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μαγκες και μαγκισσες.
εχω ενα usbακι 32αρι (μαρκα αγνωστη, γραφει ενα LeoK η LenK απεξω)
δεν το εχω αγορασει εγω, ειναι εισαγωγης αλλα το ανοιξα κουτι. Αυτο το φλασακι λοιπον, απο την πρωτη στιγμη ειχε το εξης προβλημα.. Με το που φορτωνα αρχεια εχανε καποια. Απο τα λιγα που εχω αποπειραθει να βαλω λογω του προβληματος, εχω την εντυπωση (καθολου σιγουρος) οτι χανει αρχεια μονο σε μεγαλα copy pastes και οταν ξεπερασει καποιο "οριο" μεγεθους που δεχτηκε (προφανως οχι 32gb...) Π.χ. ενας φιλος μου περασε το wow, καποιοι φακελοι ηταν αδειοι. Μετα απο λιγο καιρο και 2-3 φορματς, προσπαθησα να κανω ενα backup στο λαθος φλασακι, εχασα καποια αρχεια προφανως, αλλα καποια κραταγε και συνηθως εχανε σε μεγαλες μεταφορες. any help ?

Δημοσ.

Αν και μαλλον ειναι κινεζιά οποτε ουτε 16gb μπορει να μην ειναι δοκίμασε ενα format σε ntfs

Δημοσ.

εκανα νωριτερα ενα scan/fix την επιλογη που σου βγαζει οταν βαζεις το φλασακι και δεν κανει το autorun αμεσως. εβαλα το κουτακι για bad sectors και βρηκε μια λιστα απο προβληματα που εφτιαξε, δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως ειχε. θα δοκιμασω να βαλω αρχεια.

Αν και μαλλον ειναι κινεζιά οποτε ουτε 16gb μπορει να μην ειναι δοκίμασε ενα format σε ntfs

τι ειναι το format σε ntfs?

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο στικάκι, πατάς Format, και στην επιλογή πατάς σε ntfs. Μετά πάτα οκ.

παντως η προεπιλογη ειναι  FAT32(Default).. τι διαφορα εχει?

και το allocation unit size ? οταν βαζω την επιλογη NTFS παει αυτοματα στα 4096 bytes..

na ξε-tick-αρω το quick format ?

Δημοσ.

Οσες φορες και να προσπαθησα σε ntfs, quick ξε-quick, επαιρνα μυνημα οτι τα windows δεν μπορουν να πραγματοποιησουν το φορματ. Εκανα σε FAT32 που ειναι και η προεπιλογη και εγινε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...