igoods Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Θέλω να στείλω mac όχι τίποτα άλλο. Το παω κατευθειαν infoquest ή istorm ? α εγω σου λεω για iphone.αλλα το ιδιο ισχυει. Αμα το πηρες απο istorm πηγαινε το εκει.Το ιδιο ειναι.
Thanos_gr_4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδια συντομο update : Το προβλημα αναγνωριστηκε και απο αυριο θα μου στηλουν το καινουριο κινητο η ερωτηση μ τωρα ειναι αυτο το κινητο μ ειπαν δεν ειναι ακριβοε καινουριο αλλα η apple το ονομαζει ''as(s) new'' τρομαρα της. Ξερει κανενας περι τινος προκειτε 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδια συντομο update : Το προβλημα αναγνωριστηκε και απο αυριο θα μου στηλουν το καινουριο κινητο η ερωτηση μ τωρα ειναι αυτο το κινητο μ ειπαν δεν ειναι ακριβοε καινουριο αλλα η apple το ονομαζει ''as(s) new'' τρομαρα της. Ξερει κανενας περι τινος προκειτε Επισκευασμένο - ανακατασκευασμένο είναι και ισχύει η υπόλοιπη εγγύησή σου κανονικά. Εξωτερικά δεν έχει σημάδια κλπ, μοιάζει με καινούργιο. Ελπίζω να έχεις κρατήσει backup πριν στείλεις το δικό σου στο service! 1
Thanos_gr_4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Επισκευασμένο - ανακατασκευασμένο είναι και ισχύει η υπόλοιπη εγγύησή σου κανονικά. Εξωτερικά δεν έχει σημάδια κλπ, μοιάζει με καινούργιο. Ελπίζω να έχεις κρατήσει backup πριν στείλεις το δικό σου στο service! Ναι κρατησα ευχαριστω πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα