Mortis19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γεια σας, ειχα ξανανοιξει ενα θεμα παλιοτερα για ενα προβλημα που ειχα με μπλε οθονες με error code σχετικα με το ntfs.sys και μου ειχατε προτεινει να σκαναρω σκληρους και μνημες. Καταρχας, οι σκληροι απ το hard disk sentinel φαινονται οκ (εχω εναν ssd και δυο σκληρους) αλλα δεν εκατσα ποτε να ασχοληθω με το προβλημα. Την τελευταια εβδομαδα μου πεταει μπλε οθονες πιο συχνα (συνηθως ψιλοκολλανε ολα και το cpu βαραει 80% usage και μετα απο λιγο κλεινει ειτε με μπλε οθονη ειτε εμφανιζονται περιεργα γραφικα στην οθονη). Αυτη τη φορα εχω αρκετα αρχεια απο το minidump των windows. Επειδη δεν εχω πολυ χρονο για να κατσω να ασχοληθω, υπαρχει καποιος που μπορει να τσεκαρει τα minidumps και να μου πει πανω κατω τι παιζει; (αν καταλαβει) Παρακατω εχω το rar με τα minidumps: https://www.dropbox.com/s/3ocdr100cvfid01/Minidump.rar
Alexflyer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τρέξε σε safe mode να δείς αν βαράει ο cpu 80%+ αν το κάνει και εκεί σημαίνει ότι κάτι βαρύ ανοίγει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή.Με CTR-ALT-DEL μπορείς να δείς πόσο cpu χρησιμοποιεί καθέ πρόγραμμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γεια σας, ειχα ξανανοιξει ενα θεμα παλιοτερα για ενα προβλημα που ειχα με μπλε οθονες με error code σχετικα με το ntfs.sys και μου ειχατε προτεινει να σκαναρω σκληρους και μνημες. Πες μου οτι αναφερεσαι σ αυτο. Καταρχας, οι σκληροι απ το hard disk sentinel φαινονται οκ (εχω εναν ssd και δυο σκληρους) αλλα δεν εκατσα ποτε να ασχοληθω με το προβλημα. Και με τις μνημες τι εκανες? Την τελευταια εβδομαδα μου πεταει μπλε οθονες πιο συχνα (συνηθως ψιλοκολλανε ολα και το cpu βαραει 80% usage και μετα απο λιγο κλεινει ειτε με μπλε οθονη ειτε εμφανιζονται περιεργα γραφικα στην οθονη). Αυτη τη φορα εχω αρκετα αρχεια απο το minidump των windows. Επειδη δεν εχω πολυ χρονο για να κατσω να ασχοληθω, υπαρχει καποιος που μπορει να τσεκαρει τα minidumps και να μου πει πανω κατω τι παιζει; (αν καταλαβει) Καλη αρχη. Κατα τ αλλα, μια και δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις, ξεκινα το διαβασμα εδω, σου υποσχομαι οτι ειναι ο συντομοτερος δυνατος τροπος για να βρεις τι φταιει. Ναι, θα πρεπει να "κοπιασεις" λιγο.
Mortis19 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τρέξε σε safe mode να δείς αν βαράει ο cpu 80%+ αν το κάνει και εκεί σημαίνει ότι κάτι βαρύ ανοίγει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή.Με CTR-ALT-DEL μπορείς να δείς πόσο cpu χρησιμοποιεί καθέ πρόγραμμα. Τα 80αρια τα βαραει λιγα δευτερολεπτα πριν βγαλει μπλε οθονη... Πες μου οτι αναφερεσαι σ αυτο. Και με τις μνημες τι εκανες? Καλη αρχη. Κατα τ αλλα, μια και δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις, ξεκινα το διαβασμα εδω, σου υποσχομαι οτι ειναι ο συντομοτερος δυνατος τροπος για να βρεις τι φταιει. Ναι, θα πρεπει να "κοπιασεις" λιγο. Το εχω διαβασει αυτο που μου εχεις στειλει, απλα δεν εχω κατσει να κανω τα test και δεν προκειται να προλαβω να τα κανω τωρα. Απλα ηλπιζα μηπως βρεθει κανας χριστιανος (και οχι μονο) να κοιταξει τα minidumps να μου πει που να κατευθυνθω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το εχω διαβασει αυτο που μου εχεις στειλει, απλα δεν εχω κατσει να κανω τα test και δεν προκειται να προλαβω να τα κανω τωρα. Απλα ηλπιζα μηπως βρεθει κανας χριστιανος (και οχι μονο) να κοιταξει τα minidumps να μου πει που να κατευθυνθω... Κανε και ενα κοπο να μου πεις σε ποιο thread αναφερεσαι οταν λες οτι "ειχες ξανανοιξει ενα θεμα παλαιοτερα". Και στη συνεχεια θα σου αναλυσω για χριστιανους και οχι μονο
Mortis19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Κανε και ενα κοπο να μου πεις σε ποιο thread αναφερεσαι οταν λες οτι "ειχες ξανανοιξει ενα θεμα παλαιοτερα". Και στη συνεχεια θα σου αναλυσω για χριστιανους και οχι μονο Σε αυτο που εστειλες: http://www.insomnia.gr/topic/447878-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-blue-screen/
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σε αυτο που εστειλες: http://www.insomnia.gr/topic/447878-πρόβλημα-με-blue-screen/ Το τελευταιο σου μηνυμα εκει ηταν Οχι ακομα θα σας πω τα αποτελεσματα οταν τελειωσω με ολα... Βλεπω πως την ιδια συμβουλη σου ειχα δωσει και τοτε, ακριβως δυο χρονια πριν, αλλα δεν εκανες ακομα τον κοπο να την ακολουθησεις. Και λεω πως δεν εκανες τον κοπο να την ακολουθησεις ανεξαρτητως που αναφερεις πως το ειχες διαβασει, γιατι εαν οντως το ειχες διαβασει θα καταλαβαινες πως υπαρχει σημαντικος λογος που προτεινω ολα αυτα τα τεστ τα οποια δεν προκειται να προλαβεις να κανεις οπως λες. Οπως θα ηξερες πως χρονικο διαστημα 2 χρονων αναμεσα στην εμφανιση μπλε οθονων δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ως εννοιο γεγονος. Οπως επισης θα ηξερες πως ποτε δεν βασιζεσαι μονο στα minidumps, καθως δεν μπορεις ποτε να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν εχεις προβλημα hardware. Και παει λεγοντας. Εναυσμα για ολα τα παραπανω ειναι η "βοηθατε γιατι δεν εχω χρονο" δικαιολογια που χρησιμοποιησες εδω, o ισχυρισμος πως εχεις διαβασει αυτο που σου προτεινω εγω αλλά και άλλα μελη, σε συνδυασμο με το thread που ειχε ξεκινησει για αντιστοιχο λογο, το οποιο αφησες ξεκρεμαστο ενω εχεις παρει απαντησεις απο πεντε διαφορετικα μελη. Φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις οτιδηποτε απο τα παραπανω, δεν παραβαινεις καποιο κανονα. Οπως δεν εχεις λογο να λαβεις υποψην σου τον παρον post εαν το επιλεξεις. Αλλα και γω απο την μερια μου εχω καθε δικαιωμα να εκφρασω το λογο για τον οποιο δεν μπορω να σε βοηθησω, τουλαχιστον οχι μεχρι να πληρεις καποιες υποτυπωδεις προυποθεσεις. 1
Mortis19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το τελευταιο σου μηνυμα εκει ηταν Βλεπω πως την ιδια συμβουλη σου ειχα δωσει και τοτε, ακριβως δυο χρονια πριν, αλλα δεν εκανες ακομα τον κοπο να την ακολουθησεις. Και λεω πως δεν εκανες τον κοπο να την ακολουθησεις ανεξαρτητως που αναφερεις πως το ειχες διαβασει, γιατι εαν οντως το ειχες διαβασει θα καταλαβαινες πως υπαρχει σημαντικος λογος που προτεινω ολα αυτα τα τεστ τα οποια δεν προκειται να προλαβεις να κανεις οπως λες. Οπως θα ηξερες πως χρονικο διαστημα 2 χρονων αναμεσα στην εμφανιση μπλε οθονων δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ως εννοιο γεγονος. Οπως επισης θα ηξερες πως ποτε δεν βασιζεσαι μονο στα minidumps, καθως δεν μπορεις ποτε να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν εχεις προβλημα hardware. Και παει λεγοντας. Εναυσμα για ολα τα παραπανω ειναι η "βοηθατε γιατι δεν εχω χρονο" δικαιολογια που χρησιμοποιησες εδω, o ισχυρισμος πως εχεις διαβασει αυτο που σου προτεινω εγω αλλά και άλλα μελη, σε συνδυασμο με το thread που ειχε ξεκινησει για αντιστοιχο λογο, το οποιο αφησες ξεκρεμαστο ενω εχεις παρει απαντησεις απο πεντε διαφορετικα μελη. Φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις οτιδηποτε απο τα παραπανω, δεν παραβαινεις καποιο κανονα. Οπως δεν εχεις λογο να λαβεις υποψην σου τον παρον post εαν το επιλεξεις. Αλλα και γω απο την μερια μου εχω καθε δικαιωμα να εκφρασω το λογο για τον οποιο δεν μπορω να σε βοηθησω, τουλαχιστον οχι μεχρι να πληρεις καποιες υποτυπωδεις προυποθεσεις. Το δεχομαι και εχεις απολυτο δικιο, απλα δεν ασχολουμαι με τον υπολογιστη πολυ τωρα πια και δεν με απασχολει το γεγονος οτι μεσα σε αυτα τα 2 χρονια μου χει βγαλει 10 μπλε οθονες ωστε να κατσω να ασχοληθω με το προβλημα. Οντως το ειχα διαβασει οταν μου το χες ξαναστειλει και ειχα αρχισει να κανω τα test που ελεγε αλλα απο ενα σημειο και μετα αποφασισα οτι δεν αξιζει να κατσω να κανω ολη αυτη τη διαδικασια για 1 ωρα που καθομαι τη μερα στον υπολογιστη. Εχεις καθε δικιο να μη θελεις να βοηθησεις αλλα και εγω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω απ τη στιγμη που δεν εχω την ορεξη να φαω τη μερα μου για να λυσω ενα τοσο (ισως φαινομενικα) ασημαντο προβλημα. Εγω απο την αρχη του thread ξεκαθαρισα τι θεση μου (αν υπαρχει καποιος που να μπορει να ριξει μια ματια στο minidumps) κι αν οντως κανενας δεν θελει ή δεν μπορει να το κανει κανενα προβλημα... Ευχαριστω παντως EDIT: Αν δεν σας αρεσει η ολη κατασταση μπορειτε να σβησετε το θεμα και τα πραγματα να μεινουν ως εχουν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 EDIT: Αν δεν σας αρεσει η ολη κατασταση μπορειτε να σβησετε το θεμα και τα πραγματα να μεινουν ως εχουν... Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Oπως ξεκαθαρισα και στο προηγουμενο μηνυμα, δεν υπαρχει απολυτως καμια παραβαση για να γινει κατι τετοιο. Δεν εχω σβησει και δεν θα σβησω ποτέ μηνυματα/threads επειδη διαφωνω μαζι τους. Cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα