Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλά ακόμη με amber είσαι ρε φίλε. Εδω και μήνες έχει βγει το black.
ilektrolo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γιατι σου είπα ότι έχω amber?και black που έχω τι κατάλαβα.το ίδιο και με 8.1.η κάμερα έχει προβλήματα μην φανατίζεστε...απο υποσχέσεις για την κάμερα αλλο τίποτα.στο wpcentral μέχρι και σήμερα κάνουν παράπονα και σε αλλα ελληνικά φόρουμ.
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 sorry λαθος καταλαβα.το κινητο το εχεις με θηκη;
Windows8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Γιατι σου είπα ότι έχω amber?και black που έχω τι κατάλαβα.το ίδιο και με 8.1.η κάμερα έχει προβλήματα μην φανατίζεστε...απο υποσχέσεις για την κάμερα αλλο τίποτα.στο wpcentral μέχρι και σήμερα κάνουν παράπονα και σε αλλα ελληνικά φόρουμ. στο wpcentral ειμαι καθε μερα.. δεν βλεπω κατι τετοιο προσφατα. 1. Ισως εχεις ελαττωματικη παρτιδα 2. Ισως εχεις προβλημα στα ματια 3. Ισως και τα 2
ilektrolo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μάλιστα...εντάξει εγώ περίμενα να απαντήσεις ότι τα 920 και 1020 είναι καλύτερα σε κάμερα από μια dslr όπως είχε πει και κάποιος για ένα xperia αλλα δεν πειράζει.
Windows8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μάλιστα...εντάξει εγώ περίμενα να απαντήσεις ότι τα 920 και 1020 είναι καλύτερα σε κάμερα από μια dslr όπως είχε πει και κάποιος για ένα xperia αλλα δεν πειράζει. Και εγω περιμενα να κανεις Log out και να μην ξαναμπεις, αλλα δυστυχως εισαι ακομα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα