coyote2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τι έγινε, όσοι την παραλάβανε λυποθημησανε μπροστά στην τηλεόραση?
dim_k Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την εστησα χθες βραδυ. Η βαση του mediamarkt που ποσταρα πριν καποιες μερες δεν εχει τι καταληλες βιδες (χρειαζονται μακρυτερες) αλλα το ρισκαρα και την εβαλα οριακα με τις υπαρχουσες, μεχρι ν αγορασω πιο μακρυες. Σε ενα mkv που δοκιμασα δεν εβγαζε ηχο. Σε ασπρομαυρο divx ωραιο το μαυρο, αλλα βγαζει ασπρο φως απο τις γωνιες (δεν ξερω πως λεγεται τεχνικα αυτο). Παντως ειναι γρηγορη οταν την δουλευεις με αρχεια απο το usb
manosfp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Bleeding νομίζω... Sent from my iPhone using Insomnia Δε νομίζω να πηγαίνει με σειρά. Παράγγειλα απο τους πρώτους αλλά τίποτα ακομα... Sent from my iPhone using Insomnia
panormou13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καποιος που παρελαβε ας δωσει εναν αριθμο αν μπορει..
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πρόσφατα δεν εμφανίστηκε μια 55άρα Samsung με 750€ ή θυμάμαι λάθος? Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα Υπήρχε σε προσφορά η UE55F6400 στα 799 ευρώ. 2
panormou13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Την εστησα χθες βραδυ. Η βαση του mediamarkt που ποσταρα πριν καποιες μερες δεν εχει τι καταληλες βιδες (χρειαζονται μακρυτερες) αλλα το ρισκαρα και την εβαλα οριακα με τις υπαρχουσες, μεχρι ν αγορασω πιο μακρυες. Σε ενα mkv που δοκιμασα δεν εβγαζε ηχο. Σε ασπρομαυρο divx ωραιο το μαυρο, αλλα βγαζει ασπρο φως απο τις γωνιες (δεν ξερω πως λεγεται τεχνικα αυτο). Παντως ειναι γρηγορη οταν την δουλευεις με αρχεια απο το usb backlight bleeding.. http://www.gadgetreview.com/wp-content/uploads/2011/04/Backlight-Bleed.jpg αυτο ειναι πολύ ενοχλιτικό σε σκοτεινές ταινίες...άλλαξα την προηγούμενη tv μου αυτο το λόγο.. αναλογα το μεγεθος του bleeding βεβαια.. παντως δεν βλεπω κανεναν που παρέλαβε ενθουσιασμενο.. 299 ευρω δωσατε για 50αρα.. πρεπει να το χαρείτε!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αναπαραγωγή. Mkv αρχείου και επίσης δεν παρατήρησα κάποιο bleeding.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 removedΈχει αναφερθεί και νωρίτερα. Αλλά καλό θα ήταν να μην ξαναμπούμε στο τρυπακι να σχολιάζουμε την αγγελία του καθενός, ειδικά τη στιγμή που είναι και εκτός των κανονισμών του φόρουμ. 1
gorge18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν λενε πολλά γιατι ειναι μια χαρα ! Αν ειχαν πρόβλημα θα γρινιαζαν σιγουρα ! Οποτε μια χαρα ειμαστε .. Μπορεί να παω αυριο απο την ACS να παρω την δικια μου ..
George! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλή εικόνα έχει παιδιά αλλά μην περιμένετε απόλυτο μαύρο, ενώ και στις γωνίες όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, φαίνεται έντονα άσπρο φως. Αυτά τα παρατηρείς εύκολα σε απόλυτο σκοτάδι.
tiniakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 50αρα με 300 ευρώ παιδιά αν είχε και απόλυτο μαύρο ας το έκλειναν οι άλλοι το μαγαζί. 2
johnbond Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλή εικόνα έχει παιδιά αλλά μην περιμένετε απόλυτο μαύρο, ενώ και στις γωνίες όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, φαίνεται έντονα άσπρο φως. Αυτά τα παρατηρείς εύκολα σε απόλυτο σκοτάδι. καλά μην περιμένεις να είναι και τέλεια.. Τα ίδια προβλήματα έχει και η panasonic 55et5 που έχω και ήταν αρκετά ακριβότερη. Πάντως 530 δεν μπορεί να πουληθεί ούτε για πλάκα.. Μήπως ήθελε να γράψει 350 και μπερδεύτηκε; Αυτή είναι μια λογική τιμή. 1
dim_k Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ενταξει οταν καποιος ρωταει για μαυρο πρεπει να του απαντησεις για το μαυρο. Δεν εχει σχεση η τιμη. Ειναι κοινη διαπιστωση οτι ειμασταν πολυ τυχεροι οσοι παραγγειλαμε
panormou13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μπορει να μου πει καποιος που παρελαβε τον αριθμο παραγγελιας του εκτος του τελευταίου ψηφίου εστω για να δω τι γινεται με την δικια μου??
dimigar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μπορει να μου πει καποιος που παρελαβε τον αριθμο παραγγελιας του εκτος του τελευταίου ψηφίου εστω για να δω τι γινεται με την δικια μου?? 30068234
Προτεινόμενες αναρτήσεις