germants Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 γυρνα στην nerit HD Δυστυχώς ούτε η νεριτHD εκπέμπει πάντα hd παρά μόνο όταν δείχνει live μεγάλους αγώνες... 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαι υπερ ευχαριστημενος, πραγματικα ολα αψογα ηταν συσκευασμενα και ευκολη και η τοποθετηση της βασης. Μερικες φωτογραφιες απο παρελκομενα και εισοδους: και λιγο στο τελικο σταδιο: Μην κραξετε, δεν θα μεινει στο PC η τηλεοραση προφανως χαχαχ..!!! απλα για κανα δυο βδομαδες θα γινω καφρος και θα τα εχω ετσι μεχρι να παει η παλια του σαλονιου στο χωριο. Α, και μια απο το Smart Menu: Eπισης πρεπει να εχει και καταγραφη live tvης αν εχεις συνδεδεμενο usb πανω! edit: Προσεξτε οσοι συνδεσετε κανα htpc πανω, να αλλαξετε τo refresh rate απο 30 σε 60Hz! 4
George! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 γυρνα στην nerit HDΉταν το πρώτο κανάλι που δοκίμασα και έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα από τα άλλα αλλά ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλω μόλις συνδέσω το ps3 ή αν βάλω καμιά ταινία full hd. Οι υπόλοιποι που παραλάβατε τι γίνατε ρε παιδιά; όλοι για πούλημα την βγάλατε και δεν γράφετε καν; :-P 2
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ωραίος! η δίπλα τβ πόσες ιντσες είναι ; για να καταλάβω διαφορά μεγέθους..
king2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εξαιρερικη μπραβο σε οσους την πηραν.Το you τελευταια κανει εξαιρετικες προσφορες και προσπαθει οσο μπορει να ικανοποιησει τους πελατες του.2 φορες μπραβο και γραψτε και καμια καλη κριτικη στο skroutz μην τονιζουμε παντα μονο τα αρνητικα 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ωραίος! η δίπλα τβ πόσες ιντσες είναι ; για να καταλάβω διαφορά μεγέθους.. 37αρα ειναι η διπλα! 1
gorge18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Την συνέδεσε κανείς στο διαδίκτυο; Τι απόκριση εχει εκει; Δοκιμάσατε usb με κανα avi μεσα ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 2 φορες μπραβο και γραψτε και καμια καλη κριτικη στο skroutz μην τονιζουμε παντα μονο τα αρνητικα will do! Την συνέδεσε κανείς στο διαδίκτυο; Τι απόκριση εχει εκει; Δοκιμάσατε usb με κανα avi μεσα ; Tη συνδεσα και ακουσα ενα τραγουδι στο YouTube. Κομπλε +1 Ταινια οχι απο φλασακι ακομα, μονο 1080p μεσω του PC δοκιμασα και φαινεται πολυ ωραια. Θα δοκιμασω ομως και με usb για να δω και τη φαση του με τους υποτιτλους. 1
George! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το αυτοκόλλητο που λέει 3 χρόνια εγγύηση εσύ το κόλλησες για πιο πλήρες ξεπακετάρισμα; γιατί εμένα δεν το έχει καθόλου ούτε και στα χαρτιά της! Τα γύρω γύρω κανονικά τα έχει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το αυτοκόλλητο που λέει 3 χρόνια εγγύηση εσύ το κόλλησες για πιο πλήρες ξεπακετάρισμα; γιατί εμένα δεν το έχει καθόλου ούτε και στα χαρτιά της! Τα γύρω γύρω κανονικά τα έχει. Προφανως και δεν το κολλησα εγω ρε συ Ολο το γυρω γυρω ζελατινοειδες που βλεπεις μαζι με το αυτοκολλητο ηταν ετσι ακριβως οπως το βλεπεις εξαρχης
coyote2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πάντως είναι πολύ πιο λεπτή απ ότι φαινόταν στις φωτογραφίες αρχικά με αρκετά μικρό πλαίσιο γύρω γυρω επίσης Εχει timeshift?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλορίζικη στοyς κατόχους! Δεν πίστευα ότι θα παραλάβετε. Μπράβο τους που τήρησαν την συναλλαγή. Έχει την ψήφο εμπιστοσύνης μου το you.
germants Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εμένα πάλι είχε μόνο τα γύρω γύρω! Προφανώς εσύ είσαι απο την νέα παρτίδα που ζήτησε το you για να καλύψει άπαντες και έγιναν όλα βιαστικά... Μικρό το κακό! ΥΓ: Κοιταξτε μήπως υπάρχουν καμένα πιξελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις