Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γυρνα στην nerit HD

Δυστυχώς ούτε η νεριτHD εκπέμπει πάντα hd παρά μόνο όταν δείχνει live μεγάλους αγώνες...

• Like 1
  • Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαι υπερ ευχαριστημενος, πραγματικα ολα αψογα ηταν συσκευασμενα και ευκολη και η τοποθετηση της βασης. 

IMG_2765_zps4f1d56b7.jpg

Μερικες φωτογραφιες απο παρελκομενα και εισοδους:

IMG_2767_zps9d00e378.jpg

IMG_2768_zpsd61d5262.jpg

IMG_2766_zps87b44c0a.jpg

IMG_2770_zpsb2191bfe.jpg

IMG_2775_zps869798ec.jpg

IMG_2774_zps6e9fd270.jpg

IMG_2773_zpsdb1cda8f.jpg

IMG_2771_zpsc593cc1b.jpg

και λιγο στο τελικο σταδιο: 

IMG_2778_zps6339601e.jpg

Μην κραξετε, δεν θα μεινει στο PC η τηλεοραση προφανως χαχαχ..!!! απλα για κανα δυο βδομαδες θα γινω καφρος και θα τα εχω ετσι μεχρι να παει η παλια του σαλονιου στο χωριο. 

Α, και μια απο το Smart Menu: 

IMG_2776_zps9fcf06f6.jpg

Eπισης πρεπει να εχει και καταγραφη live tvης αν εχεις συνδεδεμενο usb πανω! 

edit: Προσεξτε οσοι συνδεσετε κανα htpc πανω, να αλλαξετε τo refresh rate απο 30 σε 60Hz!

• Like 4
Δημοσ.

γυρνα στην nerit HD

Ήταν το πρώτο κανάλι που δοκίμασα και έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα από τα άλλα αλλά ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλω μόλις συνδέσω το ps3 ή αν βάλω καμιά ταινία full hd.

Οι υπόλοιποι που παραλάβατε τι γίνατε ρε παιδιά; όλοι για πούλημα την βγάλατε και δεν γράφετε καν; :-P

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρερικη μπραβο σε οσους την πηραν.Το you τελευταια κανει εξαιρετικες προσφορες και προσπαθει οσο μπορει να ικανοποιησει τους πελατες του.2 φορες μπραβο και γραψτε και καμια καλη κριτικη στο skroutz μην τονιζουμε παντα μονο τα αρνητικα

• Like 1
Δημοσ.

2 φορες μπραβο και γραψτε και καμια καλη κριτικη στο skroutz μην τονιζουμε παντα μονο τα αρνητικα

will do! 

Την συνέδεσε κανείς στο διαδίκτυο; Τι απόκριση εχει εκει; Δοκιμάσατε usb με κανα avi μεσα ; 

Tη συνδεσα και ακουσα ενα τραγουδι στο YouTube. Κομπλε +1

Ταινια οχι απο φλασακι ακομα, μονο 1080p μεσω του PC δοκιμασα και φαινεται πολυ ωραια.

Θα δοκιμασω ομως και με usb για να δω και τη φαση του με τους υποτιτλους. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο που λέει 3 χρόνια εγγύηση εσύ το κόλλησες για πιο πλήρες ξεπακετάρισμα; :P γιατί εμένα δεν το έχει καθόλου ούτε και στα χαρτιά της! Τα γύρω γύρω κανονικά τα έχει.

IMG_2765_zps4f1d56b7.jpg

Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο που λέει 3 χρόνια εγγύηση εσύ το κόλλησες για πιο πλήρες ξεπακετάρισμα; :P γιατί εμένα δεν το έχει καθόλου ούτε και στα χαρτιά της! Τα γύρω γύρω κανονικά τα έχει.

Προφανως και δεν το κολλησα εγω ρε συ

Ολο το γυρω γυρω ζελατινοειδες που βλεπεις μαζι με το αυτοκολλητο ηταν ετσι ακριβως οπως το βλεπεις εξαρχης

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ πιο λεπτή απ ότι φαινόταν στις φωτογραφίες αρχικά

με αρκετά μικρό πλαίσιο γύρω γυρω επίσης

Εχει timeshift?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλορίζικη στοyς κατόχους!

Δεν πίστευα ότι θα παραλάβετε. Μπράβο τους που τήρησαν την συναλλαγή.

Έχει την ψήφο εμπιστοσύνης μου το you.

Δημοσ.

Εμένα πάλι είχε μόνο τα γύρω γύρω!

Προφανώς εσύ είσαι απο την νέα παρτίδα που ζήτησε το you για να καλύψει άπαντες και έγιναν όλα βιαστικά... Μικρό το κακό!

ΥΓ: Κοιταξτε μήπως υπάρχουν καμένα πιξελ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...