Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι .. με τέτοια έκταση που πήρε το θέμα περισσότερη χασούρα θα έχουν μακροπρόθεσμα αν κάνουν γκέλα..

• Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον manosfp το κάνουν ! σου λεει να του την στείλουμε τον άλλο μηνα να εχει κανα φράγκο να δωσει ο άνθρωπος μην του τα πάρουμε ολα!!

Αύριο πέφτει η μηνιατικούρα αλλά φοβάμαι ότι η μόνη πενηντάρα που θα δω σύντομα θα είναι η μάνα μου που έχω να τη δω 1 μήνα. Και φυσικά με τα μυαλά που κουβαλάω:

post-188222-0-05117600-1403803640_thumb.jpg

Επεξ/σία από manosfp
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτή η βάση ειναι σταθερή στον τοίχο , καλύτερη θα ήταν μια που να μπορείς να την γυρίζεις και λίγο .. π.χ.8760052-orig.jpg

Υ.Γ: Κοίτα ρε που μιλάμε για βάσεις και ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάτι για την τηλεόραση.

Δημοσ.

μηπως ειναι λιγο offtopic οι βασεις τηλεορασων;

ή να προσθεσω στο τιτλο ''και παρελκομενα'' ;) :P

• Like 2
Δημοσ.

Την ειδα κ γω στα πρακτικερ την τβ παιδια.. ειναι αρκετα καλη σε γενικες γραμμες.. επαιζε ενα vcd τραγικης αναλυσης ομως.. πολυ καλο μαυρο ειδα και το μενου της ωραιο και γρηγορο.. το τηλεχειριστηριο μετριο (αν ηταν το δικο της, γτ δεν εγραφε κατι πανω).. λεπτη (οπως αναφερθηκε) με γυαλιστερο μαυρο γυρω γυρω.

Μ αρεσε παντως.. για το μεγεθος της και αυτα που χει πανω ειναι δυνατο deal. Μουντιαλικη προσφορα :P και αν την παρουμε τελικα εγω θα το ξανατιμησω το you, διαφορετικα δε νομιζω.

Δημοσ.

no news = good or bad news? 

Τελείωσε η εβδομάδα .  Σήμερα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα παραλάβετε.

Καντε ενα τηλέφωνο δεν μπορεί να μην ξέρουν.

Δημοσ.

no news = good or bad news? 

Τελείωσε η εβδομάδα .  Σήμερα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα παραλάβετε.

Καντε ενα τηλέφωνο δεν μπορεί να μην ξέρουν.

Πάρτε αλλά όπως ξαναείπα, για μένα τέλος της εβδομάδας σημαίνει αρχές της επόμενης :-)

Δημοσ.

Μετα απο δεκαλεπτη αναμονη μια γλυκια φωνουλα με ενημερωσε οτι Τεταρτη - Πεμπτη θα παραλαβω.

Το κακο ειναι οτι δεν πηρα το τηλεφωνο της να την κερασω ενα καφεδακι για τα καλα νεα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...