Προς το περιεχόμενο

[tv]F&U 50'' FLS50222 299€ @ you[ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ-ΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως σήμερα που τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση και πιθανότατα να ξέρουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δλδ αύριο? :confused: ). Χλωμό το κόβω να έρχεται αν δεν ξέρουν ακόμη. Πολλές κωλοτούμπες μιλάμε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως σήμερα που τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση και πιθανότατα να ξέρουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δλδ αύριο? :confused: ). Χλωμό το κόβω να έρχεται αν δεν ξέρουν ακόμη. Πολλές κωλοτούμπες μιλάμε.

Τέλος της εβδομάδας σημαίνει κατά 90% Δευτέρα - Τρίτη... :-)

• Like 1

Σου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα παραλάβουν; ή το πότε θα παραλάβουν.. 

Δηλαδή αυτοί έχουν κάνει την παραγγελία στον Αμοιρίδη και τους έχει σε αναμονή; αυτο δεν καταλαβαίνω..

Σου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα παραλάβουν; ή το πότε θα παραλάβουν.. 

Δηλαδή αυτοί έχουν κάνει την παραγγελία στον Αμοιρίδη και τους έχει σε αναμονή; αυτο δεν καταλαβαίνω..

μπορει λεω στο τελος να πουν δεν μπορεσε να μας εξυπηρετησει ο αντιπροσωπος οπως κανουν και αλλοι και να ακυρωσουν ...μακαρι να παραλαβουν οσοι παρηγγειλαν ...αν και απο οτι φαινεται δεν υπαρχει μια σαφη απαντηση απο το you...

Ψαχνουν τροπους να μειωσουν την χασουρα.Γιαυτο και η αναμονη.Καντε υπομονη και θα παραλαβετε.

Αν ηταν να ριξουν ακυρο θα το ειχαν κανει απο την αρχη.

Ψαχνουν τροπους να μειωσουν την χασουρα.Γιαυτο και η αναμονη.Καντε υπομονη και θα παραλαβετε.

Αν ηταν να ριξουν ακυρο θα το ειχαν κανει απο την αρχη.

μην ξεχνας ατην αρχη ειχαν ακυρωσει ,μετα αναιρεσαν...παντως οτι και να πουμε η νεκροψια θα δειξει..

Ναι θυμαμαι στην αρχη εριξαν ακυρο αλλα μετα τα γυρισαν.Δεν εχει λογικη αν ειναι να ριξουν ακυρο να παιξουν τετοιο παιχνιδι.Θα ελεγαν απο την αρχη λαθος τιμη και θα τελειωνε εκει το θεμα.Υποθεσεις κανουμε.Λογικα ψαχνουν τροπους να μειωσουν την ζημια.

Απο την στιγμη που δεσμευτηκαν να εκτελεσουν τις παραγγελιες και το κοινοποιησαν δεν γινετε να κανουν πισω.

Θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα και απο οτι φανηκε δεν το θελουν σε καμια περιπτωση.

Εγω παντως εχω βρει και την βαση τοιχου που θα την κοτσαρω.

Μην μου το χαλατε  :-D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...