samniotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλα οντως πεμπτη φτασαμε και ουτε η φωνη ουτε ακροαση. Μάλλον βιάζεσαι να έρθει το ΣΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 E λιγο βιαζομαι ναι...αλλα η σημερινη μερα περασε παμε για πεμπτη κ ακομα κολοκυθια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τωρα τις συναρμολογουν βρε , πως κάνετε ετσι; Υπερορίες δουλευουν για να μας εξυπηρετισουν όλους . Περιμένετε !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 γιατι προλαβε κανεις και την πηρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexitsios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως σήμερα που τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση και πιθανότατα να ξέρουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δλδ αύριο? ). Χλωμό το κόβω να έρχεται αν δεν ξέρουν ακόμη. Πολλές κωλοτούμπες μιλάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως σήμερα που τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση και πιθανότατα να ξέρουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δλδ αύριο? ). Χλωμό το κόβω να έρχεται αν δεν ξέρουν ακόμη. Πολλές κωλοτούμπες μιλάμε. Τέλος της εβδομάδας σημαίνει κατά 90% Δευτέρα - Τρίτη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως σήμερα που τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση και πιθανότατα να ξέρουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (δλδ αύριο? ). Χλωμό το κόβω να έρχεται αν δεν ξέρουν ακόμη. Πολλές κωλοτούμπες μιλάμε. Σου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα παραλάβουν; ή το πότε θα παραλάβουν.. Δηλαδή αυτοί έχουν κάνει την παραγγελία στον Αμοιρίδη και τους έχει σε αναμονή; αυτο δεν καταλαβαίνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σου είπαν οτι δεν ξέρουν αν θα παραλάβουν; ή το πότε θα παραλάβουν.. Δηλαδή αυτοί έχουν κάνει την παραγγελία στον Αμοιρίδη και τους έχει σε αναμονή; αυτο δεν καταλαβαίνω.. μπορει λεω στο τελος να πουν δεν μπορεσε να μας εξυπηρετησει ο αντιπροσωπος οπως κανουν και αλλοι και να ακυρωσουν ...μακαρι να παραλαβουν οσοι παρηγγειλαν ...αν και απο οτι φαινεται δεν υπαρχει μια σαφη απαντηση απο το you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω αφου είπαν σε κάποιους απο τι διάβασα σε προηγούμενα post οτι θα παραλάβουν κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ψαχνουν τροπους να μειωσουν την χασουρα.Γιαυτο και η αναμονη.Καντε υπομονη και θα παραλαβετε. Αν ηταν να ριξουν ακυρο θα το ειχαν κανει απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Eμενα μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομη και οτι θα παραλαβω,Τι να πω δεν ξερω περιμενουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για τον manosfp το κάνουν ! σου λεει να του την στείλουμε τον άλλο μηνα να εχει κανα φράγκο να δωσει ο άνθρωπος μην του τα πάρουμε ολα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ψαχνουν τροπους να μειωσουν την χασουρα.Γιαυτο και η αναμονη.Καντε υπομονη και θα παραλαβετε. Αν ηταν να ριξουν ακυρο θα το ειχαν κανει απο την αρχη. μην ξεχνας ατην αρχη ειχαν ακυρωσει ,μετα αναιρεσαν...παντως οτι και να πουμε η νεκροψια θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι θυμαμαι στην αρχη εριξαν ακυρο αλλα μετα τα γυρισαν.Δεν εχει λογικη αν ειναι να ριξουν ακυρο να παιξουν τετοιο παιχνιδι.Θα ελεγαν απο την αρχη λαθος τιμη και θα τελειωνε εκει το θεμα.Υποθεσεις κανουμε.Λογικα ψαχνουν τροπους να μειωσουν την ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Απο την στιγμη που δεσμευτηκαν να εκτελεσουν τις παραγγελιες και το κοινοποιησαν δεν γινετε να κανουν πισω. Θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα και απο οτι φανηκε δεν το θελουν σε καμια περιπτωση. Εγω παντως εχω βρει και την βαση τοιχου που θα την κοτσαρω. Μην μου το χαλατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις