Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν νομίζω να κάνουν δεύτερη κολοτούμπα. Θέλω να πιστεύω οτι θα την πάρετε την tv όσοι παραγγείλατε.
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν νομίζω να κάνουν δεύτερη κολοτούμπα. Θέλω να πιστεύω οτι θα την πάρετε την tv όσοι παραγγείλατε. Δυσκολο γιατι θα πεσουν συννεφο τοσο οι καταγγελιες οσο και οι αρνητικες στο Σκρουτζ....Εκτος αν τους κανει λαδια ο εισαγωγεας και την πατησουν εκει, οχι πως θα αλλαξει κατι φυσικα.
georsev Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κάτι διάβασα ότι έχει πάνελ LG ips.Άμα ισχύει θα κόψω φλέβες που δεν έκανα παραγγελια...και μακάρι να παραλάβετε όλοι σας....
dim_k Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ισως να μπορουμε να την δουμε (για να την αξιολογισουμε) στο ραφι των praktiker καθως στο site τους την εχει διαθεσιμη σε ολα τα καταστηματα http://www.praktiker.gr/p/tv-smart-led-f-u-fls50222-50-34840
mouxaxa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ισως να μπορουμε να την δουμε (για να την αξιολογισουμε) στο ραφι των praktiker καθως στο site τους την εχει διαθεσιμη σε ολα τα καταστηματα http://www.praktiker.gr/p/tv-smart-led-f-u-fls50222-50-34840 Στο praktiker στην μεταμόρφωση την έχει σίγουρα
gorge18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ας πάει κάποιος να δει και να συγκρίνει , μην πάρουμε γουρούνι στο σακί
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κάτι διάβασα ότι έχει πάνελ LG ips.Άμα ισχύει θα κόψω φλέβες που δεν έκανα παραγγελια...και μακάρι να παραλάβετε όλοι σας.... Δεν λεει κατι αυτο.Ειχα αγορασει πριν πολυ καιρο απο καρφουρ τβ firstline και ειχε επωνυμο panel, αλλα η ποιοτητα εικονας ηταν μετρια. Αφου πηραν τηλεφωνο και ειπαν οτι η παραγγελια θα εκτελεστει, πολυ δυσκολο να κανουν κωλοτουμπα. Παντως αν καποιος παρσυρθηκε απο την τιμη, και δεν χρειαζεται αμεσα τβ, καλο ειναι να το σκεφτει.Καλυτερα να βαλει στην ακρη τα 300 και να περιμενει προσφορα σε επωνυμη αξιοπιστη μαρκα.Προσφορες σε λογικες τιμες σε επωνυμες μαρκες θα ερθουν.Και πριν παραλαβετε καντε μια βολτα σε ενα καταστημα που εχει στημενη την τβ να την δειτε,Νομιζω τα mediamarkt εχουν το συγκεκριμενο μοντελο να το δειτε απο κοντα.
dobro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 50αρα τηλεοραση με δωρεαν αποστολη και ατοκες δοσεις................θα αργησει πολυ να ξαναβγει στα 300€ 1
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ατοκες δοσεις και δωρεαν παραδοση βρισκεις σχεδον παντου.Δεν ειναι εκει το θεμα. Μιλαω για μια διαφορα 100-150 ευρω παρπανω.Πιστευω αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω χρηματα σε αξιοπιστη μαρκα. Αν δεν βαριεστε πηγαινετε σε ενα καταστημα που την εχει να την δειτε απο κοντα. 1
lampisd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αν την δει κανεις πειτε και σε εμενα εντυπωσεις που ειμαι απο επαρχια.
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ενα video review σε HD απο ράφι έκθεσης θα ηταν ότι έπρεπε . Αν είχα κοντά praktiker θα πήγαινα άσχετα αν δεν παρήγγειλα . Το ξαναέγραψα λίγα πόστ πιο πρίν .. είχα δεί το 2011 32άρα F&U και η εικόνα ηταν εξαιρετική. Το θυμάμαι γιατι με ξάφνιασε ευχάριστα. Ελπίζω να είναι τέτοια περίπτωση . 2
dim_k Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν αντεξα και πηγα να την δω. Τηλεκοντρολ δεν υπηρχε αλλα επαιζε Nerit HD Οντως η εικονα της ικανοποιητικοτατη, χωρις να ειμαι και expert στις συγκρισεις. Επαιζε διπλα σε μια 50αρα Blaukpunt το ιδιο καναλι... Μου φανηκε καλυτερη αλλα ισως να ηταν και οι ρυθμισεις. Οπως και να εχει στα 300 ευρω ειναι σουπερ, αλλα στα 600 με τιποτα. Μεχρι 450 βαρυα θα εδινα. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν αντεξα και πηγα να την δω. Επρεπε να βγαλεις το κινητο και να τραβηξεις μια φωτογραφια!
tiniakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και τι θα καταλαβαινες από τη φωτόγραφια του κινητου;Μην γράφετε ότι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις