supermann Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπερα Πριν ενα χρονο ηρθε ενας τεχνικος της νοβα και μου αλλαξε το μηχανημα της νοβα κα ιενεργοποιησε την καρτα εκ νεου. Αν αγορασω το ιδιο μηχανημα για το σπιτι και αλλαζω απλα την καρτα απο το ενα μηχανημα στο αλλο, θα παιζει κανονικα? η παιζει μονο με το συγκεκριμενο μηχανημα?
Gas74 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 μονο στο συγκεκριμενο μηχανημα φιλε........τα εχουνε παντρεψει(καρτα-μηχανημα).πολυ μπροστα οι ανθρωποι!!
supermann Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 δεν υπαρχει δηλαδη ααλος τροπος πρεπει να παιρνω και το μηχανημα μαζι
marmaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Υπάρχει τρόπος, αλλα έχει κάποιες προυποθέσεις. Οι τηλεοράσεις Samsung υποστηρίζουν screen mirroring το οποίο σου επιτρέπει να μεταφέρεις την εικόνα της τηλεόρασης σου σε laptop,smartphone η tablet. Συνδέοντας λοιπόν το laptop,tablet ή smartphone σου σε μια δεύτερη τηλεόραση έχεις Nova και σε δεύτερη τηλεόραση μέσα στο σπίτι χωρίς καλώδια κτλ. Τώρα δέν ξέρω αν εννοείς οτι θέλεις να βλέπεις άλλο κανάλι nova σε μία τηλεόραση και άλλο κανάλι στην άλλη. Αυτό φίλε δέν νομίζω να γίνεται στο τζάμπα Τώρα άν θέλεις να έχεις nova εκτός σπιτιου , τότε δέν ξέρω. Μονο nova on the go αλλα δυστηχώς δέν μπορείς να το συνδέσεις στην τηλεόραση.
trashmimikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπερα Πριν ενα χρονο ηρθε ενας τεχνικος της νοβα και μου αλλαξε το μηχανημα της νοβα κα ιενεργοποιησε την καρτα εκ νεου. Αν αγορασω το ιδιο μηχανημα για το σπιτι και αλλαζω απλα την καρτα απο το ενα μηχανημα στο αλλο, θα παιζει κανονικα? η παιζει μονο με το συγκεκριμενο μηχανημα? Η ίδια κάρτα δεν παίζει σε άλλο μηχάνημα . Καλύτερα όμως να στείλεις το ερώτημα σου ή ότι άλλο θες στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σε εξυπηρετήσουν άμεσα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνο μεταφορά δέκτη.Εκτός αν έχεις cinema, sport ή full pack οπότε χρησιμοποιείς το nova go, αλλά με λίγες επιλογές γιατί δεν έχει όλα τα κανάλια. Περισσότερα εδώ: http://portal.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/index.jsp#Home/t_0/main
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα