Hausdorff Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γεια σας, Έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω hdd caddy για laptop toshiba; Θα ήθελα να βάλω 2ο σκληρό στο laptop μου (έχει θέση ελεύθερη), αλλά δεν έχει caddy. Γνωρίζει κανείς κάποιο eshop στην Ελλάδα που να πουλάει;
nikos903 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παράξενο caddy... Αυτό παίρνει ε; link Απο έξω μόνο αλλιώς παίρνεις κανένα απο άλλο και το κόβεις - ράβεις....
Hausdorff Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ναι. Έστειλα email και στην ideal που είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Γενικά πάντως αυτοί συνήθως είναι πανάκριβοι, οπότε δεν ελπίζω και πολύ. Αν κάποιος άλλος έχει καμιά άλλη ιδέα ας πει. Αλλιώς όντως θα πάρω απ' έξω μάλλον.
nikos903 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δες αλλιώς και στα μεταχειρισμένα αλλιώς όπως είπες, ideal = φαρμακείο και απο έξω θα κάνει καμια βδομάδα να έρθει... Οτι σε βολεύει... Αλλιώς πένσα και κοπίδι αμα το έχεις.... Good luck....
Hausdorff Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για λόγους πληρότητας, να σχολιάσω ότι η ideal ήταν πολύ εξυπηρετική. Επικοινώνησαν μαζί μου και με πληροφόρησαν ότι δεν έχουν το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Μου είπαν τι ακριβώς πρέπει να ψάξω και απ' ό,τι κατάλαβα θα πρέπει να βρω λύση απ' έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα