Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεκτά τα όσα λες , απλά σκέψου πως και η thermalright true spirit 120m είναι στα ίδια με την evo αλλά είναι μικρότερη σε μέγεθος και έχει πιο λίγα fins.Και νομίζω πως για την συγκεκριμένη ισχύουν όντως οι επιδόσεις που διαβάζουμε , μιας και υπάρχουν πολλά reviews. Γενικά πάντως την καλύτερη γνώμη θα την είχε κάποιος που έχει όντως δοκιμάσει και τις 2 ψύκτρες , απλά κάτι τέτοιο είναι λίγο σπάνιο.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Zalman που πηρε ο cadbik ειναι καλυτερη απο την evo. Ακομη και την optima θεωρω καλυτερη απο την evo.

cadbik δε μου ειπες εντυπωσεις.........

Δημοσ.

Η Zalman που πηρε ο cadbik ειναι καλυτερη απο την evo. Ακομη και την optima θεωρω καλυτερη απο την evo.

cadbik δε μου ειπες εντυπωσεις.........

δεν την εβαλα ακομα..!  κοιταζω να χτυπησω και τον FX-8320, για να κανω μια φορα το ραβε-ξηλωνε...!!

(PS. μηπως θελει κανεις, εναν Phenom II 720 X3....? :-) )

Δημοσ.

Αγορασα την evo 212 και την εγκατεστησα. Ομως και παλι κατα τη διαρκεια gaming παρατηρω σταθερα υψηλες θερμοκρασιες με το HWmonitor να μου δειχνει min: 68 και max:89. Ειναι λογικο αυτο τωρα? Μηπως δεν εχω κανει καλη εγκατασταση?

Δημοσ.

στο amd overdrive μου βγαζει κατι για thermal margin και κατα τη διαρκεια ενος game ειναι περιπου στο -12.

Οι φωτογραφιες να ειναι την ωρα που λειτουργει η δεν υπαρχει θεμα?

Ανεβασα ενα screenshot με τις ενδειξεις του Amd Overdrive. Τι εχετε να πειτε για τα αποτελεσματα?

post-239910-0-89654000-1403295612_thumb.png

Δημοσ.

τι ακριβως μπορει να εχει παει στραβα?

Δες αυτο το video tutorial μηπως βοηθησει. Αν ειδες σωστα τις θερμοκρασιες,τοτε κατι σιγουρα εχει παει λαθος στην εγκατασταση της ψυκτρας.Κατεβασε και το speccy και δες τις θερμοκρασιες. https://www.piriform.com/speccy

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί η υπερβολική ποσότητα πάστας να κάνει την ζημιά καμιά φορά, και ας είναι όλα στην θέση τους και σφικτά. Θέλει μικρή ποσότητα στο κέντρο, άπλωμα καλό και βεντουζαριστό για να μη μπαίνει αέρας μεταξύ ψύκτρας και cpu. H καλύτερη ίσως πάστα της Ελληνικής αγοράς αυτήν την στιγμή είναι η Νoctua NT-H1. Πληροφοριακά το λέω. Την δοκίμασα. 

Δημοσ.

Το κουτι που εχω ειναι της Thermaltake το Commander MS-II.

Στο screenshot οι θερμοκρασιες του Speccy με το thermal margin του AMD Overdrive δεν ερχονται σε αντιδιαστολη?

post-239910-0-50772100-1403334510_thumb.png

Δημοσ.

Μετα απο καθαρισμο και επανεγκατασταση της ψυκτρας, εχω αυτα τα αποτελεσματα.

post-239910-0-29327100-1403340699_thumb.png

και κατα τη διαρκεια gaming εχω αυτα

post-239910-0-56635400-1403341329_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...