orfeas71995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια. Ειμαι σε αναζητηση μιας καλης ψυκτρας για τον επεξεργαστη μου. AMD X4 750k quad core χρονισμενος στα 3,4 GHz. Γνωριζεται να προτεινεται κατι ικανοποιητικο σε τιμες γυρω στα 30 ευρω? Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν παιζει ρολο και η παστα που θα αγορασω. Ευχαριστω προκαταβολικα
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 στα 25€ 2
cabdik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 επειδη κι εγω πριν λιγες μερες ασχοληθηκα με αγορα ψυκτρας, θα σου προτεινα την http://www.eworld.com.gr/products/details/2595 που μου ειχαν προτεινει κι εμενα..!! ασχετως αν εγω αγορασα τελικα αλλη ψυκτρα...!!!! επισης καλο ειναι πριν αγορασεις, να μετρησεις το υψος που εχεις διαθεσιμο, μην τυχον και παρεις την ψυκτρα και δεν χωραει στο κουτι....!!! παστα συνηθως εχουν μεσα. αν θες να αγορασεις, θα προτεινα Arctic silver 5 1
orfeas71995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Οσο για την θερμοαγωγιμη παστα οποια και να παρω το ιδιο θα ειναι ετσι?
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 η evo ιδια με την themis ειναι,καμια διαφορα
orfeas71995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 βλεπω οτι εχουν μικρες διαφορες στη ροη αερα και και στις διαστασεις του ανεμιστηρα?Οσο μεγαλυτερος ο ανεμιστηρας τοσο καλυτερο η δεν παιζει ρολο?
cabdik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 στον ανεμιστηρα παιζει ρολο.. 1 το ποσο αερα σπρωχνει (CFM) 2 ο θορυβος που κανει, ωστε να μην σου παιρνει τα αυτια...!
orfeas71995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια. Να ειστε παντα καλα!
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 η evo ιδια με την themis ειναι,καμια διαφορα Η themis ειναι υποδεεστερη γιατι εχει 3 heatpipes εναντι 4 που εχει η evo. Παιζει σημαντικο ρολο. 1
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δε χρειάζεσαι απαραίτητα καμμιά μεγάλη ψύκτρα εκτός και αν θες να ασχοληθείς και με αρκετό oc.Οι προτάσεις των παιδιών είναι μια χαρά.
Dennisbest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η themis ειναι υποδεεστερη γιατι εχει 3 heatpipes εναντι 4 που εχει η evo. Παιζει σημαντικο ρολο. Τι σημασία έχει αν στις επιδόσεις είναι ολόιδια;
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τι σημασία έχει αν στις επιδόσεις είναι ολόιδια; Δεν γινεται 2 ψυκτρες να εχουν σχεδον την ιδια κατασκευη αρχιτεκτονικα,ιδιον ακριβως ανεμιστηρα, και η μια να εχει 1 heatpipe επιπλεον και να εχουν την ιδια αποδοση στην απαγωγη θερμοτητας ,ειναι βασικος και απλος νομος της φυσικης. Για αυτο αλλωστε ειναι φτηνοτερη η themis. 1
Dennisbest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η Themis έχει 3 heatpipes των 8mm ενώ η evo 4 των 6mm. Πάντως όταν τα reviews λένε άλλα , δεν ξέρω γιατί να βασιστώ σε κάποιον θεωρητικό νόμο( ; ) της φυσικής.
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η Themis έχει 3 heatpipes των 8mm ενώ η evo 4 των 6mm. Πάντως όταν τα reviews λένε άλλα , δεν ξέρω γιατί να βασιστώ σε κάποιον θεωρητικό νόμο( της φυσικής. Δεν υπαρχουν πολλα reviews, εγω βρηκα 3 μονο απο καποια sites το γνωστοτερο απο αυτα ειναι το techpowerup. Επειδη εχω γνωστους reviewers και Ελλαδα και εξωτερικο,εχε υποψη σου οτι πεφτουν χρηματα οταν λανσαρονται νεα προιοντα,ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και κανενας reviewer δεν ειναι αδεκαστος. Αν δεν γινοταν καλες κριτικες σε αυτο το καινουργιο προιον στην αγορα,θα ηταν απολυτα καταδικασμενο στην αποτυχια γιατι στο vfm κυριαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα η coolermaster evo. Αν λοιπον εσυ εισουν ο κατασκευαστης τι θα εκανες για να μπεις στην αγορα? Δεν θελει πολυ σκεψη. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει η themis να εχει αξιοπρεπη αποδοση για τα λεφτα της, αλλα μεχρι να βγει καποιο site με πραγματικα μεγαλο κυρος οπως το Tom's hardware,που προσωπικα θεωρω απο τα καλυτερα,θα παω με την λογικη,την γνωστη ποιοτητα και αποτελεσματα της Coolermaster 212 και την φυσικη. Ο νομος δεν ειναι θεωρητικος ειναι πρακτικος. Four heat pipes are better than three. Εμεις εδω δεν εχουμε κανενα συμφερον,παρα να δωσουμε μια καλη γνωμη στους συνφορουμιτες μας,ετσι δεν ειναι? Ενας εμπειρος λοιπον χρηστης,αναρωτιεται το εξης απλο. Εφοσον η εταιρια αυτη μπορει να φτιαξει καλη ανταγωνιστικη ψυκτρα,γιατι κατασκευσε ενα λιγοτερο heatpipe? Προφανως για να της κοστισει φτηνοτερα. Αν εφτιαχνε μια εξισου καλη με την themis και 4 heatpipes δεν θα ηταν καλυτερη? Τεσπα εγω εδω και χρονια εχω δοκιμασει την coolermaster 212 και δεν εχω βρει καλυτερη στην τιμη της,αυτη λοιπον προτεινω απλα βαση εμπειριας προσωπικης μη βασιζομενος μονο σε reviews. 2
LambisElef Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σε όποια από τις δύο και να πάει θα μείνει ευχαριστημένος, είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις, οπότε για μένα ας πάει στο οικονομικότερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα