Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 καλησπέρα . Αγόρασα από τα public ένα utg otg adapter μαρκας hama για να συνδέω ποντίκι στο tablet μου (samsung tab 3 7.0 lite). To θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί ούτε βγάζει κάποια ένδειξη οταν συνδεω το ποντικι ή πληκτρολόγιο . Πως μπορώ να τσεκάρω αν πηρα ελαττωματικό προϊον ή αν το tablet δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη σύνδεση?
Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 fuck. Και ειπα στα γαμιολια τον τύπο του tablet και δεν μου ειπαν τιποτα..κοινώς δεν μπορώ να το επιστρέψω έτσι?
mvaggel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τα γαμιόλια δεν είναι υποχρεωμένα να γνωρίζουν τα features κάθε συσκευής. Να το επιστρέψεις για να πάρεις πίσω το 1,5ε δεν αξίζει το χρόνο και τα μεταφορικά σου. Κράτα το για άλλη συσκευή.
Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 9,90 ευρώ έδωσα και από τη στιγμή που τους είπα το tablet το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να το τσεκάρουν...Θα πάω να τους χέσω, δίπλα από το σπίτι μου είναι
mvaggel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 9,90???? Πάνε και κάφτο για αυτούς που αποφασίζουν τις τιμές, όχι για τους πωλητές! 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 πολύ ερασιτέχνες πάντως υπάλληλοι public και πλαισιου..
mvaggel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ό,τι (μισθούς) πληρώνεις (τέτοιο ενδιαφέρον) παίρνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα