Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,εχω μια motherboard http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-x58a-ud3r_20.html

και θελω να κανω αναβαθμιση το BIOS αλλα επειδη δεν εχω ξαναδοκιμασει θα ηθελα καποιες συμβουλες στο πω να το κανω διοτι ξερω πως αμα γινει καποιο λαθος στο bios ειναι λιγο σοβαρα τα πραγματα .

επισης για να κατεβασω drivers θελει να παω στο site της intel για τον επεξεργαστη μου ή υπαρχουν ολοι οι drivers στο site της μητρικης?

επισης με τον οδηγο που βρηκα στο site εκανα τις ρυθμισεις του ssd αλλα ειχα προβλημα με το  να ενεργοποιησω το στον bios μπορειτε να μου πειτε που το ενεργοποιω?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Έχει DualBIOS η συγκεκριμένη μητρική σε περίπτωση που κάτι πάει στραβα στο update.

Είναι απαραίτητη η ενημέρωση όμως; Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

οχι αλλα επειδη ειναι η μητρικη ειναι το 2010 ελεγα μηπως οτι με του 2012 θα εχει καλυτερη υποστηριξη στο ssd που εχω και τα υπολοιπα που θα εχει

οχι αλλα επειδη ειναι η μητρικη ειναι το 2010 ελεγα μηπως οτι με του 2012 θα εχει καλυτερη υποστηριξη στο ssd που εχω και τα υπολοιπα που θα εχει

επισης εχει τρια BIOS update πρεπει να κανω και τα τρια για να μπουν τα features που εχουν τα αλλα update?

Δημοσ.

Περνας την τελευταία έκδοση. Δεν χρειάζονται οι ενδιάμεσες.

Αλλα αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, και δεν σου εμφανίζει προβλήματα, καλύτερα να το αφήσεις ως έχει.

Την μόνη αλλαγη για τον SSD, να μπεις στο BIOS και να ορίζεις AHCI mode, αν δεν το έχεις ορίσει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

ναι πηγα το εκανα αλλα εκτος το οτι ειχε 5 διαφορετικα κενα για να επιλεξεις το ahci μου εβγαλε προβλημα μετα και με drivers και αναγκαστηκα να κανω φορματ

Δημοσ.

ναι πηγα το εκανα αλλα εκτος το οτι ειχε 5 διαφορετικα κενα για να επιλεξεις το ahci μου εβγαλε προβλημα μετα και με drivers και αναγκαστηκα να κανω φορματ

αν ειχες ηδη εγκατασταση λειτουργικου σε Ide mode χρειαζεται 1 αλλαγη στη registry και μετα η αλλαγη στο bios.δεν χρειαζοταν φορματ.

Δημοσ.

το εκανα και στην registry αλλα ειχα προβλημα με drivers και δεν εκανε εκκινηση εβγαζε λαθος στο marvell controler

αλλα ειχε και πολλες επιλογες στο bios για το ahci και δεν ηξερα πιο να βαλω

και μετα απο την ρυθμιση που εκανα το samsung magician δεν το εβρισκε

Δημοσ.

το εκανα και στην registry αλλα ειχα προβλημα με drivers και δεν εκανε εκκινηση εβγαζε λαθος στο marvell controler

αλλα ειχε και πολλες επιλογες στο bios για το ahci και δεν ηξερα πιο να βαλω

και μετα απο την ρυθμιση που εκανα το samsung magician δεν το εβρισκε

Ναι γιατι θελει 2 αλλαγες στη registry και οχι μια. Πρεπει να βαλεις 0 και το iastorV εκτος απο το msahci και μετα να γυρισεις το sata controller σε ahci mode. Το δευτερο πειραγμα ειναι αν εχεις raid controller για να μη φας παλι μπλε οθονη.

Δημοσ.

Αμα δεν έχεις ξανακάνει bios update θα σου πρότεινα το πρόγραμμα της gigabyte @bios http://www.gigabyte.us/MicroSite/121/tech_a_bios.htmοπου εσυ απλα πατας update και αυτο τα κάνει ολα μονο του και κανεις και αμα θελεις backup το παλιο σου μεσω αυτου του πρόγραμματος σε περιπτωσει που γινει κατι

Δημοσ.

Φιλε το bios update μεσα απο τα windows, ειναι οτι πιο επικινδυνο να προτεινουμε να ξερεις.   Παντα μεσα απο το bios το update....... αν θες να εχεις πισι και αυριο.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε το bios update μεσα απο τα windows, ειναι οτι πιο επικινδυνο να προτεινουμε να ξερεις.   Παντα μεσα απο το bios το update....... αν θες να εχεις πισι και αυριο.

Τέτοια έκανε και ο ξαδερφάκος που υποτίθεται ήταν καλός γνώστης και πάπαλα το πισι μου.

Αλλά τώρα όπως είπε και το παιδί υπάρχει το dual bios οπότε είσαι καλυμμένος.

Η δικιά μου η συμβουλή είναι πως δεν κάνουμε update το Bios αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την μητρική μας, γιατί με το update υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί.

Άσε που χάνεις και την εγγύηση του υπολογιστή έτσι.

Αν τώρα το παλικάρι σόην και καλά θέλει να κάνει αναβάθμιση να συμβουλευτεί το manual της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...