Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Είμαι 16 χρονών και εδώ και 5 μήνες ασχολούμαι με προγραμματισμό στην πλατφόρμα της Microsoft, Windows Phone(c#).
Έχω κάνει ένα game στο οποίο μερικές πεταλούδες πέφτουν από τον ουρανό(δεν είναι σε ramdom class τις έχω βάλει εγώ μια μια σε άσχετα σημεία). Έχω τοποθετήσει από κάτω μια εικόνα Catcher που την κουνάει ο χρήστης με 2 κουμπιά. Θέλω να με βοηθήσετε στο πως όταν η πεταλούδα περνάει από το σημείο του catcher η πεταλούδα να εξαφανίζεται και πως σε ένα textblock να εμφανίζεται το score (+1 για κάθε φορά που θα ψαρεύεται μια πεταλούδα).

Παρακαλώ στην απάντηση σας να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο αναλυτική γιατί δυστυχώς είμαι αρχάριος και κάποια πράγματα που έχετε εσείς ως δεδομένα για εμένα είναι..... ;)

Οι πεταλούδες έχουν γίνει σε storyboard.

<DoubleAnimation Duration="0:0:6.9" To="1104" Storyboard.TargetProperty="(UIElement.RenderTransform).(CompositeTransform.TranslateY)" Storyboard.TargetName="image" d:IsOptimized="True"/>

<Image x:Name="image" HorizontalAlignment="Left" Height="100" VerticalAlignment="Top" Width="100" Source="/Assets/Butterfly.png" Canvas.Left="348" Canvas.Top="-178" RenderTransformOrigin="0.5,0.5">
                <Image.RenderTransform>
                    <CompositeTransform/>
                </Image.RenderTransform>

<Image x:Name="catcher" Height="1" Canvas.Left="273" Canvas.Top="415" Width="88" Source="/Assets/catcher.png"/>
Ευχαριστώ πολύ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...