Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα το ios δεν έχει NSA δε λέει.

Τους έχει αυτούς τους περιορισμούς το ios. Ενώ στο android έχεις ελευθερία. Εκτός από NSA, μπορείς να έχεις κινέζους χάκερς, Ρώσους χάκερς κλπ.

• Like 2
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
χαχαχα! Τριπλο εγκεφαλικο ο νεοελληνας που "κανει τα ιδια με τα μισα λεφτα"!

Αντιθέτως ,απεραντη χαρα για το διαχρονικα βαθυ ελληνικο κατιναριο που χαιρεται με το κακο του γειτονα.

Εχω συσκευή που κοστιζει πάνω απο 500αρικο ,και πάλι (φυσικά) δεν το παίζω ιστορία σε οποιον δεν εχει για -η δε θελει-μια τέτοια και βολευεται με το κινεζικο ,που τα πιο πολλα όντως με τα μισα λεφτα κάνουν σχεδόν τα παντα.

Μην ειστε γύφτοι λοιπόν.

Δημοσ.

Troll mode on*

Ας πούμε τα πράγματα όπως είναι: Αν δεν έχεις IPhone, δεν έχεις IPhone.

Troll mode off*

Πέρα από την πλάκα, με τρομάζει πως δεν ελέγχονται κάποιο πράγματα. Ότι έχουμε δυνατότητα για CustomRom + ότι κάνουν ότι γουστάρουν με το Android η κατασκευαστές, δεν το θεωρώ ότι καλύτερο...

Μέχρι και η Microsoft, το έλυσε καλύτερα αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμ, θέλατε την μαϊμουδιά που μοιάζει με galaxy για να λέτε ότι έχετε galaxy. Λουστείτε τα τώρα.

Αυτό δεν ισχύει, ούτε και οι θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος έβγαλε την είδηση. Έτσι και αλλιώς είτε Samsung των 50€ πάρεις, είτε των 700€, πολύ εύκολα η πλειοψηφία μπορεί να ξεγελαστεί ότι έχεις το GalaxyS. Λες και υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην εμφάνιση τους ή λες και ο κόσμος ξέρει τι διαφορά έχει το ένα Galaxy από το άλλο. Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει, ούτε και οι θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος έβγαλε την είδηση. Έτσι και αλλιώς είτε Samsung των 50€ πάρεις, είτε των 700€, πολύ εύκολα η πλειοψηφία μπορεί να ξεγελαστεί ότι έχεις το GalaxyS. Λες και υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην εμφάνιση τους ή λες και ο κόσμος ξέρει τι διαφορά έχει το ένα Galaxy από το άλλο. Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος.

Προφανώς εννοώ τα πιο ακριβά μοντέλα. Σίγουρα πάντως πάρα πολλοί που έχουν πάρει το συγκεκριμένο μαϊμουδάκι το πήραν επειδή μοιάζει με Galaxy S3/S4.

Δημοσ.

Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος.

χαχαχαχα  :)

Δημοσ.

Πραγματικά στις μέρες μας υπάρχουν fan boys οποιαδήποτε εταιρίας? Όλα στην Κίνα γίνονται κ έχουν αντιγράφει κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΤΕΙ ΠΛΈΟΝ ΕΚΕΊ . Οι βλάβες όπως και εγώ πάρτε Σάμου κτλ κτλ πληρώστε 2 πλαίσια κ 3 πλαίσια λεφτά ενώ υπάρχουν εταιρίες κινεζικές που είναι πολύ αξιόλογες. ..Όσο για την παρακολουθηση από τη στιγμή που η μπαταρία είναι στη συσκευή μπορούν να βρουν τα πάντα..

Δημοσ.

......έχω μείνει κατάπληκτος με τις γνώσεις σας πάνω στα Smart - τέτοια!

"Όσο για την παρακολουθηση από τη στιγμή που η μπαταρία είναι στη συσκευή μπορούν να βρουν τα πάντα.."

Μόνο που έχουν μια μπαταρία που ξέρεις,...και μια που δεν ξέρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Τους έχει αυτούς τους περιορισμούς το ios. Ενώ στο android έχεις ελευθερία. Εκτός από NSA, μπορείς να έχεις κινέζους χάκερς, Ρώσους χάκερς κλπ.

ελα αγόρι μου σε κέρδισα.. εκτός του οτι έχω περισσότερα likes εμένα κάνει και ρίμα!

• Like 1
Δημοσ.

Και όταν λέμε ότι καλύτερα να τα παίρνεις από εδώ μέσω των εταιρειών που τα φέρνουν, μας λέτε υπερβολικούς...

Δημοσ.

Για αυτό ποτέ άγνωστες μάρκες προϊόντων 

+1 εαν παρεις προιον οποιαδηποτε κατηγορίας απο εταιρία που δεν την ξερει ουτε η μανα της πρεπει να λαμβανεις υπόψιν και το ρισκο που παιρνεις. και φυσικα δεν μηλαω για huawei/oppo/xiaomi και archos (χαρικα οταν ειδα το media markt να πουλαει το archos gamepad και τωρ βλεπω τα καινουρια ταμπλετ σε διάφορα μεγαλα μαγαζια, τελείως ασχετο.)

μα star?? μου αρεσει που στον τιλτο λεει "γνωστο" και το κινεζικο το εχει σε εισαγωγικά.. λες και δεν ειναι ολα κινεζικα, κινεζικης εταιριας επρεπε να λεει πιο σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...