kirileman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 άμα το ios δεν έχει NSA δε λέει. Τους έχει αυτούς τους περιορισμούς το ios. Ενώ στο android έχεις ελευθερία. Εκτός από NSA, μπορείς να έχεις κινέζους χάκερς, Ρώσους χάκερς κλπ. 2
vagelisda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 χαχαχα! Τριπλο εγκεφαλικο ο νεοελληνας που "κανει τα ιδια με τα μισα λεφτα"! Αντιθέτως ,απεραντη χαρα για το διαχρονικα βαθυ ελληνικο κατιναριο που χαιρεται με το κακο του γειτονα. Εχω συσκευή που κοστιζει πάνω απο 500αρικο ,και πάλι (φυσικά) δεν το παίζω ιστορία σε οποιον δεν εχει για -η δε θελει-μια τέτοια και βολευεται με το κινεζικο ,που τα πιο πολλα όντως με τα μισα λεφτα κάνουν σχεδόν τα παντα. Μην ειστε γύφτοι λοιπόν.
Antonis_V Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Troll mode on* Ας πούμε τα πράγματα όπως είναι: Αν δεν έχεις IPhone, δεν έχεις IPhone.Troll mode off*Πέρα από την πλάκα, με τρομάζει πως δεν ελέγχονται κάποιο πράγματα. Ότι έχουμε δυνατότητα για CustomRom + ότι κάνουν ότι γουστάρουν με το Android η κατασκευαστές, δεν το θεωρώ ότι καλύτερο...Μέχρι και η Microsoft, το έλυσε καλύτερα αυτό. 1
tsiouficto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εμ, θέλατε την μαϊμουδιά που μοιάζει με galaxy για να λέτε ότι έχετε galaxy. Λουστείτε τα τώρα. Αυτό δεν ισχύει, ούτε και οι θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος έβγαλε την είδηση. Έτσι και αλλιώς είτε Samsung των 50€ πάρεις, είτε των 700€, πολύ εύκολα η πλειοψηφία μπορεί να ξεγελαστεί ότι έχεις το GalaxyS. Λες και υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην εμφάνιση τους ή λες και ο κόσμος ξέρει τι διαφορά έχει το ένα Galaxy από το άλλο. Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος. 1
erevos_csd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αυτό δεν ισχύει, ούτε και οι θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος έβγαλε την είδηση. Έτσι και αλλιώς είτε Samsung των 50€ πάρεις, είτε των 700€, πολύ εύκολα η πλειοψηφία μπορεί να ξεγελαστεί ότι έχεις το GalaxyS. Λες και υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην εμφάνιση τους ή λες και ο κόσμος ξέρει τι διαφορά έχει το ένα Galaxy από το άλλο. Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος. Προφανώς εννοώ τα πιο ακριβά μοντέλα. Σίγουρα πάντως πάρα πολλοί που έχουν πάρει το συγκεκριμένο μαϊμουδάκι το πήραν επειδή μοιάζει με Galaxy S3/S4.
andreasl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τώρα δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να σας παρακολουθούν, γίνεται και στο 1/3 της τιμής!!!
Grey Warden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλά έλεγα εγώ ότι Lagdroid<=>Malware. Καλά έλεγα εγώ οτι παραμένεις άσχετος και επικίνδυνος με το θέμα. 3
wnet Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Άλλωστε αυτή η πολιτική της Samsung είναι ο λόγος της επιτυχίας της. Έβγαλε 500 κινητά με το ίδιο σχέδιο και βάζοντας την λέξη Galaxy σε όλα, και ο κόσμος νομίζει ότι όλοι έχουν αυτό που διαφημίζει ο Ronaldo, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αυτό που διαφημίζει ο Μάνος Στέργιος. χαχαχαχα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πραγματικά στις μέρες μας υπάρχουν fan boys οποιαδήποτε εταιρίας? Όλα στην Κίνα γίνονται κ έχουν αντιγράφει κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΤΕΙ ΠΛΈΟΝ ΕΚΕΊ . Οι βλάβες όπως και εγώ πάρτε Σάμου κτλ κτλ πληρώστε 2 πλαίσια κ 3 πλαίσια λεφτά ενώ υπάρχουν εταιρίες κινεζικές που είναι πολύ αξιόλογες. ..Όσο για την παρακολουθηση από τη στιγμή που η μπαταρία είναι στη συσκευή μπορούν να βρουν τα πάντα..
bassgeo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ......έχω μείνει κατάπληκτος με τις γνώσεις σας πάνω στα Smart - τέτοια! "Όσο για την παρακολουθηση από τη στιγμή που η μπαταρία είναι στη συσκευή μπορούν να βρουν τα πάντα.." Μόνο που έχουν μια μπαταρία που ξέρεις,...και μια που δεν ξέρεις! 1
atropa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τους έχει αυτούς τους περιορισμούς το ios. Ενώ στο android έχεις ελευθερία. Εκτός από NSA, μπορείς να έχεις κινέζους χάκερς, Ρώσους χάκερς κλπ. ελα αγόρι μου σε κέρδισα.. εκτός του οτι έχω περισσότερα likes εμένα κάνει και ρίμα! 1
Galaxia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Και όταν λέμε ότι καλύτερα να τα παίρνεις από εδώ μέσω των εταιρειών που τα φέρνουν, μας λέτε υπερβολικούς...
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για αυτό ποτέ άγνωστες μάρκες προϊόντων +1 εαν παρεις προιον οποιαδηποτε κατηγορίας απο εταιρία που δεν την ξερει ουτε η μανα της πρεπει να λαμβανεις υπόψιν και το ρισκο που παιρνεις. και φυσικα δεν μηλαω για huawei/oppo/xiaomi και archos (χαρικα οταν ειδα το media markt να πουλαει το archos gamepad και τωρ βλεπω τα καινουρια ταμπλετ σε διάφορα μεγαλα μαγαζια, τελείως ασχετο.) μα star?? μου αρεσει που στον τιλτο λεει "γνωστο" και το κινεζικο το εχει σε εισαγωγικά.. λες και δεν ειναι ολα κινεζικα, κινεζικης εταιριας επρεπε να λεει πιο σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα