Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το πρωι και μετα απο περιπετειες με τηλεφωνα και υπαλληλους καταστηματος, μια Samsung UE32F5000 στα 269 ευρω.

Υποτιθεται ειχαν 2 τελευταια κομματια, ετσι μου ειπε το καταστημα.

Και μου ειπε να κανω την αιτηση τηλεφωνικα για να εχω την τιμη του web.

Πηρα τηλεφωνο, η κοπελα μου ειπε "δεν γινεται απο το τηλεφωνο, πρεπει να την κανετε απο internet".

Παω να την κανω απο internet, βαζω τον T.K της περιοχης μου, πουθενα διαθεσιμο το προιον.

Ξαναπαιρνω... "ναι, οταν ειναι πολυ λιγα κομματια, δεν φαινονται και δεν μπορειτε να την κανετε εσεις, θα την κανω εγω απο εδω, και θα πατε να παραλαβετε απο καταστημα." ΟΚ λεω εγω.

Εν τω μεταξυ... τσιμουδια για το οτι ειναι ανοιγμενα/χρησιμοποιημενα τα 2 τεμαχια που φαινονουσαν ως διαθεσιμα!

Για κακη τους ομως τυχη, ειχα αγορασει την ιδια TV τα Χριστουγγενα, απο το Media Markt.

To κουτι... σαν αθικτο, σαν να μην εχει ξανανοιχθει! Το ανοιγω λοιπον, και παρατηρω αρχικα οτι δεν ειχε αυτα τα (εκνευριστικα) "αυτοκολλητα" γυρω - γυρω στο πλαισιο της τηλεορασης.

Αρχισα να ανησυχω...

Οταν την εστησα με τη βαση και την ανοιξα... τι να δω?

Προεγκατεστημενα ολα τα καναλια!

Ενω την πρωτη φορα που την ανοιγεις, βγαζει ενα ειδικο μενου για να επιλεξεις "πηγη" εικονας και να ξεκινησει το σκαναρισμα για καναλια!

Τους πηρα τηλεφωνο κατευθειαν.

Μετα απο κανα-δυο λεπτα αναμονη στο τηλεφωνο και συννενοηση με τον υπαλληλο που ηταν στην αποθηκη, παραδεχθηκαν (ευκολα ευτυχως!) οτι ειχαν ανοιχθει αυτα τα δυο τελευταια τεμαχια και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο κλειστο/σφραγισμενο.

Τους ρωτησα γιατι δεν μου το ειπαν απο την αρχη οτι ηταν ανοιγμενα, καμια απαντηση. Μου ειπαν οτι γινεται και επιστροφη χρηματων (πληρωσα με μετρητα ευτυχως) αλλα και αλλαγη με αλλο προιον.

Την γυρισα πισω γιατι πλεον δεν εχω καμια εμπιστοσυνη (μιλαμε για κουτι/συσκευασια που δεν
φαινοταν καθολου οτι ειχε ανοιχθει) στο Κωτσοβολο και θα την αγορασω απο σκρουτζομαγαζο!

Και ρωταω εγω τωρα...

1. Τι μπερδεμα και ταλαιπωρια θα ειχα αν ειχα πληρωσει με καρτα και ειχα την τραπεζα στη μεση?
2. Αν δεν ειχα αγορασει την ιδια ΤV και δεν την γνωριζα ηδη, θα καταλαβαινα οτι ειναι ανοιγμενη?
3. Αν ημουν ηλικιωμενος η τεσπα ανθρωπος που δεν εχει επαφη με την τεχνολογια, θα το καταλαβαινα?

Καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Κωτσοβολο από μενα!
Αυτα.

Δημοσ.

Σε όλα δεν ξέρω αν είναι, αλλά είναι σε αρκετά. Εγώ πήρε από το amazon used Galaxy Tab 3 8 inch, άριστο εντάξει, όμως έλεγε ότι έχει όλα τα αξεσουάρ μαζί. Αποτέλεσμα; Δεν είχε ακουστικά... Όχι ότι υπάρχει αλλά νταξ, ούτε τελωνείο πλήρωσα τίποτα, απλά το αναφέρω. Μπράβο τους όμως που αμέσως το παραδέχθηκαν και σου είπαν και άμεση αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων. Σε άλλα μαγαζιά (ναι εσένα Πλαίσιο κοιτάω) θα σου έβγαζα το λάδι και θα σε έλεγαν και τρελό από πάνω. Εντάξει, πλήρωνες από τράπεζα πάλι θα στα επέστρεφαν δεν υπήρχε θέμα. Εμένα μου επέστρεψαν λεφτά από εξωτερικό από άλλη τράπεζα, εδώ θα υπήρχε θέμα; Τώρα για τις άλλες δυο ερωτήσεις σου, την ξέρεις την απάντηση. Άσε, που αυτός που δεν έχει μεγάλη επαφή με την τεχνολογία θα του άρεσε κιόλας που είχε τα κανάλια προεγκατεστημένα.

Δημοσ.

@ άδικος

Η αληθεια είναι πως μου αρεσει αυτή η αγορα... στυλ "σουπερμάρκετ".

Παω, παιρνω ανα χειρας τον προιον και φευγω.

Αντι να περιμενω τον courier.

Αλλα ψωνιζω και από web, δεν εχω θεμα.

Κατά τα αλλα, γελασα με αυτό που εγραψε στο τελος ο brotrainer.

Το θεμα είναι πως σκεφτηκα στην αρχη να παρω μια LG 32'' στα ιδια λεφτα ή άλλη μια με +30 ευρω, αλλα ειπα μετα...

"αν είναι και αυτή ανοιγμενη, τι θα κανεις ρε κακομοιρη καταναλωτή που δεν θα την "ξερεις" όπως την Samsung που εχεις ηδη?"

Με λιγα λογια... χαθηκε η εμπιστοσυνη για οποιαδήποτε άλλη αγορα από Κωτσοβολο.

Δημοσ.

@ άδικος

Η αληθεια είναι πως μου αρεσει αυτή η αγορα... στυλ "σουπερμάρκετ".

Παω, παιρνω ανα χειρας τον προιον και φευγω.

Αντι να περιμενω τον courier.

Αλλα ψωνιζω και από web, δεν εχω θεμα.

Ναι το κατάλαβα, θα πρέπει να καταλάβεις όμως πως σε αυτό το στυλ υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος να τη πατήσεις/πέσεις θύμα/κοροϊδέψουν κλπ.

Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα καταστήματα μικρότερης εμβέλειας και αν το ψάξεις καλύτερα αντί να πας κατευθείαν στο "souper market" θα δεις πως θα βγεις κερδισμένος από πολλές απόψεις (τιμή, sevice, αξιοπιστία, εγγύηση κλπ).

Άσε που ο Κώτσος έχει τις ακριβότερες τιμές.

Με λιγα λογια... χαθηκε η εμπιστοσυνη για οποιαδήποτε άλλη αγορα από Κωτσοβολο.

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ για το κατάστημα αυτό θα διαβάσεις ιστορίες γι'αγρίους για να δεις πως κακώς είχες αυτή την εντύπωση.

Δημοσ.

Συνηθως πριν αγορασω, κανω μια αναζητηση στο skroutz για να δω που περιπου κυμαίνονται οι τιμες,

και όταν βλεπω πως η διαφορα "μικρομάγαζων" που χρεωνουν μεταφορικα και αντικαταβολή,

είναι μικρη σε σχεση με τα "supermarkets"... παλι προτιμω τα δευτερα.

Το ξερω... κακη συνηθεια και πρεπει να την κοψω! :P

Τελοσπαντων... απλα να προσεχετε παιδες, γιατι το ξαναγραφω...

το κουτι ηταν σαν να είναι το εργοστασιακο!

Υπηρχε ακομα και αυτή η αισθηση "πιεσης" που νιώθεις όταν ανοίγεις για πρωτη φορα ένα κουτι,

και τσαλακώνεις λιγο τα "αυτακια" στις δυο πλευρες για να πανε προς τα εξω, και να μην εμποδιζουν.

Μιλαμε... δεν παιζονται οι ανθρωποι! :lol:

Δημοσ.

αφού έβγαλες άκρη αμέσως πάλι καλά.

να το πάρουμε λίγο αλλιώς.

όταν αγοράζουμε ένα προιόν και για κάποιον λόγο μετανιώνουμε την αγορά ανοίγουμε θέμα για το πως θα καταφέρουμε το κατάστημα να το πάρει πίσω και να μας επιστρέψει τα χρήματα (δικαίωμα υπαναχώρησης).

αυτά τα προϊόντα λοιπόν τι νομίζετε ότι γίνονται? τα πετάνε; όχι βέβαια, απλά θα πωληθούν στον επόμενο.

βέβαια δε έχουμε πρόβλημα να επιστρέψουμε ένα ανοιγμένο προιον αλλά έχουμε πρόβλημα να το αγοράσουμε.

δεν υποστηρίζω το κατάστημα, ούτε έχω κατάστημα απλά λέω τι ισχύει

• Like 1
Δημοσ.

To καταλαβαινω αυτό που γραφεις, όμως θα μπορουσαν να εχουν ένα "stock house"

όπως εχει το plaisio, και να τα πουλανε εκει... τίμια και όχι με τακτικη "σφυρίζουμε αδιαφορα"

και αμα κατσει το κοροιδο, εκατσε.

Το πιο αστειο δεν σας το εγραψα...

πολλα καναλια, ηταν με την σειρα που τα βαζω εγω... δηλαδή

στο 4 το MEGA

στο 5 o ANT1

στο 6 το STAR

...

:D

Δημοσ.

Αντί να τους πεις ευχαριστώ, που σου έβαλαν τα κανάλια με την σειρά που ήθελες, τους κράζεις και απο πάνω.

Αχάριστε! :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό είναι να μην μένουμε μόνο σε εξιστόρηση του θέματος σε φόρουμ ή στον συγγενικό/φιλικό περιβάλλον.Μια καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή είναι αρκετή:

http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias?id=254

Δημοσ.

Παιδες.. ολα καλα με την TV.

Την αγορασα.

Παλι από... "σουπερμάρκετ" ! :D

(Οι κακες συνήθειες... δεν κόβονται ευκολα.)

Από την ELECTRO-NET της περιοχης μου, στα 259 ευρω

Η πρωινη νεα αναζητηση μου μεσω skroutz, την εβγαλε ως αποτέλεσμα,

ενώ τις προηγούμενες μερες δεν υπηρχε.

Δημοσ.

Χαχαχα! :D

Ειδες? Εφτασα στο σημειο να λεω "ευτυχως ηταν καινουργια και δεν ειχε ανοιχτει"!

Όλα καλα, πλεον εχω δυο 32F5000 στο σπιτι.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δε μπορώ να χωνέψω είναι που παίρνεις την ίδια τηλεόραση επειδή θα έχει τα ίδια αυτοκολλητάκια... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...