Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δυσκολοι καιροί, και η γυναίκα μου αποφάσισε να ανοίξει ένα eshop να προωθήσει κάποια προιόντα μας. Για να μήν απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία designer λογω κόστους, και έχοντας κατα νού οτι ασχολούμε αρκετα χρόνια με προγραμματισμο, και λίγα με web development (σε σημείο να έχω φτιάξει 2-3 Portfolio sites) o κλήρος έπεσε σε μένα να στήσω την πλατφόρμα.

Για λόγους ευκολίας εγκαταστασης-συντηρησης και troubleshooting κατέληξα να χρησιμοποιήσω opencart σαν βάση του eshop μου.Εχω ήδη στήσει το opencart ,την πολυγλωσσία και προσφατα αγορασα και ενα φθηνό και όμορφο template, στο οποιο σύντομα τελειώνω την παραμετροποίηση. 

Χρειάζομαι λίγο βοήθεια οσον αφορά τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στην "Τοπικη προσαρμογη". Είναι το σημείο που θα ρυθμίσω τους φόρους, τις γεωγραφικές ζώνες, και τους τρόπους αποστολής, για να μήν κάνω καμία βλακεία και μπλέξω με τα φορολογικά. 

Υπαρχει κάποιος που να έχει στήσει eshop σε opencart και να ειναι διαθέσιμος να μοιραστεί λίγες γνώσεις? εψαξα για τοπικά (ελληνική) προσαρμοσμένο οδηγό παραμετροποίησης και δέν βρήκα τίποτα

Φιλικά,

Δημήτρης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...