varkast Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια... Εχω ενα προβλημα με την οθονη του υπολογιστή νομίζω οτι ειναι η καρτα γραφικων... Είναι αρκετά παλιός ο υπολογιστής που εχω (περιπου 7 χρονων)... Στην εικονα εχω ακριβως οτι με εμφανιζει ο υπολογιστης!!
selianx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πιο γρήγορο θα ήταν να δοκιμάσει κάπου αλλού την οθόνη για αρχή αν υπάρχει ο τρόπος, αν και εμένα για κάρτα μου φαίνεται.Αυτό το κάνει πάντα, ή μετά από κάποια ώρα χρήσης;Αν έχει γραφικά ο επεξεργαστής σου ενσωματωμένα και η μητρική σου μπορεί να βγάλει έξοδο, δες από εκεί τι συμπεριφορά έχει το μηχάνημα.
varkast Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 την οθονη την δοκιμασα σε λαπτοπ κ δουλευε κανονικα... μου το ειχε ξανα κανει αυτό το εκανα φορματ κ μετα κανονικα αλλα τωρα παλι...εχει κανα 3 μηνες... πηστευω ότι είναι η καρταα
skfn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τότε πριν προχωρήσεις σε αγορά, δοκίμασε με μια δανεική να είσαι σίγουρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα