Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχω δανειστεί απο εναν φίλο ενα pc pentioum με μητρική asus. Χρειαζόμουν την pci θύρα οπότε μου τον δάνεισε. Λειτουργούσε κανονικά με τα δικά του xiwnodows xp.

Εκανα την εγκατασταση στη pci θυρα, ολα καλά.

Αλλά επειδή ήταν αργός είπα να ενώσω έναν δικό μου σκληρό και να  τον δουλευω απο κει με νεα windows. Για κάποιο λόγο δε μπορούσα να κανω install  στο νέο σκληρό. Πολλές επανεκινησεις, αλλαγή στη συνδεσμολογία των dvd drives κτλ.

Το χειρότερο είναι οτι καποια στιγμή αφαίρεσα μια απο τις 4 ram και όταν τη κούμπωσα παλι, δεν την κουμπωσα καλά!

Συνέχισα με τις προσπάθειες αλλα γρήγορα καταλαβα το θεμα και την εφτιαξα.

Το θέμα είναι οτι τώρα δεν ξεκινάει με τιποτά.

Ο παλιός δικός του δίσκος αρχίζει να φορτώνει τα xp και ξαφνικά κάνει restart. Συνέχεια.

Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω τη μπαταρία της mo/bo, αλλά τίποτα.Πάντως στο bios μπορώ να μπω.

Λετε να εκαψα τη μιτρική όταν είχα μισοκουμπώσει τη ram ; Δηλαδή να βραχυκύκλωσε και να κάηκε το συστημα;

Δημοσ.

gerrybezhani το έκανα.

Βασικά εχω κάνει όλες τις πιθανές "συνθέσεις" αναμεσσα στις ram. To γεγονός οτι λειτουργει το bios σημαίνει οτι δεν εχει καει η μιτρική ή οχι απαραίτητα ;

Δημοσ.

Κατα 99% δεν ειναι η μητρικη αλλα ενδεχεται σε παλιες μητρικες αν ζορισεις πολυ τη μνημη να μπει στο σλοτ να σπασει καποια παλια κολληση και να σου δημιουργει προβληματα. Πρεπει να δοκιμασεις με μνημες σε ολα τα σλοτς για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ενα αλλο θέμα. Ανοίγει το pc και πριν μπουταρει κανει reset και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Πήρα νέα μητρική γιατί νόμιζα πως η παλιά είχε θέμα. Τσεκαρα τροφοδοτικό , μνήμες και σκληρό σε άλλο πισι και δουλεύουν κανονικά. Λέτε να έχει θέμα ο επεξεργαστής;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ενα αλλο θέμα. Ανοίγει το pc και πριν μπουταρει κανει reset και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Πήρα νέα μητρική γιατί νόμιζα πως η παλιά είχε θέμα. Τσεκαρα τροφοδοτικό , μνήμες και σκληρό σε άλλο πισι και δουλεύουν κανονικά. Λέτε να έχει θέμα ο επεξεργαστής;

Άνοιξε καινούργιο θέμα οσο αφορά το πρόβλημα σου δεν ειναι σωστό ουτε πρέπον για αυτον που άνοιξε το θέμα να μπερδεύουμαστε με το θέμα του

Δημοσ.

Άνοιξε καινούργιο θέμα οσο αφορά το πρόβλημα σου δεν ειναι σωστό ουτε πρέπον για αυτον που άνοιξε το θέμα να μπερδεύουμαστε με το θέμα του

Ανοιξα φιλε μου. Δες στην κατηγορία hardware γενικά με τιτλο "πρόβλημα με την εκκίνηση του PC".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...