labros papageorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας .. ειμαι καινουργιος στο σιτε και βλεπωντα αλλα φορουμ πιστευω οτι μπορειτε να με βοηθησετε .. Εχτες ανοιξα τον Η.Υ και ενω ολα ηταν μια χαρα ξαφνικα εκανε restart απο μονος του .. Δεν εδωσα πολυ σημασια διοτι αν και σπανια εκανε restart ... Το θεμα ομωσ δεν ειναι αυτο !! Μετα απο 10 λεπτα αφου ανοιξε παλι το πς , μυριζε κατι καμμενο .. σαν να καιγεται ενα πλαστικο καλωδιο για να καταλαβεται... Δεν εδωσα σημασια διοτι νομιζα οτι ερχοταν απο εξω αυτη η μυρωδια ... Παρ ολα αυτα μετα απο λιγο τον εκλεισα γιατι μυριζε ολο και πιο εντονα και φοβηθηκα μην καψει και αλλα πραγματα μεσα... Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ανοιξω το τροφοδοτικο , και νομιζω πως 2 πυκνωτες ειναι καμμενοι . Θα σας εχω και φωτογραφια κατω... Μιας και ανοιξα το κουτι εριξα και ενα καθαρισμα και μονο εγω δεν ημουν εκει .... Σημερα αφου τα ξανα συνδεσα ολα πανω , ανοιξα τον υπολογιστη και λειτουργουσε κανονικα αλλα μετα απο 4-5 λεπτα ξαναεμφανιζοτανε η ιδια μυρωδια ... εχω κοιταξει και τα καλωδια αλλα τιποτα... Ποια ειναι η γνωμη σας ? ( Το Πς τ εχω 4-5 χρωνια οποτε ειναι λογικο πιστευω να τα εφτυσε το τροφοδοτικο )
keto Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν εχει μαυριλες η πλακετα ή ακουσες μια μίνι πυρινική έκρηξη τοτε ναι καηκαν αν οχι μπορεις να τους ελενξεις με καποιο καπασιτόμετρο
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θεωρητικά αν ηταν οι 2 πυκνωτές σκασμένοι τους αλλάζεις και φυσιολογικά θα λειτουργεί μετα , απο την φωτογραφία ομως φαίνεται οτι εχει χυθεί καποιο υγρό (ισως απο τους πυκνωτές) ή ακομα χειρότερα εχει καεί κατι πανω στην πλακέτα οποτε δεν ξέρω αν η αλλαγή των πυκνωτών θα ειχε αποτέλεσμα
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 lol τι να ελέγξει από δαύτους; Αφού έχουν διαρροή. Άσε που δεν έχει νόημα ο έλεγχος με καπασιτόμετρο. 1
Roger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Η σιλικονη που βαζει το εργοστασιο ειναι .Αλλοτε ειναι καφε ,αλλοτε ασπρη ,αλλοτε γκρι. Να εσκασαν και οι δυο μαζι οι μεγαλοι,κομματι δυσκολο. Δεν ειναι υγρα,ειναι ενα πραγμα που εχει ξεραθει και ειναι σαν αφρος. Παρε ενα κατσαβιδι και ξυσε και θα δεις οτι θα φευγει σιγα σιγα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2014 από Roger
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εμένα για ηλεκτρολύτης μου φαίνεται έτσι όπως έχει βγάλει θολές τις φωτό.
Roger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ειναι μια κωλοσιλικονη/αφρος καφε που με την ζεστη ξερενεται και γινεται σκονη
άδικος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τη γνωρίζω. Still... πρέπει να βρει που έχει ζημιά
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 καλα ετσι και αλλιως απο την μαρκα των πυκνωτων,η αλλαγη τους μονο καλο θα κανει. αλλα και εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι υγρα αυτα. θα μου πεις,οι πυκνωτες δεν δειχνουν φουσκωμενοι απο πανω η απο κατω. πιο καθαρη pic Please.
labros papageorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 θα αλλαξω και θα σας πω ... ευχαρηστω παντως !!
Roger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Eαν το τροφοδοτικο ειναι φθηνο και αμφιβολου ποιοτητας δεν σε συμφερει σε καμμια περιπτωση να αλλαξεις τους 200αρηδες πυκνωτες. Ειναι πολυ ακριβοι και ασυμφορο το κοστος,και φυσικα δεν εχεις βρει το προβλημα.Θα πληρωσεις να αλλαξεις τους πυκνωτες και αν δεν δουλεψει? Δεν υπαρχει λογικη να τους αλλαξεις. Προσωπικα,απο την φωτο και μονο δεν βλεπω προβλημα στους μεγαλους.Οι μεγαλοι πολυ σπανια σκανε και οι δυο,και οταν σκασει ο ενας και χυθουν υγρα απο το κατω μερος της πλακετας,σχεδον παντα ,υπαρχει ''πρηξιμο'' στο πανω μερος του πυκνωτη,πραγμα το οποιο δεν υπαρχει στην φωτο,ή τουλαχιστον δεν φαινεται. Πριν κανεις οτιδηποτε,αποφορτισε τους,γιατι αν εχουν κρατησει ταση θα την φας γερη. Oι σιλικονες
labros papageorgiou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ολα οκ ... μ εδωσε ενας φιλος τροφοδοτικο και ολα κομπλε.... οσο για τις εικονες π ανεβασα ζητω συγνωμη 1
takoulou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπερα...Εχω λιγο προβλημα με τον υπολογιστη μου... Μου σβηνει καποες φορες μονος του ο υπολογιστης ετσι ξαφνικα!!! ... Και μετα δεν ανοιγει αμεσως!!! Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα στο τροφοδοτικο;; Εχω αυτο e-shop.gr/power-innovator-450w-p4-bulk-p-PER.700154.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα