Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εκανα format το pc γιατι ηταν υπερφορτομενο και απο τοτε καθε φορα που ανοιγω οποιδηποτε παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου (15-20 λεπτα) μου πεταει τις πιο πολλες φορες μπλε οθονη ή το παιχνιδι crashαρι.

Να προσθεσω οτι

1)Ο σκληρος εχει καποιο προβλημα το οποιο ομως το ειχε και πριν κανω format αλλα δεν ειχα καποιο θεμα,πιο συγκεκριμενα μου βγαζει ενα μηνυμα σαν αυτο (http://forum.ya1.ru/attachment.php?attachmentid=25883&d=1269424130) τη συγκεκριμενη εικονα την βρηκα στο google αλλα κατι παρομοιο βγαζει κι σε εμενα (αν χρειαζεται μπορω να το βγαλω φωτο)

2)ξαναεγκατεστισα τα windows και drivers gpu κτλπ νομιζωντας οτι θα γινει κατι αλλα τιποτα

3)επειδη αγορασα καινουργιες ραμ(τις οποιες πηγα πισω για αλλαγη μιας και ηταν ελατωματικες) αλλαξα θεση στις παλιες αλλα δεν νομιζω να ειχε καποια σχεση αυτο

4)Εφαγα ολο το google μονο για drivers λενε και καποιο προβλημα στο hardware,πιο πολυ κλεινω στο δευτερο λογω σκληρου αλλα οπως ειπα πριν το format δεν ειχα θεμα

5)αναβαθμησα bios

6)Συστημα

cpu:amd phenom ii x4 965 be

gpu:sapphire radeon hd 6950 2gb

mobo:Asus M4A785-M

RAM:2x2gb kingston 400mhz

τροφοδοτικο:Thermaltake TR2-500 PP W0093

hdd:SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST3500418AS 500GB SATA2

Δημοσ.

κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε φωτό απο υγεία σκληρού δίσκου.

psu έχεις άλλο(έστω δανεικό)για δοκιμή;;? ίσως να τα έφαγε τα "ψωμιά" αυτό που έχεις.

θερμοκρασίες πως πάει το σύνολο;;

Δημοσ.

φίλε μου ο σκληρός δίσκος έχει "πεθάνει"

ρίξε backUp για τα αρχεία σου(αν μπορέσεις δηλαδή) και πηγαίνεις για αγορά άλλου σκληρού.

αυτός θα δημιουργεί κατά 99% τα προβλήματα.

Δημοσ.

εκανα καμια προσευχη μπας και δεν το πει κανεις...αλλα πως επαιζε πριν το format?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως γραφει εκει  ο Gi0   http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/   "  ......Προσπαθούμε πάντα να εντοπίσουμε κάτι κοινό στις μπλε οθόνες και να το επαναλάβουμε επίτηδες εάν είναι δυνατόν. Πχ μπλε οθόνη μονό όταν παίζω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στο σκληρό (κάπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι), μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στη κάρτα γραφικών εάν είναι ιδιαιτέρα βαρύ. Ο τρόπος για να απορρίψω το δεύτερο είναι είτε το Furmark είτε -μπακάλικα- να τρέξω ένα εξίσου βαρύ παιχνίδι και να δω τη συμπεριφορά του συστήματος. Μπλε οθόνη μόνο όταν χρησιμοποιώ το WiFi δίκτυο μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στον driver της κάρτας δικτύου ή σε κάποιο πρόγραμμα που τον χρησιμοποιεί όπως το firewall μου. Το σχεδόν σίγουρο είναι πως δεν φταίει η ram μου και αρά δεν θα χρειαστεί να ξοδέψω 4 ώρες στο memtest, κ.ο.κ".

Με λίγα λόγια, με μια καλη δόση λογικής ίσως μπορούμε να βρούμε τη λύση χωρίς να ξοδέψουμε ώρες με δοκιμές.

εκανα καμια προσευχη μπας και δεν το πει κανεις...αλλα πως επαιζε πριν το format?

Καλές οι προσευχές, αλλά πάρε και καμιά "γάτα".

"...πρόβλημα στο σκληρό (κάπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι)," = σε χτυπημένη περιοχή , ίσως εγκαταστάθηκε κάτι σημαντικό για τα παιχνίδια  τη δεύτερη φορά, μετά το Format.
Επεξ/σία από skfn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...