Nemesis1288 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Παιδιά σε σχέση με το Lenovo a3500 τι έχετε να πείτε? Είδα το Lenovo σήμερα στα public (δεν είχαν το Asus για δοκιμή) και μου φάνηκε πολύ καλό... Από ραμ το Asus πως πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά σε σχέση με το Lenovo a3500 τι έχετε να πείτε? Είδα το Lenovo σήμερα στα public (δεν είχαν το Asus για δοκιμή) και μου φάνηκε πολύ καλό... Από ραμ το Asus πως πάει? με το asus στα 89, πας καλύτερα στο lenovo στα 99...η διαφορά στην οθόνη είναι εμφανής... από επεξεργαστή, ram, επιδόσεις στα ίδια επίπεδα είσαι πάνω κάτω μεταξύ των δυο και για tablet <100ευρώ... δε πιστεύω οτι θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά. νομίζω η διαφορά τους στην οθόνη παίζει μεγαλύτερο ρόλο και με τα 10 ευρώ πλεον αξίζει.. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από rizla7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis855 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλό θα ήταν οι συγκρίσεις να γίνονται σε σχεση με την τιμη της προσφοράς και όχι με το πόσο μπορεί να έχει σήμερα. το ταμπλετ για τα 77 του ευρώ είναι άριστο για αυτά που προσφέρει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδιά σε σχέση με το Lenovo a3500 τι έχετε να πείτε? Είδα το Lenovo σήμερα στα public (δεν είχαν το Asus για δοκιμή) και μου φάνηκε πολύ καλό... Από ραμ το Asus πως πάει? Συν ενα και απο μενα το λενοβο,τα ειδα μαζι και οντως η οθονη του λενοβο ειναι πιο καλη και πιο φωτεινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλό θα ήταν οι συγκρίσεις να γίνονται σε σχεση με την τιμη της προσφοράς και όχι με το πόσο μπορεί να έχει σήμερα. το ταμπλετ για τα 77 του ευρώ είναι άριστο για αυτά που προσφέρει!! φαντάζομαι ρωτάει για αγορά τώρα... αν έχει πάει στα 89 πλεον τι νόημα έχει να γίνεται η σύγκριση με την τιμή της προσφοράς που έληξε; στα 77 το asus μια χαρά είναι για αυτά προσφέρει..αν κάποιος ψάχνει tablet στα 70-80 ευρώ και δε μπορεί να δώσει παραπάνω..δε θα βρει καλύτερο από το asus για άμεση αγορά από εδώ.. από τη στιγμή που ρωτάει για το λενοβο,σημαινει οτι είναι διαθετημένος να πάει στα 99 ευρώ...αφού μπορεί να τα δώσει,καλύτερα το lenovo αφού και η διαφορά τους θα είναι 10 ευρώ πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis855 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 φαντάζομαι ρωτάει για αγορά τώρα... αν έχει πάει στα 89 πλεον τι νόημα έχει να γίνεται η σύγκριση με την τιμή της προσφοράς που έληξε; στα 77 το asus μια χαρά είναι για αυτά προσφέρει..αν κάποιος ψάχνει tablet στα 70-80 ευρώ και δε μπορεί να δώσει παραπάνω..δε θα βρει καλύτερο από το asus για άμεση αγορά από εδώ.. από τη στιγμή που ρωτάει για το λενοβο,σημαινει οτι είναι διαθετημένος να πάει στα 99 ευρώ...αφού μπορεί να τα δώσει,καλύτερα το lenovo αφού και η διαφορά τους θα είναι 10 ευρώ πλέον.. ετσι και αλλοιως σε ενα internetiko μαγαζι υπάρχει τωρα πια , και αν δεν υπηρχε αυτη η προσφορα δεν θα το ψαχναμε καθολου. και σιγουρα αν περιμενει λιγο καιρο ολο και καποιο αλλο θα βγει σε αυτη την τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ετσι και αλλοιως σε ενα internetiko μαγαζι υπάρχει τωρα πια , και αν δεν υπηρχε αυτη η προσφορα δεν θα το ψαχναμε καθολου. και σιγουρα αν περιμενει λιγο καιρο ολο και καποιο αλλο θα βγει σε αυτη την τιμη. δε διαφωνώ σε αυτό...εγώ απλά έκανα σύγκριση μεταξύ των 2(στις τιμές που είναι τώρα) εφόσον θέλει να πάρει κάποιο από αυτά, σήμερα-αυριο που λεει ο λογος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αφού είναι x86 δεν μπαίνουν windows 8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν μου παιζει την εφαρμογη του facebook εχει αλλος προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν μου παιζει την εφαρμογη του facebook εχει αλλος προβλημα? Κοίτα στο post #52 και #53... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κανε εγκατασταση παλιοτερη εκδοση, και μην κανεις update μετα. υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη, πιστευω συντομα να το λυσουν. δεν φταιει σε τιποτα το μηχανημα που θα βρω παλιοτερη εκδοση οκ βρηκα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξανά βγήκε η προσφορά συν το αντίστοιχο τετραπύρηνοι με 16gb στα 99 ευρώhttp://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-16GB-White,99452,480511,1041881.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ξανά βγήκε η προσφορά συν το αντίστοιχο τετραπύρηνοι με 16gb στα 99 ευρώhttp://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-16GB-White,99452,480511,1041881.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gΔΔ Δεν ειναι προσφορα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι μπερδευτηκα νόμιζα ηταν στα 77.. Πάντως για το hd το τετραπυρηνο στα 99 είναι προσφορά.. Στο Σκρουτζ η επόμενη είναι 129... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elastogeorge Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλιο αργα παρα ποτε θα μου πείτε.. Το θέμα που εχει με το facebook το εχει λυσει η ιδια η asus Μεσα απο τις ενημερωσεις συστήματος..Τωρα για το 4πυρηνο στα 99 η στα 139 οτι και αν το βρηκατε σας λεω τα αποτελεσματα antutu σε καταστημα Το τι τελικα παλι θα διαλεγατε το αφηνω σε εσας .... εγω εχω ηδη το 170 στα 77 ευρω Asus Memopad me173x 16 GB13569 στο antutu και το Asus Memopad me170c 14349σε αυτο ειχα κανει και μια μετρηση με τα απο hard reset και ειχε βγαλει 15000+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα