Προς το περιεχόμενο

ASUS MemoPad 7 ME170C Wi-Fi 8GB White 77 euro @ Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο public τώρα σας γράφω από το αμπελιού καλό γρήγορο είναι κλειδωμένο και Σεν πιρούνι μα δω ποιο έκδοση φοράει η οθόνη με ψηλοχαλαεο λιγο από θέμα ανάλυσης όχι touchπολυ καλό για τα λεφτά του πάντως....

Πάρτε και ένα sunspiderγιατι δεν μλιρών να βαλώ το astute

============================================

RESULTS (means and 95% confidence intervals)

--------------------------------------------

Total: 1328.3ms +/- 3.7%

--------------------------------------------

3d: 181.5ms +/- 4.4%

cube: 58.9ms +/- 8.2%

morph: 49.3ms +/- 5.1%

raytrace: 73.3ms +/- 4.6%

access: 108.5ms +/- 5.5%

binary-trees: 11.8ms +/- 14.8%

fannkuch: 44.5ms +/- 11.8%

nbody: 36.4ms +/- 5.8%

nsieve: 15.8ms +/- 5.1%

bitops: 84.3ms +/- 2.5%

3bit-bits-in-byte: 7.2ms +/- 11.3%

bits-in-byte: 18.2ms +/- 4.1%

bitwise-and: 19.6ms +/- 10.3%

nsieve-bits: 39.3ms +/- 5.9%

controlflow: 16.2ms +/- 14.1%

recursive: 16.2ms +/- 14.1%

crypto: 102.5ms +/- 8.9%

aes: 40.4ms +/- 7.7%

md5: 30.8ms +/- 11.4%

sha1: 31.3ms +/- 12.5%

date: 176.2ms +/- 9.9%

format-tofte: 83.5ms +/- 8.8%

format-xparb: 92.7ms +/- 12.8%

math: 127.8ms +/- 4.4%

cordic: 24.8ms +/- 3.0%

partial-sums: 69.4ms +/- 6.1%

spectral-norm: 33.6ms +/- 11.2%

regexp: 35.9ms +/- 4.1%

dna: 35.9ms +/- 4.1%

string: 495.4ms +/- 5.7%

base64: 33.2ms +/- 11.6%

fasta: 61.1ms +/- 8.6%

tagcloud: 170.9ms +/- 10.5%

unpack-code: 165.1ms +/- 10.6%

validate-input: 65.1ms +/- 13.9%

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτουντού 16200 έπιασε πολύ καλή

Μπαταρία το άνοιξα στο 41% το έχω λιώσει 3 ώρες όλα φουλ WiFi κλπ στο 24% είναι τώρα πλησιάζει η ώρα για την πρώτη φορτιση σε αυτά τα λεφτά είναι μια κατηγορία από μόνο του και μάρκας..

Δημοσ.

Το ταμπλετακι για την τιμή των 77 ευρώ τα σπάει για τα χαρακτηριστικά του και το brand name της Asus.

Συγκρίσεις με ανωτερα στην τιμή ταμπλετακια και specs δεν έχουν κανένα νόημα.

Για οποιον θέλει να αποφύγει τις κινεζιες στην ιδια κλαση τιμής το συγκεκριμένο είναι super value for money.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ξαφνικα δεν μου παιζει η εφαρμογη του fb!κρασαρει συνεχεια!αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο?

Δημοσ.

Πάντως από θέμα λαγκ ήταν σμουθ το ίδιο με το Lenovo a3500 που είχε δίπλα... Αλλά το μέγεθος δεν έχει καμία σχέση... Το Lenovo ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο... Εμένα με κέρδισε παιδιά... Τώρα σε βαριά χρήση και στα δικά μου χέρια πως θα πάει δεν ξέρω αλλά θα το τσιμπήσω...

Δημοσ.

ξαφνικα δεν μου παιζει η εφαρμογη του fb!κρασαρει συνεχεια!αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο?

Και στον makis855 το κάνει. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η εφαρμογή πάντως.

Πάντως ο atom πρέπει να είναι όντως δυνατός. 16άρι στο antutu δεν βγάζουν ούτε 4πύρηνα με Mediatek Cortex...

• Like 1
Δημοσ.

κανε εγκατασταση παλιοτερη εκδοση, και μην κανεις update μετα. υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη, πιστευω συντομα να το λυσουν. δεν φταιει σε τιποτα το μηχανημα

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Μια ερώτηση γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τα tabelt.. σε σχέση με το "Asus MeMo Pad HD 7 ME173X" ποίο είναι πιο καλό..;; Γιατί βλέπω στο ME173X ότι έχει και IPS οθόνη και καλύτερη ανάλυση στα 1280 x 800 και επίσης camera 5MP σε σχέση με το ME170C Βέβαια από τα γραφόμενα σας καταλαβαίνω ότι έχει πολύ καλό cpu αλλά το ME173X έχει Quad Core 1.20 GHz. Διορθώστε με αν κάτι δεν λέω σωστά. 

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Μια ερώτηση γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τα tabelt.. σε σχέση με το "Asus MeMo Pad HD 7 ME173X" ποίο είναι πιο καλό..;; Γιατί βλέπω στο ME173X ότι έχει και IPS οθόνη και καλύτερη ανάλυση στα 1280 x 800 και επίσης camera 5MP σε σχέση με το ME170C Βέβαια από τα γραφόμενα σας καταλαβαίνω ότι έχει πολύ καλό cpu αλλά το ME173X έχει Quad Core 1.20 GHz. Διορθώστε με αν κάτι δεν λέω σωστά. 

Το πιο καλό είναι σχετικό. Σαφώς το 173 έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη κάμερα και 4πύρηνο επεξεργαστή (όχι αναγκαστικά γρηγορότερο) αλλά είναι και 60% ακριβότερο. Το 170 έχει σαφώς καλύτερο VFM...

Δημοσ.

Το πιο καλό είναι σχετικό. Σαφώς το 173 έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης, καλύτερη κάμερα και 4πύρηνο επεξεργαστή (όχι αναγκαστικά γρηγορότερο) αλλά είναι και 60% ακριβότερο. Το 170 έχει σαφώς καλύτερο VFM...

Εννοείται ότι το πιο καλό είναι σχετικό πάντα και ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός.. Απλά δεν γνωρίζω εάν η διαφορά στην ανάλυση είναι εμφανής με το ME170C.  Σίγουρα και η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο.. όντως το ME170C είναι value fro money!!  Κάτι ακόμα διάβασα (και για τα δύο Tablet αν θυμάμαι καλά) ότι δεν υποστηρίζουν  java με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν κάποιες ιστοσελίδες σωστά (την είχα πατήσει με το κινητό μου lg P500) και ότι δεν υποστηρίζουν καλώδιο OTG στην θύρα USB. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Επισκέπτης
Δημοσ.

κανε εγκατασταση παλιοτερη εκδοση, και μην κανεις update μετα. υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη, πιστευω συντομα να το λυσουν. δεν φταιει σε τιποτα το μηχανημα

που θα βρω παλαιοτερη εκδοση?οντως μετα απο update της εφαρμογης αρχισε να κολλαει!!

edit:μολις κατεβασα την αμεσως προηγουμενη εκδοση της εφαρμογης και δουλευει κομπλε!μααλον η τελευταια αναβαθμιση της εφαρμογης εχει προβλημα!

Δημοσ.

που θα βρω παλαιοτερη εκδοση?οντως μετα απο update της εφαρμογης αρχισε να κολλαει!!

απλα google it

• Like 1
Δημοσ.

Asus me170c : Αγόρασα κι εγώ το ταμπλετάκι κι ομολογώ ότι αξίζει κάθε σεντ από τα λεφτά του.

Aγορά-Παράδοση : Πρώτη φορά με το ηλεκτρονικό κατάστημα της media markt και είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος (ένα μικρό μείον στό courier της περιοχής μου αλλά μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της media όλα ok).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...