Προς το περιεχόμενο

ASUS MemoPad 7 ME170C Wi-Fi 8GB White 77 euro @ Mediamarkt

GoldenEye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εγώ έχω μια ερώτηση.. δηλαδή δύο

α) η οθόνη που δεν είναι ips τί λέει; Με ενδιαφέρει το "μαύρο" (να μην είναι γκρι) και οι γωνίες θέασης (πόσο αποδεκτές είναι) 

β) τελικά όσοι το έχετε και παίξατε με το play, βρήκατε εφαρμογή που δεν υποστηρίζονταν λόγω atom;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

και εγώ έχω μια ερώτηση.. δηλαδή δύο

α) η οθόνη που δεν είναι ips τί λέει; Με ενδιαφέρει το "μαύρο" (να μην είναι γκρι) και οι γωνίες θέασης (πόσο αποδεκτές είναι) 

β) τελικά όσοι το έχετε και παίξατε με το play, βρήκατε εφαρμογή που δεν υποστηρίζονταν λόγω atom;

α)η οθονη ειναι μετρια!οι γωνιες θεασης πρεπει να το κρατας ακριβως μπροστα σου γιατι αλλιως δεν βλεπεις καλα

β)προς το παρον οχι

Ρε παιδια....ενα TABLET των 77 € ειναι..μην περιμενετε να κανει και παπαδες

ο ανταγωνισμος σε εκεινες τις τιμες ειναι μονο καθαρα κινεζιες τυτου VERO ESTAR κτλ

το συγκεκριμενο ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα υπολοιπα οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης και σιγουρα σαν εταιρια εχει να δειξει πιο πολλα απο του αλλους...αν δεν σας φτανει δωστε 269 € και παρτε το LG G PAD που κανει τα παντα..!!!

• Like 5

Ρε παιδια....ενα TABLET των 77 € ειναι..μην περιμενετε να κανει και παπαδες

ο ανταγωνισμος σε εκεινες τις τιμες ειναι μονο καθαρα κινεζιες τυτου VERO ESTAR κτλ

το συγκεκριμενο ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα υπολοιπα οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης και σιγουρα σαν εταιρια εχει να δειξει πιο πολλα απο του αλλους...αν δεν σας φτανει δωστε 269 € και παρτε το LG G PAD που κανει τα παντα..!!!

ετσι ακριβώς, το έχουμε κάνει θέμα χωρίς ουσία. το μηχάνημα είναι μια χαρά . άλλωστε ξέρεις γιατί το αγοράζεις

• Like 2

Παιδια θα με κραξετε το ξερω αλλα εγω θα το ρωτησω οπως και να εχει...εχω νεξους 5 και οσοι εχουν παραπλησιο κινητο ξερουν πως λειτουργει..ξερω οτι αυτο κανει 77Ε αλλα απο λαγκιες και κολληματα πως τα παει??δεν παιζουν και ιδιαιτερα πολλα λεφτα αλλα προτημω 2πυρηνο ιντελ παρα 4πυρηνο μεντιατεκ...για πειτε οσοι το πειρατε πως τα παει ειναι σμουθ??

λοιπον φιλε μου το εχω κι εγω το tablet ..το εχω καθαρα μονο για χρηση ιντερνετ κανα facebook και για να δω καμια ταινια στις διακοπες..

απο ενα cortex  διπυρηνο ειναι πολυ πιο αποδοτικο γιατι εισαι INTEL οποτε για τα χρηματα του ειναι υπεραξιοπρεπεστατο..

Μεχρι στιγμης δεν μου εκανε κανα κολλημα ...

• Like 1

λοιπον φιλε μου το εχω κι εγω το tablet ..το εχω καθαρα μονο για χρηση ιντερνετ κανα facebook και για να δω καμια ταινια στις διακοπες..

απο ενα cortex  διπυρηνο ειναι πολυ πιο αποδοτικο γιατι εισαι INTEL οποτε για τα χρηματα του ειναι υπεραξιοπρεπεστατο..

Μεχρι στιγμης δεν μου εκανε κανα κολλημα ...

ομοίως!!

• Like 1

Το UI είναι smooth.? Ξέρω πως να το συγκρίνω με το νεξους 5 είναι λάθος και ότι δεν μπορώ να περιμένω πολλά άλλα μην το πάρω και το παρατήσω αμαρτία... Και εγώ για νετ το θέλω αλλά κάνα παιχνιδάκι το σηκώνει?

Αν ξέρετε από development πώς είναι? Custom rom και έτσι...

Είναι πολύ καλό value for money αυτό το tablet.. Κάπου διάβασα ότι επειδή δεν υποστηρίζει java κάποια site δεν τα ανοίγει κανονικά καΙ ίσως και κάποια video από κάποιες σελίδες να μην τα παίζει. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Στο An Tu Tu πόσο πιάνει παιδιά ? ή δεν τρέχει καθόλου λόγω CPU ?

Είναι επτασφράγιστο μυστικό...δεν λένε, μόνο ότι αξίζει τα 77 Ευρώ. Και εγώ πιστεύω ότι τα αξίζει, αλλά θα ήθελα μερικές λεπτομέρειες, αν δουλεύει το GPS, αν κλειδώνει καλά το wi-fi, πως τα πάει στο antutu.

Θα σας προτείνω κάτι το οποίο θα φανεί σαν διαφήμιση και off topic αλλά όποιος θέλει με ακούει. Για πολύ καιρό κοίταζα στο section με τις προσφορές για να αγοράσω ένα τάμπλετ, αλλά μάταια σε σχέση με τα χρήματα που ήθελα να δώσω. Ταβάνι 100 ευρώ. Πριν περίπου 2 εβδομάδες εμφανίστηκε στα καταστήματα public mediamarkt το συγκεκριμένο tablet :

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a3500-fl-tablet-7-8gb-mayro/prod6170019pp/

. Το αγόρασα την επόμενη ημέρα χωρίς να βρω πληροφορές πουθενά ούτε σε ελληνικά ούτε σε ξένα φόρουμς. Εντυπώσεις: Πολύ καλή Ips οθόνη στα  1280χ1020, antutu score στα  16200 ( εαν δεν κάνω λάθος το asus πιάνει 12000 εαν είδα το σωστό στο youtube) ,πολύ δυνατή κεραία wifi, πολύ πιο δυνατή απο samsung s2 και ισάξια με την tplink εξωτερική κεραία που έχω αλλά την πλάκα μου την έπαθα με το gps όταν σε πορεία έκανα τόσο καλό κλείδωμα που μέχρι και στιγμιαία σωστή ταχύτητα αυτοκινήτου μου έδινε. Ρίξτε του μια ματιά, πάντα φιλικά και χωρίς να έχω να κερδίσω κατι. (+ ότι παίρνει αναβάθμιση Kit Kat, δεν την έχω κάνει γιατι δεν ξέρω τι παιζει με τις εγγυήσεις) 

• Like 1

Στο αντουτου που ρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω έχω κάνει καλύτερο το 15.131 και χειρότερο το 15.117, με αρκετά προγράμματα κάτεβασμενα από το store. WiFi έχει καλό, πιο καλό από ένα HTC DESIRE που εχω ,GPS δεν χρησιμοποιώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...