Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα!  
παιδια σημερα ξαφνικα στο λαπτοπ που εχω δεν πατιουντε καποια πληκτρα ξαφνικα!! και μενει η τελεια πατημενη!  και κανει αυτο...........................
το τ , υ , γ , η .  και καποια αλλα δεν λειτουργουν! ενω ολα τα υπολοιπα λειτουργουν!!! τι συνβαινει; μπορει κανεις να με βοηθησει;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

ποιο μοντέλο είναι ? μπορεις να βγαλεις το πληκτρολόγιο ? αν και δεν εχω laptop το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μην ακουμπαει καλα στα σημεια συνδεσης. ενα χειριστηριο κονσολας που ειχα εκανε κατι παράξενα σαν αυτο που περιγραφεις και το προβλημα ηταν σε εαν σφουγκαρακι που ειχε. το οπιο πιεζε μια "ταινια" επανω στη πλακετα αλλα με το καιρο ειχε κατσει και δεν γινοταν καλη επαφη.

Δημοσ.

μπες πρωτα στα bios σε καποια λειτουργεια ή βαλε το cd απο τα windows ανοιξε το cmd και δες αν ποιανουν.Αν και στα δυο δεν πιανουν τοτε απλα χαλασαν,ελενχος αν πατανε καλα οι συνδεσεις αλλιως αλλαγη πληκτρολογιου,αν τωρα σε ενα απο τα παραπανω πιανουν τοτε το προβλημα ειναι software ψαχνεις κι αν δεν βρεις κατι format.Eιχα παρομοιο προβλημα και ετσι το αντιμετωπισα

Δημοσ.

χτες εβγαλα το πληκτρολογιο οι φυσες (ταινια συνδεσης) ηταν μια χαρα του πληκτρολογιου!
το καθαρισα βιδες το εκανα μεχρι και το ανεμιστηρακι και της ψυκτρες καθαρισα!
ολα καλα το επανασυνδεσα σωστα.. αλλα το προβλημα με το πληκτρολογιο παραμενει!
 το μοντελο του λαπτοπ εινα HP dv6
 ειναι καλο δεν ειχα ποτε προβλημα.. αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω..
το πληκτρολογιο ηθελα να ανοιξω αλλα ειναι πρεσαριστο!!!  αρα καπως δυσκολο.. 
ενας μου ειπε μαλλον η μεμβραν σου εχει χαλασει... 
θελεις αλλο πληκρτρολογιο.. 
θα ημουν σιγουρος αν μπορουσα να ανοιξω το πληκτρολογιο αλλα.... 

μπες πρωτα στα bios σε καποια λειτουργεια ή βαλε το cd απο τα windows ανοιξε το cmd και δες αν ποιανουν.Αν και στα δυο δεν πιανουν τοτε απλα χαλασαν,ελενχος αν πατανε καλα οι συνδεσεις αλλιως αλλαγη πληκτρολογιου,αν τωρα σε ενα απο τα παραπανω πιανουν τοτε το προβλημα ειναι software ψαχνεις κι αν δεν βρεις κατι format.Eιχα παρομοιο προβλημα και ετσι το αντιμετωπισα

δεν εχει cd ο υπολογιστης! τα εχει ολα στην μνμη του και δεν χρειαζετε cd ειναι  HP dv6 
αυτο που λες για cmd  δεν το ξερω .. :unsure: 
λες να θελει φορματ;...

ποιο μοντέλο είναι ? μπορεις να βγαλεις το πληκτρολόγιο ? αν και δεν εχω laptop το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μην ακουμπαει καλα στα σημεια συνδεσης. ενα χειριστηριο κονσολας που ειχα εκανε κατι παράξενα σαν αυτο που περιγραφεις και το προβλημα ηταν σε εαν σφουγκαρακι που ειχε. το οπιο πιεζε μια "ταινια" επανω στη πλακετα αλλα με το καιρο ειχε κατσει και δεν γινοταν καλη επαφη.

HP dv6  το εβγαλα το πληκτρολογιο.. αλλα δεν ειχε τετοιο θεμα.. το προβλημα ειναι οτι ειναι πρεσαριστο το πληκτρολογιο και δεν μπορω να το πληνω με κανενα καθαριστικο... τι λες;;; αν το πληνω να κανω τιποτα;

Μηπος έπεσε νερό ή κάτι σε αυτό το πλήκτρο και διαβαζει οτι είναι μονιμα πατημένο?

μπα δεν επεσε νερο.... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια το ελυσα  το προβλημα :) εβγαλα εκτος την φυσα του πληκτρολογιου! και εβαλα ενα εξωτερικο να δω αν οντως ειναι απο το πληκτρολογιο! και τελικα το πληκτρολογιο τα ειχε παιξει.. 
και πιθανολογω εως σιγουρος δηλαδη! ανεβαζε αρκετα μεγαλες θερμοκρασιες! και η αιτια ηταν οτι στο ανεμιστηρακι στης ψυκτρες του ειχε μαζευτει πολυ σκονη!!!
αυτη ηταν η αιτια που ανεβασε απιστευτες θερμοκρασιες και μας αφησε το πληκτρολογιο! 
τωρα παρηγγηλα ενα απο την cosmodata!  
Mου ειπαν οτι θα κανει περιπου 2ο με 25 μερες!!! επηδη ειναι λευκο!  
βεβαια σε καποιο αλλο καταστημα το ειχε ετοιμοπαραδοτο!! αλλα με πολυ μεγαλη διαφορα στα λεφτα!!! 
η cosmodata το δινει 36 ευρω ενω οι αλλοι 60!!!!
δε βαριεσε λεω..
προς το παρον την κανω την δουλεια μου και με το εξωτερικο! οποτε! θα περιμενω να μου το στειλουν και θα το περασω!!!

Απλα ηθελα να ρωτησω εχετε καποιο προγραματακι σιγουρο που τοι εχετε δοκιμασει να παρακολουθω θερμοκρασιες και στροφες ανεμιστηρα;;  
θα με βοηθουσατε πολυ!!! σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

η cosmodata το δινει 36 ευρω ενω οι αλλοι 60!!!!

δε βαριεσε λεω..

Σου είπαν μήπως ότι δε θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα; Κατά 99% θα σου το είπαν, άρα αν υπολογίσουμε και την καθυστέρηση, θα το πάρουν από ebay στα 10-15€ και σε ληστεύουν. 

Δε θα μπορούσες να πάρεις το μαύρο αν ήταν πολύ πιο φθηνό και ετοιμοπαράδοτο και να αντικαθιστούσες ένα ένα τα πλήκτρα; :P 

Δημοσ.

Σου είπαν μήπως ότι δε θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα; Κατά 99% θα σου το είπαν, άρα αν υπολογίσουμε και την καθυστέρηση, θα το πάρουν από ebay στα 10-15€ και σε ληστεύουν. 

Δε θα μπορούσες να πάρεις το μαύρο αν ήταν πολύ πιο φθηνό και ετοιμοπαράδοτο και να αντικαθιστούσες ένα ένα τα πλήκτρα; :P

Ναι ε:  εμ τι να κανω; μπα για να αντικαταστησεις τακουμπια θα παρει παρα πολυχρον κι ειναι πολυ δυσκολο!!!  ετσι κανουν ε;  

τι να πω οπου να πας ληστευουν!!!

Δημοσ.

Για τα κουμπάκια, εμ εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι... Έχω σώσει 2 φορές το πληκτρολόγιο από το λάπτοπ της αδερφής μου που έκανε μπάνιο με νεράκι. Κουμπάκι κουμπάκι όξω όλα, έφτασα μέσα στη μεμβράνη. Μετά ολα πάλι πάνω ένα ένα.... Και αυτά 2 φορές έτσι;

Όσο για αυτό που σου είπα για τα μαγαζιά, δε ξέρω τι κάνει ο καθένας μην τους κατηγορώ και χωρίς λόγο όλους, απλά το συνάντησα κάπου όταν απλά έψαχνα για πληκτρολόγιο (την πρώτη φορά που έκανε μπάνιο της αδερφής μου). Μου είπαν ξεκάθαρα θα είναι το αγγλικό θα αργήσει να έρθει κλπ κλπ. Καλά κρασιά τους λέω το παίρνω μόνος μου από ebay στο 1/3 της τιμής άντε γεια σας. Δε θυμάμαι σε ποιο μαγαζί μου το είπαν όμως.

• 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...