Προς το περιεχόμενο

επιλογη combact φωτογραφικης μεχρι 300Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

θα ηθελα να μου προτεινεται καποια φωτογραφικη μηχανη combact, οχι mirroles και οχι dslr

οπως καταλαβατε θελω να ειναι μικρη σε μεγεθος για να την κουβαλάω οπου βρεθω κι οπου σταθω, χωρις φακους και αλους εξοπλισμους

δεν εχω ιδεα απο το τι πρεπει να εχει μια καλη φωτογραφικη

θα ηθελα να κοστιζει μεχρι 300Ε

να εχει επιλογη/αποεπιλογη autofocus

οι φωτογραφιες το βραδυ να ειναι καταπληκτικες, δηλαδη προφανως να εχει μεγαλο αισθητηρα και υψηλο iso (αν τα λεω καλα), γτ μεχρι στιγμης οποια και να πηρα ειναι μεγαλο προβλημα να τραβαω 100 για να βγει μια σωστη....

και να εχει φακό με ανοιχτή γωνία (ευρυγώνιος)

ειχα δει τη Sony RX100 II αλλα ειναι πανακριβη 

τα φωτα σας οι εμπειροι please!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρωτη εκδοση της rx 100 mark ii ειναι το ιδιο καλη απλα δεν γερνει η οθονη της και δεν εχει και καποια αλλα χαρακτηρηστικα αλλα οι φωτογραφιες ειναι ΙΔΙΕΣ. Απο ebay την βρηκα στα 322 ευρω και στελνει και ελλαδα ο πωλητης! http://www.ebay.com/itm/Sony-Cyber-shot-DSC-RX100-Digital-Camera-Express-Shipment-/131068866150?pt=AU_Digital_Cameras&hash=item1e84502e66

Μπορεις να βρεις ολα αυτα που ζητας με μονο 1 συμβιβασμο το "οι φωτογραφιες το βραδυ να ειναι καταπληκτικες". Δεν ξερω αν εχει εξελιχθει πολυ η τεχνολογια στις compact αλλα την τελευταια φορα που ειχα ασχοληθει το αξιοποιησιμο iso πηγαινε μεχρι 400 αντε βαρια 800. Δυστυχως για "τελειες" φωτογραφιες το βραδυ θες ακριβοτερες λυσεις, η μονη που εχω δει που ξεχωριζει λιγο στην κατηγορια των compact ειναι η rx100 αλλα και παλι στα ματια μου δεν εφτανε στο επιπεδο των οικονομικων mirrorless.

καμια αλλη επιλογη υπαρχει ???

θα τη λαβω υποψιν μου αυτη, ευχαριστω!!

snik συμφωνω σε αυτο απλα να ειναι παρα πολυ καλες για εναν τουριστα σαν κι εμενα :) να μην παλευω να βγαλω μια το βραδυ και να γινεται πανικος, να εστιαζει σε λαμπες κτλπ....

Αν το καλοσκεφτεις για αυτα που προσφερει αυτη ειναι μικρη και μπορει να ανταγωνιστει και μια compact σε μεγεθος και καλες dslr σε ποιοτητα 

Αν το καλοσκεφτεις για αυτα που προσφερει αυτη ειναι μικρη και μπορει να ανταγωνιστει και μια compact σε μεγεθος και καλες dslr σε ποιοτητα 

Αυτόν τον φακό πως θα τον χωρέσει στην τσέπη του;

Ε δεν ειπα για τσεπη αλλα για να την εχει μαζι του δεν ειναι και τερας. Επισης πολυ καλη και ανταγωνιζεται ανετα την rx100 ειναι αυτη και συνολο 44€ μεταφορικα και τελωνειο παει 310€

θες τελικα compact η combat Μηχανη? :P

ο,τι και να παρεις,μονο υπερσαπιες φωτογραφιες το βραδυ θα σου βγαζει.

απλα αμα παρεις καποια πολυ καλη θα βγαζει απλα σαπιες

επισης πρεπει να μαθεις να βγαζεις φωτογραφιες.με το αυτοματο δεν γαμησε κανεις.

Δε διαφωνώ αλλά δεν το θέλω και για επάγγελμα... Για 'τουρισμό' τη θέλω... Κάτι θα υπάρχει σε αυτές τις απαιτήσεις... Αν ήταν έτσι όλοι με γκουμουτσες θα κυκλοφορουσαν

Ανάλογα τι εννοείς βράδυ ... Αν εννοείς βραδυ βράδυ δηλαδή 8 και μετα ... Δεν έχεις ελπίδα ότι και να πάρεις , μονο με φλας θα μπορείς να βγάλεις ... Αν εννοείς απόγευματακι 5-7 ίσως με μια mirrorless να κανεις κάτι αποδεκτό η και μια κομπακτ με παρόμοιο αισθητήρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...