eliasole Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα , πήρα το Vigor 2760 για την Vdsl γραμμή μου. Ενώ κουμπώνει το Vdsl στα 30 σχεδόν αμμέσως δεν μου παίρνει IP και δεν έχω internet. Δοκίμασα όλες τις επιλογές που έχει για σύνδεση σε 4 βήματα αλλά τίποτα. Το έδωσα σε έναν φίλο με Vdsl επίσης , ούτε αυτός τα κατάφερε. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον , η σάπιο σανίδι πάτησα; Ευχαριστώ. Με το router του ΟΤΕ δουλεύει κανονικά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 έχεις ορίσει το vlan ID στο 835 έτσι? υπάρχει η περίπτωση το password του ΟΤΕ να έχει κάποια σύμβολα με τα οποία δεν είναι συμβατό το 2760, μου είχε τύχει με την Wind κι άλλαξε τον κωδικό σε κάτι πιο απλό για να παίξει με το 2760... το θαυμαστικό είναι σίγουρα συμβατό, tested 1
eliasole Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , ήταν αυτό που είπες , το vlan id.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ενημερωτικα .ενω στο adsl συνηθως οτι ρουτερ παρεις ειναι ετοιμο σε 8/35 που ισχυει στην ελλαδα στο vdsl το 8/35 εχει αντικατασταθει με vlan id .στην περιπτωση πχ του οτε οπως και παροχων που πεφτουν σε kv του οτε το vlan id ειναι 835.σε περιπτωση ιδιοκτητου τοτε μπορει να ειναι αλλο πχ forthnet vlan id 1102.επισης κατα καιρους η draytek βγαζει και firmware οποτε φροντιζε να το αναβαθμιζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα