Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως ειχε τοσα χρηματα για να αγορασει ολα αυτα τα παιχνιδια αλλα δεν εχει για να βοηθησει την οικογενια του δεν μπορω να το καταλαβω...

Μάλλον δεν είχε από τις αγορές που έκανε όλα αυτά τα χρονια και γι' αυτό αποφάσισε να τα πουλήσει. Έτσι κι εγώ δεκαετία 90 είχα πριν την κρίση και τώρα που έχω και παιδιά τρώμε με πλαστικά κουτάλια που λέει ο λόγος. Γι αυτό και κάποτε σταμάτησα να αγοράζω, ούτε καν κόπιες. Μάλλον κάτι παρόμοιο θα έχει και αυτός.

Δημοσ.

... η εντυπωσιακή αυτή συλλογή, που περιελάμβανε περισσότερα από 11.000 παιχνίδια για μια πληθώρα κονσολών (πολλά εκ των οποίων μάλιστα ήταν αμεταχείριστα μέσα στις ζελατίνες τους)..

Δεν μπορω να καταλαβω αυτους που αγοραζουν κατι και δεν το χρησιμοποιουν.. Μα τοσο πλουσιος? 

Αλλα και πλουσιος να ειναι.. θα καθεται να περιμενει ποτε θα περασουν τα χρονια για να γινει αυτο που αγορασε.. συλλεκτικο?..

Και αν ειναι οντως συλλεκτικο για ποιο λογο τα πουλαει και δεν τα κραταει? Για να βγαλει λεφτα? Αφου ειναι ηδη πλουσιος..

Δημοσ.

Μάλλον δεν είχε από τις αγορές που έκανε όλα αυτά τα χρονια και γι' αυτό αποφάσισε να τα πουλήσει. Έτσι κι εγώ δεκαετία 90 είχα πριν την κρίση και τώρα που έχω και παιδιά τρώμε με πλαστικά κουτάλια που λέει ο λόγος. Γι αυτό και κάποτε σταμάτησα να αγοράζω, ούτε καν κόπιες. Μάλλον κάτι παρόμοιο θα έχει και αυτός.

Συνεχισε ομως μεχρι τελικης πτωσεως να αγοραζει που σημαίνει πως δεν τη εχει ακουσει πολυ λογο κρισης...γιατι μιλαμε για games xbox 360 Και αλλα καινουρια...τελος παντων...

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτους που αγοραζουν κατι και δεν το χρησιμοποιουν.. Μα τοσο πλουσιος? 

Αλλα και πλουσιος να ειναι.. θα καθεται να περιμενει ποτε θα περασουν τα χρονια για να γινει αυτο που αγορασε.. συλλεκτικο?..

Και αν ειναι οντως συλλεκτικο για ποιο λογο τα πουλαει και δεν τα κραταει? Για να βγαλει λεφτα? Αφου ειναι ηδη πλουσιος..

Από ένα σημείο και μετά γίνεται εμμονή η ίδια η συλλογή και πως θα μεγαλώσει και στην ουσία δεν ασχολείσαι-ευχαριστιέσαι αυτό που αγοράζεις, απλά μαζεύεις!

• Like 3
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι δεν προλαβε να τα παιξει ολα.. ειδατε ποσα πολλα ειναι; απο 1 ωρα στο καθενα θελεις κανα χρονο..ποσο μαλλον να τα τερματισεις..

Δημοσ.

ενα μεγαλο

μπραβο

οι ωρες που αφαιρεσε απο την οικογενεια για τα games

την αξιοποιησε πολαπλως αΛΛΟΙΩς

ευγαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ειχε 7 καταστηματα ποου πουλουσανε παιχνιδια  τη δεκατια του 90 μετα δουλεψε σε αλυσιδα παιχνιδιων και μετα ειχε ενα online με ανταλγες προσφορες παιχνιδιων ,αρα τουλαχιστον τα μισα τα πηρε τσαμπα .

Επισκέπτης
Δημοσ.

φοβερη συλογη αν ειχα τα χρηματα σιγουρα θα τα περνα :)

Δημοσ.

RESPECT στον κ. Thomasson απιστευτος ο τυπος. Η αληθεια ειναι οτι τετοιες συλλογες ειναι ανεκτιμητης αξιας σκεφτειτε μονο ποσα χρονια εκανε να τα μαζεψει

• Like 2
Δημοσ.
Δεν ξέρω ποιος ειναι περισσότερο χαρούμενος αυτος που αγόρασε την συλλογή ή αυτος που πήρε τα 750.000 δολάρια :P

Δεν νομιζω να του λειψουν παντως ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...