zanskou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ο Michael Thomasson κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Γκινες για την μεγαλύτερη παγκοσμίως συλλογή βιντεοπαιχνιδιών αποφάσισε πρόσφατα να της βάλει πωλητήριο με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα έσοδα που θα προέκυπταν για να βοηθήσει την οικογένειά του.Έτσι, η εντυπωσιακή αυτή συλλογή, που περιελάμβανε περισσότερα από 11.000 παιχνίδια για μια πληθώρα κονσολών (πολλά εκ των οποίων μάλιστα ήταν αμεταχείριστα μέσα στις ζελατίνες τους), τέθηκε σε δημοπρασία στις αρχές του μήνα και οι προσφορές ξεπέρασαν πάρα πολύ γρήγορα το φράγμα των 100.000 δολαρίων. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε, και πριν από λίγες ημέρες η δημοπρασία έκλεισε με τον πλειοδότη (ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος) να κερδίζει έχοντας προσφέρει το ποσό των 750.250 δολαρίων. Πλέον ο κύριος αυτός κατέχει τίτλους για ένα τεράστιο εύρος παιχνιδομηχανών από τα BBC Micro και Commodore 64 έως και τις τρεις τελευταίες γενιές του XBOX της Microsoft και το μόνο θέμα το οποία ίσως θα πρέπει να τον απασχολεί είναι η μεταφορά της τεράστιας αυτής συλλογής στο χώρο του. Site: Neowin
Δημοφιλής ανάρτηση SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω ποιος ειναι περισσότερο χαρούμενος αυτος που αγόρασε την συλλογή ή αυτος που πήρε τα 750.000 δολάρια 34
Typhoon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν αυτός που αγόρασε τη συλλογή έχει και το χρόνο να χαρεί αυτά τα παιχνίδια, τότε θα είναι σίγουρα ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος! 10
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν αυτός που αγόρασε τη συλλογή έχει και το χρόνο να χαρεί αυτά τα παιχνίδια, τότε θα είναι σίγουρα ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος! Οι περισσότεροι με τέτοιες συλλογές δεν χαίρονται τα παιχνίδια, τους φτάνει και μόνο να τα μαζεύουν! 20
belkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεν τα αγοραζουν αυτες τις συλλογες για να παιζουν ελεος...το κανουν για επενδυση σε 10 χρονια θα την πουλησει μερικα εκ. ο μαγκας 7
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 11.000; Οι περισσότεροι από μας έχουμε περισσότερα. Άσχετα αν δεν είναι σε ζελατίνα αλλά σε no-name κασέτες, δισκέτες, CD και DVD (τώρα πια και δίσκους, μέσα σε φακέλους "Game ISOs"). 2
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 11.000; Οι περισσότεροι από μας έχουμε περισσότερα. Άσχετα αν δεν είναι σε ζελατίνα αλλά σε no-name κασέτες, δισκέτες, CD και DVD (τώρα πια και δίσκους, μέσα σε φακέλους "Game ISOs"). Πόσα πιάνει η δική σου συλλογή όμως? 1
IsolatedParania Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγώ κάπου στα 100 έχω, έχω δρόμο ακόμα χαχαχα.
Δημοφιλής ανάρτηση MavroManitari Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω ποιος ειναι περισσότερο χαρούμενος αυτος που αγόρασε την συλλογή ή αυτος που πήρε τα 750.000 δολαρία Αυτός που έχει κοπέλα 33
Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 11.000; Οι περισσότεροι από μας έχουμε περισσότερα. Άσχετα αν δεν είναι σε ζελατίνα αλλά σε no-name κασέτες, δισκέτες, CD και DVD (τώρα πια και δίσκους, μέσα σε φακέλους "Game ISOs"). Πόσα πιάνει η δική σου συλλογή όμως? οσο κοστιζουν οι δισκοι και τα μεσα αποθηκευσης. Τι συγκρινουμε τωρα....
lordvec Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 SPANK, on 19 Jun 2014 - 1:24 PM, said: Δεν ξέρω ποιος ειναι περισσότερο χαρούμενος αυτος που αγόρασε την συλλογή ή αυτος που πήρε τα 750.000 δολαρία Αυτός που έχει κοπέλα Ή μήπως αυτός που ΕΙΧΕ κοπέλα; 4
foxgre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θυμαμαι την ιστορια του τυπου.Πολυ προσφατα ειχε μπει στο Γκινες και παιζει να το ειχα διαβασει παλι στο insomnia. Εν τω μεταξυ δεν ειναι ο καμμενος που ολοι φανταζομαστε , εαν δεν κανω λαθος διδασκει σε Πανεπιστημιο (κατι σχετικο με τα video games νομιζω) εχει 2 παιδια και ελεγε οτι προλαβαινει και παιζει πλεον 3-4ωρες την εβδομαδα. Εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος οτι κοστολογουσε την συλλογη του γυρω στα 800.000€. Δεν επεσε και πολυ εξω τελικα.Σιγουρα παντως μεγαλο διλημμα...
SeXBOX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ωραίος και αυτός που είχε την συλλογή αλλά και αυτός που την αγόρασε, προφανώς αυτός που έδωσε τόσα λεφτά έχει γκόμενες "αγορασμένες", αυτός που τα πούλησε με 750.000 θα αποκτήσει και αυτός τώρα. Θυμάμαι που είχα μια συλλογή 600+ Plastation τίτλους (κόπιες φυσικά) μέχρι που τα πούλησα και τότε είχα κέρδος 450.000 δραχμές μαζί με κονσόλα. Τώρα πλέον έχω κρατήσει μόνο αυθεντικά παιχνίδια τα οποία θεωρώ εγώ ότι έχουν ή θα έχουν κάποια συλλεκτική αξία στο μέλλον, Commodore, Atari, Amiga, Amstrad CPC, 3DO, Sega MS, Sega MD, Genesis, NES, NSES, GB, GB Color, Atari Jaguar, Playstation, Playstation 2, PC, Xbox, Wii και εκεί σταμάτησα... είναι περίπου σύνολο 440 τίτλοι, εύχομαι το μέλλον να με πληρώσει Υ.Γ. Φυσικά με αυτά που πούλησε αυτός σκέφτομαι που πάω ο καραμήτρος
johnypressario Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πως ειχε τοσα χρηματα για να αγορασει ολα αυτα τα παιχνιδια αλλα δεν εχει για να βοηθησει την οικογενια του δεν μπορω να το καταλαβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα