Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να πάρω στον πατέρα μου μία μικρή TV για να χαζεύει στη βεράντα του εξοχικού. Ιδανικά θα ήθελα και καλούδια όπως καλό ενσωματωμένο media player από στικάκι USB, όσο το δυνατόν περισσότερες ίντσες, FullHD ανάλυση, HDMI είσοδο αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητα ούτε πολυελπίζω λόγω του χαμηλού budget. Το βασικό είναι να έχει ψηφιακό δέκτη HD για να πιάνει το ΝΕΡΙΤ HD (Μουντιάλ γαρ!).

Το budget είναι απελπιστικά σφιχτό, οπότε είμαι μεταξύ των παρακάτω μοντέλων:

22" Bitmore BTV-22
24" F&U FL24050
24" Turbo-X TV TXV-2410

...ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων (σημαντικό: τα παραπάνω δε με επιβαρύνουν με μεταφορικά διότι υπάρχουν αντίστοιχα υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη για παραλαβή από αυτά).

Ποια θα προτείνατε εσείς; Έχει κάποιος εμπειρίες από αυτά τα μοντέλα; Ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο, ευπρόσδεκτες οι γνώμες και οι γνώσεις σας!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μονο η πρωτη ειναι full hd οι αλλες ειναι hd ready  720p δλδ  1366 x 768 

ριξε μια ματια εδω https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356336/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD.html?keyphrase=tv&price_max=400.001

Να ρωτήσω κάτι με αφορμή αυτό: Αν δεν είναι FHD η ανάλυση του panel, αποκλείεται να είναι και ο DVB-T δέκτης HD; Δηλαδή μοντέλα με HD Ready ανάλυση δε θα δείξουν καν το ΝΕΡΙΤ HD, έστω και με downscale;

@flyer: Φωτιές που μου ανάβεις! Αν προσθέσω και μεταφορικά, πάει, ξέφυγα πολύ δυστυχώς...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι με αφορμή αυτό: Αν δεν είναι FHD η ανάλυση του panel, αποκλείεται να είναι και ο DVB-T δέκτης HD; Δηλαδή μοντέλα με HD Ready ανάλυση δε θα δείξουν καν το ΝΕΡΙΤ HD, έστω και με downscale;

@flyer: Φωτιές που μου ανάβεις! Αν προσθέσω και μεταφορικά, πάει, ξέφυγα πολύ δυστυχώς...

σε hd ready tv που εχω  ΝΕΡΙΤ HD  γιοκ : (       

• Super Moderators
Δημοσ.

σε hd ready tv που εχω  ΝΕΡΙΤ HD  γιοκ : (

δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχω 32" και 22" Sony HD Ready κι από την 1η μέρα του ERT/NERIT HD βλέπω κανονικότατα χωρίς πρόβλημα...

Δημοσ.

Όχι παιδιά, κινούμαι αναγκαστικά κοντά στην τιμή των 3 μοντέλων του post #1, βαριά-βαριά (πολύ βαριά!) να ανεβώ στα 150παρα €. Μακάρι να μπορούσα παραπάνω... :-\

Δημοσ.

δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχω 32" και 22" Sony HD Ready κι από την 1η μέρα του ERT/NERIT HD βλέπω κανονικότατα χωρίς πρόβλημα.

εγω  εχω μια toshiba 32'' hd ready 09  νομιζω μοντελο   και nerit hd  δεν δειχνει , γιατι ετσι ?   παιζει να ειναι θεμα  της τηλεορασης μου η της κεραιας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...