tzagaritos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπερα αν ολα πανε καλα λογικα θα ειμαι και εγω απο το σεπτεμβρη φοιτητης στο τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας υπολογιστων στην πατρα Πριν δυο χρονια αγορασα υπολογιστη οχι ομως λαπτοπ με καλα χαρακτηρηστικα θα ελεγα..Ειναι αναγκαστικο να παρω απο την αρχη που θα παω στη σχολη λαπτοπ γιατιοπως καταλαβενεται το θεμα εινα οικονομικο!
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν μπορείς να εχεις το desktop που αγόρασες στην πάτρα δεν βλέπω τον λόγο να πρέπει να πάρεις και laptop εκτος και αν θέλεις να το εχεις μαζί σου και μεσα στην σχολή , ο υπολογιστής που αγόρασες απο τι αποτελείται ;
selianx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλησπερα αν ολα πανε καλα λογικα θα ειμαι και εγω απο το σεπτεμβρη φοιτητης στο τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας υπολογιστων στην πατρα Πριν δυο χρονια αγορασα υπολογιστη οχι ομως λαπτοπ με καλα χαρακτηρηστικα θα ελεγα..Ειναι αναγκαστικο να παρω απο την αρχη που θα παω στη σχολη λαπτοπ γιατιοπως καταλαβενεται το θεμα εινα οικονομικο! Όταν λες αναγκαστικό; Δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που σε αναγκάζει.Σίγουρα θα σε βοηθούσε ένα λάπτοπ (κλάδος ηλεκτρονικής - Αθήνα εγώ), και εγώ με desktop είμαι, και πολλές φορές θα ήθελα να έχω ένα φορητό στη σχολή να κάνω τη δουλειά μου εκεί και να τελειώνω, απλά τη συνέχιζα στο σπίτι.Για παράδειγμα, έχουμε κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούμε για προσομοίωση κυκλωμάτων. Αν είχα ένα λάπτοπ, θα μπορούσα να ξεμπερδεύω με τέτοιου είδους ασκήσεις από τη σχολή, ενώ τώρα τις έχω "εργασία για το σπίτι". Και δεν είναι μόνον αυτό, αλλά στην Αθήνα (λόγω αποστάσεων κυρίως) αν μένεις μακριά από τους συμφοιτητές σου, και έχεις κάποιου είδους ομαδική εργασία, αν δεν κατέχει κάνεις σας λάπτοπ είναι ζόρι να τρέχεις από σπίτι σε σπίτι για να γίνει η δουλειά σε desktop, δε ξέρω κατά πόσο είναι πρόβλημα αυτό όμως για την Πάτρα μιας και δε γνωρίζω και πόσο καλή είναι η συγκοινωνία που έχει.Στα 2 χρόνια που είμαι φοιτητής, αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι που με έκαναν να πω "αχ να είχα πάρει ένα φορητό". Τώρα για browsing άμα θέλω καμιά ψιλοπληροφορία που δεν υπήρχε στις σημειώσεις που μας έδιναν, μέσω smartphone.Τώρα αν ασχολείται ο κλάδος ο δικός σου αρκετά με τους υπολογιστές, και η σχολή δε διαθέτει αρκετούς ( σε εμάς συμβαίνει αυτό, μάθαμε C++ με slideshows, σε αμφιθέατρο - ήταν και εργαστηριακό μάθημα -, ίσως εκεί να είναι "απαραίτητο" το λάπτοπ, από την άποψη ότι θα τα μάθεις πιο εύκολα, αλλά σίγουρα δε θα χρειαστεί στις αρχές.
Demon Lord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Όταν λες αναγκαστικό; Δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που σε αναγκάζει. Σίγουρα θα σε βοηθούσε ένα λάπτοπ (κλάδος ηλεκτρονικής - Αθήνα εγώ), και εγώ με desktop είμαι, και πολλές φορές θα ήθελα να έχω ένα φορητό στη σχολή να κάνω τη δουλειά μου εκεί και να τελειώνω, απλά τη συνέχιζα στο σπίτι. Για παράδειγμα, έχουμε κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούμε για προσομοίωση κυκλωμάτων. Αν είχα ένα λάπτοπ, θα μπορούσα να ξεμπερδεύω με τέτοιου είδους ασκήσεις από τη σχολή, ενώ τώρα τις έχω "εργασία για το σπίτι". Και δεν είναι μόνον αυτό, αλλά στην Αθήνα (λόγω αποστάσεων κυρίως) αν μένεις μακριά από τους συμφοιτητές σου, και έχεις κάποιου είδους ομαδική εργασία, αν δεν κατέχει κάνεις σας λάπτοπ είναι ζόρι να τρέχεις από σπίτι σε σπίτι για να γίνει η δουλειά σε desktop, δε ξέρω κατά πόσο είναι πρόβλημα αυτό όμως για την Πάτρα μιας και δε γνωρίζω και πόσο καλή είναι η συγκοινωνία που έχει. Στα 2 χρόνια που είμαι φοιτητής, αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι που με έκαναν να πω "αχ να είχα πάρει ένα φορητό". Τώρα για browsing άμα θέλω καμιά ψιλοπληροφορία που δεν υπήρχε στις σημειώσεις που μας έδιναν, μέσω smartphone. Τώρα αν ασχολείται ο κλάδος ο δικός σου αρκετά με τους υπολογιστές, και η σχολή δε διαθέτει αρκετούς ( σε εμάς συμβαίνει αυτό, μάθαμε C++ με slideshows, σε αμφιθέατρο - ήταν και εργαστηριακό μάθημα -, ίσως εκεί να είναι "απαραίτητο" το λάπτοπ, από την άποψη ότι θα τα μάθεις πιο εύκολα, αλλά σίγουρα δε θα χρειαστεί στις αρχές. Λολ... εμείς αυτό το παθαίναμε καμιά φορά με την κρυπτογράφηση, ήταν τόσο σάπιοι μερικοί υπολογιστές που ούτε το cryptool δε μπορούσαν να «τρέξουν». Επίσης, να μας πει ο φίλος μπάτζετ και χρήση για να έχουμε μια πλήρη εικόνα. Γιατί αλλιώς μπορεί να αντιλαμβάνομαι εγώ το οικονομικό και αλλιώς ο Spank πχ.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Άν ενδιαφέρεσαι τελικα για αγορά laptop γράψε το μήνυμα σου εδω http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/ στην ενότητα που εχουμε για αυτον τον σκοπό αναφέρωντας το μπάτζετ σου.
tzagaritos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μου δωσατε μια ανακουφιση!@Spankεχει επεξεργαστη amd phenom II x4 965 3,4Ghz black editionκαρτα γραφικων Radeon hd 7750 gbRam 4 gbμητρικη asrock 970 pro 3
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μια χαρά ειναι ο υπολογιστής δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις laptop αν δεν το χρειάζεσαι και μπορείς φυσικά να εχεις το desktop μαζί σου στην πάτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα