Orestis_5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μια καλή εφαρμογή για Mac (και windows) για υπότιτλους για όποιον ενδιαφέρεται: http://subtitlesapp.com/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ φίλε. ..να σε ρωτήσω όμως....Αυτό βρίσκει μόνο αγγλικούς υπότιτλους ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το SubsMarine. Κοστίζει 6€ αλλά τα αξίζει! Σε εμένα βρίσκει σχεδόν πάντα υπότιτλους (ελληνικούς), έχει να επιλέξω ή να προσθέσω sources για υποτίτλους ώστε να έχω πολλές εναλλακτικές αν κάποιοι δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά και έχει και άλλες γλώσσες υποτίτλων πέραν της ελληνικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestis_5 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε. ..να σε ρωτήσω όμως....Αυτό βρίσκει μόνο αγγλικούς υπότιτλους ε? Βρισκει και ελληνικους αν και οχι παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το SubsMarine. Κοστίζει 6€ αλλά τα αξίζει! Σε εμένα βρίσκει σχεδόν πάντα υπότιτλους (ελληνικούς), έχει να επιλέξω ή να προσθέσω sources για υποτίτλους ώστε να έχω πολλές εναλλακτικές αν κάποιοι δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά και έχει και άλλες γλώσσες υποτίτλων πέραν της ελληνικής. Πως μπορείς να προσθεσεις sources; Γιατί σ εμένα μόνο δυο εχει (podnapisi και opensubtitles αν θυμάμαι καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα