Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ως γνωστον η αποτυχημενη μεταφραση ενος σαιτ καθοριζει την ποιοτητα του προιοντος....

σε κατι βιντεος στο youtube παντως παει φετες...τωρα περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω ιδεα..γοογλαρε το

Δημοσ.

ναι η αληθια θα επρεπε να εχη μεγαλυτερη μπαταρια.. σαν μαρκα εχη αγοραση ποτε κανοις κατι τετιω σορυ για την ωρθογραφια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

JIAYU G4S

Στα specs: CPU: MTK6592, Cortex A7 πυρήνα οκταβρωμοδιφαινυλαιθέρας, 1.7 GHz :lol:

συγνώμη που ρωτάω αλλά το έχει κανείς; (1) είναι αξιόπιστο (δηλαδή να μη κολλάει ή χαλάσει μετά από κάποιους μήνες (2) ) και τι γίνεται με τη μεταφορά και το τελωνείο (3) ; 

Δημοσ.

συγνώμη που ρωτάω αλλά το έχει κανείς; (1) είναι αξιόπιστο (δηλαδή να μη κολλάει ή χαλάσει μετά από κάποιους μήνες (2) ) και τι γίνεται με τη μεταφορά και το τελωνείο (3) ; 

Το JIYU G4S πετάει!

Δες εδώ:

Jiayu G4S (octa)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι οτι 8 πυρήνες είναι περιττοί. Δες κάτι σε τετραπύρηνο με αυτα τα λευτά που θα έχει ίσως άλλα χαρακτηριστικα που θα ελιναι καλύτερα

γιατι ως γνωστον η αποτυχημενη μεταφραση ενος σαιτ καθοριζει την ποιοτητα του προιοντος....

σε κατι βιντεος στο youtube παντως παει φετες...τωρα περισσοτερες λεπτομερειες δεν εχω ιδεα..γοογλαρε το

Το google translate ειναι γνωστη τακτικη μεταφρασης των κινέζικων site και δεν έχει καμια σχεση με την ποιοτητα των κινεζικων προιοντών. τα $149 απο την άλλη, ίσως να έχουν άμεση σχεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...