gorge18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο ADSL PSTN Modem/Router ασύρματο; Αυτά που δίνει ο ΟΤΕ θα με τρελάνουν .. εχω αλλάξει 3 σε δυο μήνες ... το τελευταίο τώρα δεν κάνει ουτε reset απο το κουμπάκι ..
loic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλοριζικο! https://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html?keyphrase=TD-8970 2
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο ADSL PSTN Modem/Router ασύρματο; Αυτά που δίνει ο ΟΤΕ θα με τρελάνουν .. εχω αλλάξει 3 σε δυο μήνες ... το τελευταίο τώρα δεν κάνει ουτε reset απο το κουμπάκι .. αν και πρεπει να υπαρχουν απειρα θεματα για αγορα ρουτερ εν τουτοις εχει να κανει με τα λεφτα που θες να δωσεις. σε φτηνα πας σε tp link οπως ειπε ο φιλος απο πανω που ειναι value for money.μετα υπαρχει netgear dgn200 και καποια dlink σε λιγο πιο ακριβες τιμες και μετα αν θες κατι πολυ καλο πας σε draytek αλλα πας σε 100+.τα tp link εχουν το καλο οτι ειναι φτηνα και δινουν πολλα πραγματα πανω που για να παρεις κατι αντιστοιχο σε αλλη μαρκα πας αρκετα πιο ακριβα.το 8970 πχ εειναι n300 δινει Usb δινει gigabit ethernet Κτλ.το netgear dgn2200 το θεωρω καλυτερο απο πλευρα μαρκας αλλα εχει μια usb και ethernet οχι gigabit και ειναι λιγο πιο ακριβο.εγω θα προτιμουσα το netgear αν και αμα δεν ειχα θεμα στο οριο χρηματων θα χτυπαγα draytek.ναι ο οτε λογικα δινει zte οπως ολοι οι παροχοι που ειναι για πεταμα.και 100 να αλλαξεις δεν θα παιξουν σωστα.δες στο forum και θα δεις 100 θεματα για zte και για προβληματα.παρε ενα δικο σου.με 150 ευρω θα μπορουσες να παρεις και vdsl/adsl router για μελλοντικη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα