Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα mt11i και ολα δουλευαν ρολοι.Ξαφνικα το ηχειο που ακους τον συνομιλητη αρχισε να ακουγεται πολυ βαθια εως καθολου.Ειπα οτι φταιει το ηχειακι και παρηγγειλα ενα καινουργιο και το εβαλα.Ομως τιποτα και με το καινουργιο κανει το ιδιο.Ο συνομιλητης ακουγεται λες και ειναι στο υπερπεραν...τι αλλο να φταιει? οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του...

Δημοσ.

Η ποιότητα του κινητού φταίει. Μήπως να το πας σε τεχνικό; Βέβαια είσαι Βέροια αλλά δεν μπορεί κάποιον θα έχετε.

Δημοσ.

Η ποιότητα του κινητου? Μεχρι πριν μια εβδομαδα δουλευε κανονικα?και στον τεχνικο θα το παω αν δεν βρω κατι μονος μου. αλλα αυτο ρωταω τι θα κανει ο τεχνικος που δεν μπορω να το κανω εγω?

Δημοσ.

Καταρχήν, το ότι έπαιζε πριν μια εβδομάδα δεν σημαίνει τίποτα. Ρώτα π.χ. πόσα turbo-x μπιχλιμπίδια δούλευαν άριστα και μετά από ένα χρονικό σημείο πάπαλα. Το ίδιο μπορεί να έγινε και με το κινητό σου, μετά από κάποια στιγμή να τα έπαιξε. Αν δεν το πας για τεχνικό για τόσο λεπτό θέμα, θα κάθεσαι και θα κλαις το κινητό σου. Αλλιώς ψάξε solutions στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...