Προς το περιεχόμενο

καινούργια φωτογραφική


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφάσισα να αγοράσω μια φωτογραφική (περίπου 250ε) και προσανατολίστηκα στις Mirrorless λόγω μεγέθους και ποιότητας...επειδή τώρα θα ξεκινήσω να ασχολούμαι με την φωτογραφία σκέφτηκα πως δεν έχει και πολύ νοήμα να αγοράσω dslr γιατί και πιο μεγάλες ειναι σε μέγεθος και δεν πιστεύω οτι θα δω μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες μου χωρίς βέβαια να αποκλείω και το ενδεχόμενο μιας τέτοιας φωτογραφικής! θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ποια μηχανή μου προτείνετε σε αυτά τ χρήματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μέγεθος των mirrorless είναι αρκετά παρεξηγημένο νομίζω.

Πολλοί, στο άκουσμα mirrorless σκέφτονται αυτομάτως μια μικρή, σούπερ βολική καμερούλα.

 

Μια dslr δεν χωράει στην τσέπη. Το ίδιο όμως ισχύει και για μια mirrorless με οποιονδήποτε φακό εκτός των σταθερών pancake.

 

Αν δεν στραφείς σε τέτοιους minimal φακούς για ποιο λόγο να αγοράσεις mirrorless; Κρεμασμένη στο λαιμό θα την έχεις ή μέσα σε μια τσάντα ακριβώς όπως και την dslr. Και επιπλέον, εκτός των άλλων, θα έχεις χάσει και το πολύτιμο σκόπευτρο της τελευταίας.

 

Το αστείο είναι πως κάποιοι αγοράζουν και έξτρα σκόπευτρο για το "μικρό" transformer τους και η όλη αγορά υπερβαίνει κατά πολύ την τιμή μιας dslr στην προσπάθεια τους να την μιμηθούν...

 

Sony-NEX-5N-img_assist-400x331.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας αλλάξει 2 mirrorless (πρώτα την Olympus E-PL1 και στη συνέχεια την E-pm1, σε μια μεγάλη προσφορά του αγγλικού Amazon), θα συμφωήσω σε μερικά σημεία της παραπάνω τοποθέτησης αλλά, όπως και νάναι, η σύγκριση, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κλίνει υπέρ της mirrorless, τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και ποιότητας αποτελέσματος.

Υπάρχουν, βέβαια, πολύ πιο εξελιγμένα μοντέλα από τη δική μου και οι δυνατότητες είναι τόσες και τέτοιες που ένας απλός χρήστης δεν έχει λόγο να πάει σε dslr.

Όσο για την ευχρησία της νομίζω ότι αυτός που θέλει να φωτογραφίζει στο δρόμο δεν χρειάζεται να την έχει στην τσέπη αλλά κρεμασμένη με ένα ιμάντα από τον καρπό του. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και με τουΣ 2 !δεν λεω πως μια mirrorless θα μπορω ν την μεταφέρω στην τσέπη μ αλλα ακομα κ το μικρότερο μεγεθος της τσάντας εχει σημασία γιατι άπο την στιγμή που την θελω για ν τραβάω φωτογραφίες στον δρόμο η σε διακοπές δεν βλέπω τον τον λόγο ν κουβαλάω μια τεράστια τσάντα! Γιαυτο κ προσανατολιστηκα προς τις mirrorless! εγω ειδα την Samsung nx2000 και την Nikon j3! Ανάμεσα σε αύτες τις 2 νομίζω πως υπερέχει η πρώτη αλλα δεν ξερω τι γίνεται άπο άποψη εταιρίας! Την Samsung την έχω στο μυαλό μ για εταιρίας κινητής τηλεφωνίας !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για φωτογραφική και σκέφτομαι επίσης την nx 2000 προς το τέλος του καλοκαιριού θα την χτυπήσω μάλλον εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μονη καλυτερη απο την νχ2000,ειναι η ιδια και φθηνοτερη νχ 1000,αν την βρεις σε στοκ.....στην ποιοτητα εικονας ειναι ιδιες(παρα πολυ καλη ποιοτητα)..........διαφερουν σε δευτερευουσας σημασιας δυνατοτητες...πχ μεγαλυτερη οθονη και αφης ........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...